Asker Eşleri

ohh ne güzel inşallah canım

derincim aklında bulunsun 24. haftada nöbetten düşüyosun druna söyle unutmasın 24 haftalık gebedir nöbet tutamaz diye yazıyo
bir de aklında bulunsun ben 15 şubat 2011de doğum yaptım şimdi sen 37. haftda izne çıkıan ya devlet ayırıyo ya eğer 40. hafadan önce doğum yaparsan kaç gün öndce yapıysan o da doğumdan sonraya ekleniyo ben 40.haftamdn 10 gün önce doğum yaptım 13 hafta+10 güneklendi :)

Evet canım zaten benim 24.haftam tatile denk geliyor. Demekki diğer döneme nöbet derdim olmayacak. O olay iyi olmuş O zaman bebiş 9.aydan hemen sonra gelsin Annesiyle daha çok vakit geçirmek istiyorsa eğer Ayy neleri hesaplar olduk annelik böyle bi şey işte

madecim ilk üç dört ay normal kıyafet..sonra mangodan aldığım ama aslında hamile kıyafeti olmayan belden lastikli çoook rahat bi pantolonla idare ettim...son aylarda da lcwden aldım bir iki pantolon bir etek.çok para vermek istemedim açıkçası üst bulmak zaten kolay..ama direkt hamile giyim markaları çok kazık..onlardan uzak durdum..lastikli mastikli idare ettim işte, görmüşsündür facede
ama son bir iki hafta gerçekten hiç biryere sığamaz olmuştu karnım..ikiz mi diye soranlar oluyodu

Çok iyi anlıyorum. Benim doğum öncesi 5 haftam yaza gitmişti. Heralde seninki de gider.

hoşbuldum tatlım:) ilk kez iyiki evlenmişim diyen birini görüyorum galiba inşallah bende ilerde böle söyleyebilirim:):26:

söylersin söylersin:) benim de daha yeni zaten 10 ay oldu. umarım ben ilerde de söyleyebilirim

Son düzenleme:

O artık içerde ya da dışarda, hep seninle

Çok iyi canım, ben başta 3 kilo vermiştim.

miden mi bulanıyodu tatlım?
yaa bu hamilelik bulantısı çok şükür bana uğramadı..sadece bir kere midem çok fena oldu o da bir kase cevizi bir kase tahin pekmeze batırıp batırıp yemiştim de :86: sonra tabi çıkarınca farkettim çok gelmiş:44:

İlk başlarda sabahları oluyordu, ben de çok rahat atlattım. Çok uzun sürmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…