Asker Eşleri

Raporlarla ilgili doktorunda yardımcı olur sana canım. Önce 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alacaksın, sanırım 32. haftada alınıyor bu rapor. 32den 37 ye kadar çalıştığın için o 5 haftayı doğum sonrasına aktarma hakkın doğuyor. 32. hafta raporu önemli yani. 37. haftada da artık doğum iznin başlıyor, yine doktor rapor yazacak sana. Biliyorsundur sen bunları.
Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah, çekersin kokusunu...

bu tarz durumlr için çözüm krediyle almak,hem senin anan ağlasın öderken hem o para isteyemediği için çıldırsın

ama mümkünse satılmamak üzere alınsın..bizim gibi üç yılda dört araba alıp satarsanız paranızı tamamen bankacılara armağan etmiş oluyosunuz faiz olarak

canım süper olmuş..ah ah darısı başımıza

puhaha aferin

kuzucum benimki de dediklerini yapar gerçekten kadın bana bi bardak bile kaldırtmaz...herşeyi kendi yapar...misafir gibi ağırlar.. hatta abartır günler öncesinden sıkıştırır ne yemek yapayım ne yapayım..gideriz her gün ne seversin ne yapayım..ama çok sıkıştırır..ööööf imdaaaat diye bağırasım gelir.. yani tabi sizde başka şeyler de vardır yoksa bunları yapıyo diye samimi olamıyorum ben.....
ama şu var ki kızlar kaynanam beni gerçekten çok seviyo..hem herkese söyler hem bana belli eder..gerçi benim gibi gelini sevmeyen ölsün:76: o ayrı da işte ben hamileleik ayrılık doğumdan sonra iice soğudum işte......
aman neyse ne sıkmayayım bu gaygana muhabbetiyle

yer tabi annesi zuzular yaaa...bebekler bundan sonra daha keyifli galiba..cee yapıyo bana eline ne geçerse, dedede ededede enne enne gibi hecelemeler yapıyo, çığlıklar atıyo...bir haftada gerçekten çok yol kat etttik ah bi de cucağımdan inse hemen emekliycek ama işte yok hemen gözümün içine bakıp yaşlı yaşlı ağlıyo daha kötüsü dışarıda arabasında da oturmuyo
önce şikayet ediyodum ama geçen bi psikolog arkadaşla konuştum..onun için de kucağımda büyümesinin daha iyi olduğunu söyledi tek düşündüğüm nasıl yürümeyi öğreneceği:44: bu arada profilinde albüm yok dimi...merak ediyorum ben Leventle senii..keşke faceniz olsaydı

Yok canım albümüm, facem de yok. Eşimin face kulanıyorumona ortak oldum sonradan... Aslında ismim sadece duruyor onunkinin yanında

ya kızlar hamile kıyafetleri nerden aldınız yada alıyosunuz?

Canım ben hiç hamile kıyafeti almadım kendime. Çok abuk sabuk şeyler vardı hep. Zaten karnım küçücüktü benim. Hamile olmayanların da giyebileceği bluzlar aldım üstten hep. Karından bol gömlekler falan. Ama altıma hamile pantolonu aldım bir mağazadan burda. İnternetten hiç bişey almadım çünkü bedenini tam bilemiyorsun olur mu olmaz mı diye. İstanbulda fatihten almıştım bir elbise,düğünde giymeye, hamile kıyafetleri satan bir mağazadan. seden hamile giyim , ebru hamile giyim var. İnternetten bir bak.

Ne kadar çok hamile kullanmışım yazımda

İnşallah canım...Evet canım teşekkür ederim bilgilendirdin beni Zaten 32. hafta kasımın ilk haftası oluyor. Bişey daha sorcam sana,şimdi doğumdan yaklaşık 3 hafta sonra sömestr oluyor,ordaki 2 hafta benim doğum sonrası haftalarımdan mı gidiyor İnşallah anlatabildim derdimi

ya kızlar hamile kıyafetleri nerden aldınız yada alıyosunuz?

Canım ben de almadım henüz ama piyasada çok fazla çeşit var. Hamile kıyafeti adı altında değilde hamile olmayanların giyeceği şeylerden almayı düşünüyorum ben. Özellikle göğüs altından bollaşan şeyler ve beli lastikli pantolanlar olabilir

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler
derincim müdürün ağzının payını vermeniz iyi olmuş bakalım bir daha yapabilecek miş böyle bişey

bende hamile kıyafeti almadım sadece pantolon almıştım üstleri göğüs altından bollaşan bluzlerden almıştım.

Yok canım artık bulaşmaz bana Eşim milli eğitimi birbirine katmış

eski kilon kaçtı canım?

49-50 arasıydım canım. 3 ay oldu almaya başaldım. 52'lere geldim...Gerçi bir aydır bu kilodayım. Senin boyun kaç ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…