benim boyum 155.bende gebeliğe 49 ile başlamıştım.
Benim de 1.64. Senin kaçıncı ayın?
ben 1 yıl önce başardım o işi.darısı sana inşallah:)
ohh ne güzelinşallah canım
derincim aklında bulunsun 24. haftada nöbetten düşüyosun druna söyle unutmasın 24 haftalık gebedir nöbet tutamaz diye yazıyo
bir de aklında bulunsun ben 15 şubat 2011de doğum yaptım şimdi sen 37. haftda izne çıkıan ya devlet ayırıyo ya eğer 40. hafadan önce doğum yaparsan kaç gün öndce yapıysan o da doğumdan sonraya ekleniyo ben 40.haftamdn 10 gün önce doğum yaptım 13 hafta+10 güneklendi :)
Çok iyi anlıyorum. Benim doğum öncesi 5 haftam yaza gitmişti. Heralde seninki de gider.İnşallah canım...Evet canım teşekkür ederim bilgilendirdin beni Zaten 32. hafta kasımın ilk haftası oluyor. Bişey daha sorcam sana,şimdi doğumdan yaklaşık 3 hafta sonra sömestr oluyor,ordaki 2 hafta benim doğum sonrası haftalarımdan mı gidiyor İnşallah anlatabildim derdimi
Canım ben de almadım henüz ama piyasada çok fazla çeşit var. Hamile kıyafeti adı altında değilde hamile olmayanların giyeceği şeylerden almayı düşünüyorum ben. Özellikle göğüs altından bollaşan şeyler ve beli lastikli pantolanlar olabilir
hoşbuldum tatlım:) ilk kez iyiki evlenmişim diyen birini görüyorum galiba inşallah bende ilerde böle söyleyebilirim:):26:
Yok canım artık bulaşmaz banaEşim milli eğitimi birbirine katmış
49-50 arasıydım canım. 3 ay oldu almaya başaldım. 52'lere geldim...Gerçi bir aydır bu kilodayım. Senin boyun kaç ki?
herkese selam bu arada:119::119:
Evet canım zaten benim 24.haftam tatile denk geliyor. Demekki diğer döneme nöbet derdim olmayacak. O olay iyi olmuşO zaman bebiş 9.aydan hemen sonra gelsin Annesiyle daha çok vakit geçirmek istiyorsa eğer Ayy neleri hesaplar olduk annelik böyle bi şey işte
slm canımcım..sakin bi akşam
Çok iyi canım, ben başta 3 kilo vermiştim.
miden mi bulanıyodu tatlım?
yaa bu hamilelik bulantısı çok şükür bana uğramadı..sadece bir kere midem çok fena oldu o da bir kase cevizi bir kase tahin pekmeze batırıp batırıp yemiştim de :86: sonra tabi çıkarınca farkettim çok gelmiş:44:
uu uuu yiyecek yazdım yaaumarım hamişlerin canı çekmez:18:
uu uuu yiyecek yazdım yaaumarım hamişlerin canı çekmez:18:
umarım diyettekilerin de canı çekmez :101::101:
selaaaaaaaaaammmmm kızlar offff çok sıkıcı ve sıcak bir akşam:44::44:
Burda değilller de , gelince okumasınlar, okumayın hamişler, sizi gidi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?