Asker Eşleri

ayeser eşin kosovada mıydı canım? geçen sene bi arkadaşımız gitmişti de, 15 günlüğüne eşi ve bebeği de orada bulundu..sizin de var mı öyle bir şansınız?
yurt dışı görevinin tek olumlu yanı maddi açıdan oluyo galiba dimi

kızlar selam
şu salı günleri beni sinir stres ediyor..tv yle aram pek yoktur ama öylebir geçer zaman kiyi püüürrr dikkat izlerim sonra izlediğime pişman olurum:97:
neye dikkat ettim bir de eşimin nöbetleri hep salı gününe geliyor..neden acaba:95:

selam
bence çok güzel dizi hatta şu an en iyisi o
evde geçirdiğim nöbet gecelerini özledim
bana herşey kocamı ve evimi hatırlatıyo da

selam canm..ay ben hiç izlemiyorum dizileri falan iyice saçmalıyorlar..

Son düzenleme:

yaaa ben de bir tek muhteşem yüzyılı pür dikkat izlerim ve eşimde hep çarşamba günleri nöbetçi olur neden acaba:44::44::44::44:

Hayır canım, Afganistan. Oraya aile götürülmüyor. Götürülse bile çok zor küçük bebekle. Maddi açıdan bir maaşımız daha oldu işte

yaaa ben de bir tek muhteşem yüzyılı pür dikkat izlerim ve eşimde hep çarşamba günleri nöbetçi olur neden acaba:44::44::44::44:

rahat izlesinler diye dicem ama ben daha çoık stres oluyorum çünkü yalnız kalınca zeynep deniz şımarma işini abartıyor onla uğraşıyorum diziyi de kaçırmamak için idare etmeye çalışıyorum ..eşim olunca ilgileniyor da

canım biz 300 kmyi 600 e anlaşmıştık 800 de ne olur bilmiyorum ama bizimki evden eveydi sen normal kamyon mu diyosun yoksa evden eve şirket mi

hangisi olursa farketmez canım fiyat araştırıyordum tanıdığımız biriyle anlaştık 1.500 tlye Acaba normalmi diye araştırma yapıyorum.Ama biz gayet uyguna anlaşmışız.Umarım herşey yolunda gider....

günaydın hanımlar.öğrenciler yok:)bu arada bizimded 950 km olacak hiç düşünmemiştim.harbiden kaça taşıyacaklar evden eve olanlar acaba:S

düşünsen iyi olurrr :))) Bende daha tık yok herkes evini toplamış ben daha oturuyorummsanki başkası taşınacak:97::97:

bayaa istiyorlar diyorsun biz iyi anlaşmışız şansa tanıdık çıktıda 1.500e götürecek.
kaynanasını seven kimseye raslamadım burda tam benlik bi yermiş valla bayıldım :)

ben varım kaynanasını seven.Harbiden çok severim annemi bana kaynana değil hep arkadaş gibidir.eşime kızsam ona söylerim derdimi anlatırım.Hergün konuşuruz içimizi dökeriz birbirimize.Keşke her kayınvalide benimki gibi olsa.Melek diyorum başka bişey demiyorummm

Hayır canım, Afganistan. Oraya aile götürülmüyor. Götürülse bile çok zor küçük bebekle. Maddi açıdan bir maaşımız daha oldu işte

hmm evet canım oraya götürülmez..ayrı kalmanın değeri ölçülemez ama bir maaş da fena değil hani biz beleşe ayrıyız

eşinle ayrı mısın canım

malesef canım

günaydın hanımlar

günaydın sweet var mı bi vukuat

günaydın sweet var mı bi vukuat

selam tatlım, terlik operasyonu yapmıştım, anladım ki yatak odama girilmemiş, çok sevindim. kayınvalidemle dün iyiydik ama akşam ben mi garipsedim bilmiyorum, eşim ayaklarını uzatmıştı, şort giymişti, ben de başka bi koltukta oturuyorum, bi güsel benim adamın bacaklarını sevdi sevdi, okşadı durdu yarım saat. önceden hiç dikkat etmezdim ama tuhafıma gitti biraz. :44:

slm kızlar nasılsınız nikah için başvuru yapıcas bir ay sonra kan testi fln yapılıyormuş çok zaman alıyormu işlemler nişanlım pek izin alamayacak gibi duruyorbide haftasonu nikah kıyılıyormu biliyormusunuz çiftlerden biri hepatit b çıkmış arkadaşım başvuru yaptığı zamanlarda ama o evliliğe engel değilmiş eşi aşı olmuş tedavi öneriyorlarmış ileride bebek olduğunda bir sorun çıkmasın diyeymiş hepsi kan uyuşmazlığına falan bakılıyormuş bende ne varsa yaptırıcam:82:

banada biraz ilginç geldi amaç ne ki

günaydın kızlarrrr sweet demek bacaklarını okşadı haaa enteresan sen de hemen atlasaydın kocanın bacaklarına onlar beniiiiiimmm deseydin yaa benim kaynananın da vardı böyle şeyleri aslında taktikleri gelini çıldırtmak üzerine. seni daha çok huylandırmaya çalışıyorum...görmemezlikten gel emin ol yavaş yavaş bırakıyolar bu huylarını.ayrıca sen ondan önce davranıp kocanın yanına git sırnaş,öp kokla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…