canım çok sinir oldum ben de, resmen kaşınmışlar kusura bakmasınlar.eşin gitsin de bi benzetsin, sandalyede otursan ne oluyo yani, senin tuttuğun nöbetle mi ayakta duruyo okul? sinirini bozma hiç, bebişini düşün, sinir olma işini eşin halletmiştir.
kızlar biz de ayrı şehirdeyiz 10 aydır da ilk defa geliyolar, haftada bir telefonla görüşürüz ama yetiyorlar işte. alalh aranızı bozmasın, inş iyi bi aileye düşmüşsünüzdür.
iyi yapmışsın görsün nasıl oluyor başkasına torpil geçmeyi hep zaten üstteki altındaki personeli ezme çabasında sinir oluyor banada patronlarım çok yapıyor bunuartık kendiliğindn sevk yazar sana
tam konunun orta yerinden çıktım yaaönce şarj bitti..ardından oğluş yine ağladı sonra ..............................ki yine ağlamıştı şimdik emzirdim uyudu falan filan
madem kuşum sen de kaçmışsın daha çekiştireceydik gayganaları
özlem çok haklısın eminim yarın hatasını anlayıp af diler eşin üzülme
ayeser karpuzu çiğneyerek mi yiyo? benimki bayılıyo verdiğim günden beri..ama ısırmak istiyo tabi ısırdığı ağzında kalıyo..normalde pilav bile yiyo iki gündür alıştı epey ama işte karpuzun suyu ağzında bitince yutamıyo, alıyorum parmak daldırıpya da direkt ağzına sıkıyorum
derin maşallahhadi bize biraz kayınvalideni anlat da özenek
kelebek merhaba..sen de mi annenlerdesin şu anda?üzme kendini onlar için bebişler de üzülür sonra
günaydın güzel asker hanımları
canım kaynım izmirde görevli,havacı kendisi. eşimden fazla kazanıyor ama abii bana para ver laptop alıcam dio hala. eşimde allah versin dedi dün neyse ki. yalnız bırakmamalarına da çözüm bulduk, dün annemlere gitmiştk hep beraber, sonra biz eşimle kalktık erkenden evimize gittik sabah işe gidicez bahanesiylesonrasını tahmin edesiniz tabbii kayınvalidemler geldi kapıyı eşim açtı ben çıkamadım yatak odasından, anlamışlardır kesin.
ayesercim öğrenip kendimi üzmicem zaten, ama yatak odamı toplu bırakıyorum ya mesela, ortalıkta görülmemesi gereken şeyler unutmayı(!) düşünüyorum, utansınlar biraz.
Günaydın kızlarrrrrrrr
matarani çok değişiyo kimisi 4 milyar istiyo kimisi 2750 ye götürürüm diyo,eşyaları sen paketlersen fiyat değişiyo falan... kütahyadan erzuruma bi arkadaş götürecek evini 3 milyara götürecekler
ne ayakkabılar ne çantalar alınırdıya matarani devlet bizede harcırah veriyo demi tayinde yoksa sadece eşlerden birimi alıyo?
çok teşekkürler,o bile yeter bence,hem yol masrafı hem lojmana tadilat,paraya ihtiyacı oluyo insanın
arkadaşlar bende yeni giriyorum aranıza..yeni nikahlandım ve eylülde kısmet olursa düğünüm var eşim sivasta uzman jandarma doğal olarak ben oraya gelin gideceğim...beni de tek koymayınnn
benim de temizlik yapmam lazım, başlarım birazdanbugün 8.günüm 2.5 kilo gitmiş ya çok mutluyum ama aç geziyorum resmen
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz,kıdemliler alohaaaaaaaa
ay bu çocuk hanzo olacak sanırım deli gibi şalgam içiyorum,ayeser,ayşeceylin falan olaydı sorardım sakıncalımı diye?:26:
Var bir iki tane derin ve benkaynanasını seven kimseye raslamadım burda tam benlik bi yermiş valla bayıldım :)
Var bir iki tane derin ve ben
Canım nöbet için riskli gebelik belgesi istedi...Öyle bi durum olmadığı için doktorum vermedi. Okuldan arkadaşlar idare etti nöbet çok fazla sorun olmadı. Ama sevk almak benim hakkım. ayda 4 sevk hakkım var. Sıkışınca alacağım mecburum. Çünkü rapor hakkımı dönem başında ve seminerde kullanıcam canım şimdi sevklerle idare ediyorum ki hamile olduğumdan beri 4 kez aldım 3 ayda düşün...Sorun zaten sevk rapor değil. Adamlar kafasına göre gelmez ses etmez .benim durmumu bildiği halde dır dır karı gibi konuşuyor. Çünkü ben asker eşiyim! hiç hoşlanmazda!!! Ben altta kalmadım zaten canım...Gerekli cevapları aldı kendisi...Alacakta...
Kızlar biraz garip olacak ama, projensiyon cihazlarından anlayan var mı? KEndime şöyle idarelik orta halli birşey almak istiyorum, meslek yaşantımda kullanmak üzere. ANSI diye birşey var bütün cihazlarda o ne anlama geliyor
Süpersin, bir diyet listen var mı? Bizim öğretmenler odasında da herkes diyette. Öğrenciler bazen kermes kuruyor kendi çağlarında öretmenler odasına dagönderiyorlar, çoğu bana kalıyorSeneye ben de yapacağım diyet ve spor.
hocam çalışmadığım yerden sordun:26:hiç bi fikrim yok valla:26:
derincim sevk sınırımız yok diye biliyorum,artık istediğin zaman gidebilirsin,ben daha aday memurum 20 gün bi raporluydum,45 günde heyet raporu aldım...düşük tehditi yazarsa doktorun hiçbi problem olmuyo...gerçi hemen sağlık ocağın seni arıyo ve eve geliyo
İyi yapmışsın canım, ezdirme kendini, neden sevmiyormuş bakalım asker eşlerini?! Güvenliğini kim sağlıyor acaba. Ne düşüncesiz insanlar var yaaa...
Bu arada seminer döneminde neden rapor alıyorsun tatlım. Haklarını daha acil durumlar için saklasan daha iyi olmaz mı? Doğum tam olarak ne zamana geliyor canım?
hocam çalışmadığım yerden sordun:26:hiç bi fikrim yok valla:26:
derincim sevk sınırımız yok diye biliyorum,artık istediğin zaman gidebilirsin,ben daha aday memurum 20 gün bi raporluydum,45 günde heyet raporu aldım...düşük tehditi yazarsa doktorun hiçbi problem olmuyo...gerçi hemen sağlık ocağın seni arıyo ve eve geliyo
Hatta okuluna bile haber vermek zorunda değiliz diye biliyorum ben,(öğretmenler için) ama ben hastaneye gideceksem nezaketen haber veririm. Sonra da hastane giriş barkodunu götürür teslim ederim. Evden çık, okula git, sonra hastaneye git çok saçma zaten hasta insan bunları nasıl yapsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?