Asker Eşleri

sivas çok güsel yer hiç merak etme bende sivasta yaşıyorum ama benim eşimde uzman jandarma bende temmuzda ıspartaya gidiyorum..

gerçekten mi ama biz merkezde değiliz yani şuan kendisi imranlıda eş durumundan başka bir ilçeye geçecek bakalım bu ayın sonunda belli olur herhalde çok heycanlııyım inşallah iyi biryer gelir

ahh hayırlı olsun canım çok az kalmış heycan basmıştır şimdi:)

evet heyecanlıyım ama şu bir ay bişi yapamıycaz nişanlım tatbikata gidiyor temmuzda gelicek ordanda hakemlik kursuna gidicek 13 temmuzda gidiyorlar tatbikata bu hafta balayı için otel ayarlamayla çalışıyoruz :82:gelinlik işini naptın ben hala model arıyorum beğenemedim moda evini ayarlamadım çok iş var daha

Ne anlatayım tatlım anlatılmaz yaşanır Mesela biz bayramlarda,ttaillerde falan ankaraya gideriz. Eşim ve ben ankaralıyız. biz gitmeden odamız hazırlanır,havlularımızdan dolabımıza kadar düzenlenir. Eşim ve benim sevdiğim yemekler yapılır. Seçimden sonra gelecek gene yalnız bırakmıyor sağolsun oğlunun beceriksizliğini biliyorEvin tüm yükü üstümde...

Ayyy tatlım bu nasıl bir bencilliktir ya...Oğlun çok yakışıklı çok güzel iyiki de evlenmişim deseydin keşke

derincim yakışıklı dese gülmicem de "güzel" diyor yaw, kız doğurduğunu falan zannediyor galiba

ben mersinden alacağım gelinliği sakallı moda evi var burada çok hoş gelinlikleri biraz pahalı ama napalım iki düğün olucak zaten pazarlık yaparsam biraz ordan alıcam. dikim istemiyorum ben çünkü model hoştur ama bitince beğenmem filan diye hazır model tercih edicem

ben kaynanamı seviyorum bikerem

allah muhabbetinizi arttırsın canım, düğünden sonra da aynı düşünde olursun inşallah, biz de nişanlıyken çok iyiydik, ne zaman ki evim oldu, iyi bir ev hanımı,eş ve iş kadını olduğumu görünce kıskançlığından değişti

benimde iki düğün olucak bir hafta arayla sonrada balayına gidicez nasipse :82:sen diktirmeyi düşünüyorum ama bakalım artık son durum ne olacak

Bugün müdürle birbirimize girdik resmen. Ben rahatsız olduğum için sevk alıyorum,kendi yandaşları doğum günü olduğu için okula gelmiyor sevk bile almıyor ! Toplantı yaptı benim sevke laf etti. Ben de ben hamileyim kırk kez söyledim rahatsız olduğum için alıyorum sevki dedim. "Zaten nöbeteride savsakladınız biz bi şey demiyoruz diye abarttınız " diyince benim tepem attı. Halbuki nöbetleri savsaklamıyorum sandalye koyup oturuyorum koridorda bazen de arkadaşlar idare ediyor. Sinir oluyorum sinir...Eşim şimdi milli eğitime gitti, ödleri kopacak...Hiç sevmiyorum ama mecbur bıraktılar beni...

şuan bizde iyiyiz evlenince nolcak bakalım düğüne faln pek özeniyor oda olsun buda olsun diye tabi zaman göstericek herşeyi başka şehirlerde olcaz arada bir görüşücez ama uzaktan bile yetebiliyormuş arkadaşım öyle diyordu evime yılda bir gelmesi bile benim bir yıllık huzurumu kaçırmaya yetiyor diye

ama korkutma beni nolur yaa ben ilerde böle sorun olmasın gelin kaynana problemi olmasın diye çok uğraşıyorum böyle deyipte korkutma gözümü.hem biz kaynanamgilden farklı şehirlerde yaşacağız belki o yüzden o kadar problem olmaz yani inşallahh

benimde iki düğün olucak bir hafta arayla sonrada balayına gidicez nasipse :82:sen diktirmeyi düşünüyorum ama bakalım artık son durum ne olacak

hadi bakalım hayırlısı olsun ama dikim düşünüyorsan bir kaç ay öncesinden gitmen gerekiyor sanırım dikkat ette geç kalma tatlım

derincim niye muhatap oluyosun sevkini alıp ki artık sevk yok! ben almıyorum şuan raporluyum evdeyim kadın doğum drundan nöbet tutması sakıncalıdır diye rapor alıp koysaydın önüne benim de karnım burnumda bayrama çıkmam gerektiğini sölemişlerdi giyecek bişeyim yokben gitim bastım raporu iyi niyet gösterseleri ben de iyi niyetli olurdum..

canım çok sinir oldum ben de, resmen kaşınmışlar kusura bakmasınlar.eşin gitsin de bi benzetsin, sandalyede otursan ne oluyo yani, senin tuttuğun nöbetle mi ayakta duruyo okul? sinirini bozma hiç, bebişini düşün, sinir olma işini eşin halletmiştir.

kızlar biz de ayrı şehirdeyiz 10 aydır da ilk defa geliyolar, haftada bir telefonla görüşürüz ama yetiyorlar işte. alalh aranızı bozmasın, inş iyi bi aileye düşmüşsünüzdür.

iyi yapmışsın görsün nasıl oluyor başkasına torpil geçmeyi hep zaten üstteki altındaki personeli ezme çabasında sinir oluyor banada patronlarım çok yapıyor bunu artık kendiliğindn sevk yazar sana

Canım nöbet için riskli gebelik belgesi istedi...Öyle bi durum olmadığı için doktorum vermedi. Okuldan arkadaşlar idare etti nöbet çok fazla sorun olmadı. Ama sevk almak benim hakkım. ayda 4 sevk hakkım var. Sıkışınca alacağım mecburum. Çünkü rapor hakkımı dönem başında ve seminerde kullanıcam canım şimdi sevklerle idare ediyorum ki hamile olduğumdan beri 4 kez aldım 3 ayda düşün...Sorun zaten sevk rapor değil. Adamlar kafasına göre gelmez ses etmez .benim durmumu bildiği halde dır dır karı gibi konuşuyor. Çünkü ben asker eşiyim! hiç hoşlanmazda!!! Ben altta kalmadım zaten canım...Gerekli cevapları aldı kendisi...Alacakta...

kızlar biz de ayrı şehirdeyiz 10 aydır da ilk defa geliyolar, haftada bir telefonla görüşürüz ama yetiyorlar işte. alalh aranızı bozmasın, inş iyi bi aileye düşmüşsünüzdür.[/QUOTE]

inşallah:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…