Canım doğum 15 aralık. Ben de kullanmak istemiyorum raporlarımı idare edebildiğim kadar ederim diyorum. Bu dönemi raporsuz kapatırım zaten.Ama doğum aralıkta olacak ve zaten doğum öncesi,doğum sonrası izinlerle epey rahat olacağım. 2011 raporu olduğu için kullanırım diyorum. sonuçta 2011 rapor hakkım duruyor. 2012 'de yani doğumdan sonra yeni bir sene olacak ve yeni ropor hakkı doğacak.Eylül seminerinde kullanmayı düşünüyroum bi kısmını. Zaten Kasımdan sonra gelmem. 5 haftayıda doğum sonrasına aktarabilrisem aktarıcam.Kasıma kadar da 2 ay kalıyor.
Sevmiyor canım askerden polisten nefret ediyor aptal adam bi kaşık suda boğasım geliyor. Kimseye bu kadar kızmamıştım hayatımda...
Canım bizim ayda 4 sevk hakkımız var. Rapor var canım ama ben doğumdan önce sıkıştığım zamanlar olacağını düşünerek rapor hakkımı kullanmıyorum. Çünkü rapor da sınırlı. O hakları doğumdan önce ve doğumdan sonra kullanmak için dişimi sıkıyorum. Zaten rahat hamileliğim ama rahatsız olduğumdada gelmemek hakkım. Zaten sorun sevk değildi canım benim sevk almamdı,Adam bana kıl. Yoksa gayet normal bi durum ama bunu ona kabul ettiemiyorsun. Karşısındakini dinlemeden taramalı gibi konuşuyor:44:
Hoşgeldin aramıza canım, senin gibi düğüne hazırlananlar da epey var burda.
bu tarz durumlr için çözüm krediyle almak,hem senin anan ağlasın öderken hem o para isteyemediği için çıldırsın
ben geldim
dün süper bir gündü deli gibi eğlendik piknikte koştuk zıpladık yarış yaptık harikaydı saat 11 geliyordu gece geldik evetüm stresimiz gerginliğimiz gitti tabi yeni bir hafta başlıyor öğlen gönderdim tekrar koçişi.artık bekle dur geleceği günü.
şu tutacağımız ev boşlasaydı bir annecim gelecek taşırken yerleşince de birlikte gideceğiz inş. 10-15 gün kalıp geleceğim.eşimi ikna ettim dünsızlanıp duruyordu ben ne yapacağım siz olmadan diye duygu sömürüsü yapıyordu allem edip kallem edip ikna ettim sonuda.eylülde de birlikte gideceğiz tekrar inş.
madecim şalgamı sormuşsun çok fazla içmemeye çalış canım arada içersen bişey olmaz ama abartırsan ödem şişlik yapabilir canım
ya bi de dün kayınpeder demez mi siz araba almasaydınız ben benimkini verirdim size diye. balayına giderken istemiştik de biz araba alana kadar bırak diye lafını ettirmemişti kayınvalidem.
dayanamadım ve herkesin içinde dedim ki " yaa baba bırak allahaşkına, yeme beni şimdi"
Ne anlatayım tatlım anlatılmaz yaşanırMesela biz bayramlarda,ttaillerde falan ankaraya gideriz. Eşim ve ben ankaralıyız. biz gitmeden odamız hazırlanır,havlularımızdan dolabımıza kadar düzenlenir. Eşim ve benim sevdiğim yemekler yapılır. Seçimden sonra gelecek gene yalnız bırakmıyor sağolsun oğlunun beceriksizliğini biliyor Evin tüm yükü üstümde...
Ayyy tatlım bu nasıl bir bencilliktir ya...Oğlun çok yakışıklı çok güzel iyiki de evlenmişim deseydin keşke
ebrumemet hoşgeldn
Merhaba canım, ben büyük bir dilim aldım elime, ucundan yedirdim. Ağzında dişi olmamasına rağmen kırıp senin dediğin gibi büyük parçalar alıyor ağzına ama ben diş etlerine sürte sürte suyunu emdirdim. Hem de diş etlerini kaşımış oldum. Bugün de sarma verdim ucunu delip, emip içini çekti yedi
yer tabi annesizuzular yaaa...bebekler bundan sonra daha keyifli galiba..cee yapıyo bana eline ne geçerse, dedede ededede enne enne gibi hecelemeler yapıyo, çığlıklar atıyo...bir haftada gerçekten çok yol kat etttik ah bi de cucağımdan inse hemen emekliycek ama işte yok hemen gözümün içine bakıp yaşlı yaşlı ağlıyo daha kötüsü dışarıda arabasında da oturmuyo
önce şikayet ediyodum ama geçen bi psikolog arkadaşla konuştum..onun için de kucağımda büyümesinin daha iyi olduğunu söyleditek düşündüğüm nasıl yürümeyi öğreneceği:44: bu arada profilinde albüm yok dimi...merak ediyorum ben Leventle senii..keşke faceniz olsaydı
ya kızlar hamile kıyafetleri nerden aldınız yada alıyosunuz?
Canım ben hiç hamile kıyafeti almadım kendime. Çok abuk sabuk şeyler vardı hep. Zaten karnım küçücüktü benim. Hamile olmayanların da giyebileceği bluzlar aldım üstten hep. Karından bol gömlekler falan. Ama altıma hamile pantolonu aldım bir mağazadan burda. İnternetten hiç bişey almadım çünkü bedenini tam bilemiyorsun olur mu olmaz mı diye. İstanbulda fatihten almıştım bir elbise,düğünde giymeye, hamile kıyafetleri satan bir mağazadan. seden hamile giyim , ebru hamile giyim var. İnternetten bir bak.
kızlar 51 kilo olmuşum
Raporlarla ilgili doktorunda yardımcı olur sana canım. Önce 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alacaksın, sanırım 32. haftada alınıyor bu rapor. 32den 37 ye kadar çalıştığın için o 5 haftayı doğum sonrasına aktarma hakkın doğuyor. 32. hafta raporu önemli yani. 37. haftada da artık doğum iznin başlıyor, yine doktor rapor yazacak sana. Biliyorsundur sen bunları.
Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah, çekersin kokusunu...
ya kızlar hamile kıyafetleri nerden aldınız yada alıyosunuz?
wwwoooowwww bebiş sahibisin ve 51 kilosunmaşallah maşallah
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler
derincim müdürün ağzının payını vermeniz iyi olmuş bakalım bir daha yapabilecek miş böyle bişey
bende hamile kıyafeti almadım sadece pantolon almıştım üstleri göğüs altından bollaşan bluzlerden almıştım.
eski kilon kaçtı canım?
49-50 arasıydım canım. 3 ay oldu almaya başaldım. 52'lere geldim...Gerçi bir aydır bu kilodayım. Senin boyun kaç ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?