Asker Eşleri

Yok canım o an kızdım ama şimdi iyiyim. Eşime de söylemek istemedim önce sonra anlattım telefonda kalktı geldi hemen eve. Daha önce niye söylemedin diye epey kızdı bana. Evet o da giitti gelemedi uzun sürdü Şube müdürleri şimdi hop oturup hop kalkıyordur.

Malesef yaşatıyorlar...Yok canım sevk mevk olmazda yarın ki surat ifadesini çok çok merak ediyorum

Merhaba canım, ben büyük bir dilim aldım elime, ucundan yedirdim. Ağzında dişi olmamasına rağmen kırıp senin dediğin gibi büyük parçalar alıyor ağzına ama ben diş etlerine sürte sürte suyunu emdirdim. Hem de diş etlerini kaşımış oldum. Bugün de sarma verdim ucunu delip, emip içini çekti yedi

Kız unutup da hergün hergün meraklandırmayasın bugün ne unutmuş acaba diye

Kızlar ne kadar yolluk veriyorlar peki? Bir de diyelim ki eşim yolluk aldı , ben de tayin olacağım milli eğitim bakanlığı bana da yolluk veriyor mu? Nasıl oluyor bu işler?

arkadaşlar bende yeni giriyorum aranıza..yeni nikahlandım ve eylülde kısmet olursa düğünüm var eşim sivasta uzman jandarma doğal olarak ben oraya gelin gideceğim...beni de tek koymayınnn

Hoşgeldin aramıza canım, senin gibi düğüne hazırlananlar da epey var burda.

benim de temizlik yapmam lazım, başlarım birazdan bugün 8.günüm 2.5 kilo gitmiş ya çok mutluyum ama aç geziyorum resmen

Süpersin, bir diyet listen var mı? Bizim öğretmenler odasında da herkes diyette. Öğrenciler bazen kermes kuruyor kendi çağlarında öretmenler odasına dagönderiyorlar, çoğu bana kalıyor Seneye ben de yapacağım diyet ve spor.

İyi yapmışsın canım, ezdirme kendini, neden sevmiyormuş bakalım asker eşlerini?! Güvenliğini kim sağlıyor acaba. Ne düşüncesiz insanlar var yaaa...
Bu arada seminer döneminde neden rapor alıyorsun tatlım. Haklarını daha acil durumlar için saklasan daha iyi olmaz mı? Doğum tam olarak ne zamana geliyor canım?

Kızlar biraz garip olacak ama, projensiyon cihazlarından anlayan var mı? KEndime şöyle idarelik orta halli birşey almak istiyorum, meslek yaşantımda kullanmak üzere. ANSI diye birşey var bütün cihazlarda o ne anlama geliyor

hocam çalışmadığım yerden sordun:26:hiç bi fikrim yok valla:26:

derincim sevk sınırımız yok diye biliyorum,artık istediğin zaman gidebilirsin,ben daha aday memurum 20 gün bi raporluydum,45 günde heyet raporu aldım...düşük tehditi yazarsa doktorun hiçbi problem olmuyo...gerçi hemen sağlık ocağın seni arıyo ve eve geliyo

selam kızlar nasılsınız ben 1 haftadır giremedim lojmanda net yoktu ama bi bakayım dedim gelmiş sevindim ben yokken uzun uzun konuşulmuş ama okuyamadım çok fazla sayfa vardı umarım herkes iyidir...

saol canm ben de çok iyi hissediyorum kendimi sırf yemek için yiyormuşum daha önce bunu anladım
diyet listem aslında hep bilinen şeyler sadece kahvaltıda bir dilim ekmek yiyorum diğer öğünlerde ekmek yok, tüm yemekleri bir yemek kaşığı zeytin yağıyla yapıyorum eşim de diyette olduğu için sorun olmuyor:86: tabi bir de 6dan sonra yemek yemiyorum bol yeşil çay içiyorum. tabi spor ve yürüyüş var bunlara ek olarak...

selam herkese, yoruldum ya temizlik yaptım biraz küçük çapta olsa da eşim de geç gelcekmiş aradı şimdi napıyo kızlar diye bi geliyim dedim

Hatta okuluna bile haber vermek zorunda değiliz diye biliyorum ben,(öğretmenler için) ama ben hastaneye gideceksem nezaketen haber veririm. Sonra da hastane giriş barkodunu götürür teslim ederim. Evden çık, okula git, sonra hastaneye git çok saçma zaten hasta insan bunları nasıl yapsın.

Canım doğum 15 aralık. Ben de kullanmak istemiyorum raporlarımı idare edebildiğim kadar ederim diyorum. Bu dönemi raporsuz kapatırım zaten.Ama doğum aralıkta olacak ve zaten doğum öncesi,doğum sonrası izinlerle epey rahat olacağım. 2011 raporu olduğu için kullanırım diyorum. sonuçta 2011 rapor hakkım duruyor. 2012 'de yani doğumdan sonra yeni bir sene olacak ve yeni ropor hakkı doğacak.Eylül seminerinde kullanmayı düşünüyroum bi kısmını. Zaten Kasımdan sonra gelmem. 5 haftayıda doğum sonrasına aktarabilrisem aktarıcam.Kasıma kadar da 2 ay kalıyor.
Sevmiyor canım askerden polisten nefret ediyor aptal adam bi kaşık suda boğasım geliyor. Kimseye bu kadar kızmamıştım hayatımda...

Canım bizim ayda 4 sevk hakkımız var. Rapor var canım ama ben doğumdan önce sıkıştığım zamanlar olacağını düşünerek rapor hakkımı kullanmıyorum. Çünkü rapor da sınırlı. O hakları doğumdan önce ve doğumdan sonra kullanmak için dişimi sıkıyorum. Zaten rahat hamileliğim ama rahatsız olduğumdada gelmemek hakkım. Zaten sorun sevk değildi canım benim sevk almamdı,Adam bana kıl. Yoksa gayet normal bi durum ama bunu ona kabul ettiemiyorsun. Karşısındakini dinlemeden taramalı gibi konuşuyor:44:

Yok canım sevki ertesi gün götürüyorum ben de. Sadece arıyorum rahatsızım diye. Zaten yönetmelikte 2-7 olayı var. 2 gün içinde bildireceksin 7 gün içindede belgeleyeceksin(insanın böyle müdürü olunca bütün yönetmeliği alt üst ediyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…