kızlar selam
şu salı günleri beni sinir stres ediyor..tv yle aram pek yoktur ama öylebir geçer zaman kiyi püüürrr dikkat izlerim sonra izlediğime pişman olurum:97:
neye dikkat ettim bir de eşimin nöbetleri hep salı gününe geliyor..neden acaba:95:
kızlar selam
şu salı günleri beni sinir stres ediyor..tv yle aram pek yoktur ama öylebir geçer zaman kiyi püüürrr dikkat izlerim sonra izlediğime pişman olurum:97:
neye dikkat ettim bir de eşimin nöbetleri hep salı gününe geliyor..neden acaba:95:
kızlar selam
ayeser eşin kosovada mıydı canım? geçen sene bi arkadaşımız gitmişti de, 15 günlüğüne eşi ve bebeği de orada bulundu..sizin de var mı öyle bir şansınız?
yurt dışı görevinin tek olumlu yanı maddi açıdan oluyo galiba dimi
selam
bence çok güzel dizi hatta şu an en iyisi o
evde geçirdiğim nöbet gecelerini özledim
bana herşey kocamı ve evimi hatırlatıyo da
yaaa ben de bir tek muhteşem yüzyılı pür dikkat izlerim ve eşimde hep çarşamba günleri nöbetçi olur neden acaba:44::44::44::44:
selam canm..ay ben hiç izlemiyorum dizileri falan iyice saçmalıyorlar..
canım biz 300 kmyi 600 e anlaşmıştık 800 de ne olur bilmiyorum ama bizimki evden eveydi sen normal kamyon mu diyosun yoksa evden eve şirket mi
günaydın hanımlar.öğrenciler yok:)bu arada bizimded 950 km olacak hiç düşünmemiştim.harbiden kaça taşıyacaklar evden eve olanlar acaba:S
Günaydın kızlarrrrrrrr
matarani çok değişiyo kimisi 4 milyar istiyo kimisi 2750 ye götürürüm diyo,eşyaları sen paketlersen fiyat değişiyo falan... kütahyadan erzuruma bi arkadaş götürecek evini 3 milyara götürecekler
kaynanasını seven kimseye raslamadım burda tam benlik bi yermiş valla bayıldım :)
Hayır canım, Afganistan. Oraya aile götürülmüyor. Götürülse bile çok zor küçük bebekle. Maddi açıdan bir maaşımız daha oldu işte
eşinle ayrı mısın canım
günaydın hanımlar
günaydın sweetvar mı bi vukuat
selam tatlım, terlik operasyonu yapmıştım, anladım ki yatak odama girilmemiş, çok sevindim.kayınvalidemle dün iyiydik ama akşam ben mi garipsedim bilmiyorum, eşim ayaklarını uzatmıştı, şort giymişti, ben de başka bi koltukta oturuyorum, bi güsel benim adamın bacaklarını sevdi sevdi, okşadı durdu yarım saat. önceden hiç dikkat etmezdim ama tuhafıma gitti biraz. :44:
selam tatlım, terlik operasyonu yapmıştım, anladım ki yatak odama girilmemiş, çok sevindim.kayınvalidemle dün iyiydik ama akşam ben mi garipsedim bilmiyorum, eşim ayaklarını uzatmıştı, şort giymişti, ben de başka bi koltukta oturuyorum, bi güsel benim adamın bacaklarını sevdi sevdi, okşadı durdu yarım saat. önceden hiç dikkat etmezdim ama tuhafıma gitti biraz. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?