kızlar bizim bir tanıdık var daha doğrusu kayınvalidemin tanıdığı 3 oğlu var 3 üde asker ve evli.hep derki benim oğlumla gelinlerim geldiklerinde ilk önce gelinime sarılırım gelinimi öperim ki yanlış düşünmesin.sonuçta benim evime geliyor yabancılık hissetmesin diye kapıyı açar hoşgeldiniz kzıım evinize derim diyo.ilk defa geçen sene geline dedim ki diyo kızım kusura bakma yıllardır çekindim ettim oğlumun yanına oturamadım artık yaşlandım bende oğlumun yanına oturucam sevicem onu dedim diyo.birde ağlayarak anlattı bunları.bende dedim ne güzel düşünmüşsün teyzecim sonuçta oğlun sana darılmaz alınmaz ama gelinin kırılır.onunda gelini 1 sene onun yanında kaldı.çocuk gibi baktım ona diyor.canı istesin istemesin her şeyi aldım ne zaman pazara gitsem elimde ona alınmış bir hediyem olurdu diyor.morali yüksek olsun diye elimden geleni yapardım diyor.benim kayınvalidem kayınpederim hep derdiki pazar günleri biz torun için çalışıyoruz.Allah şahit oğlum onların yanındayken 11 aylık oldu bir çikolata bile alamdılar.aldıkları muzdan başka bir şey yoktur onuda her seferinde sölediler.yazıklar olsun onlara verdiğim emeklere ya.
jelyb canım zaten allah ellerine düşürmesin, onların almasını bırak sen kendin alsan gelsen evine çocuğun için bişeyler benimki gibi bi kaynın varsa onu da alır yer
kızlar bizim bir tanıdık var daha doğrusu kayınvalidemin tanıdığı 3 oğlu var 3 üde asker ve evli.hep derki benim oğlumla gelinlerim geldiklerinde ilk önce gelinime sarılırım gelinimi öperim ki yanlış düşünmesin.sonuçta benim evime geliyor yabancılık hissetmesin diye kapıyı açar hoşgeldiniz kzıım evinize derim diyo.ilk defa geçen sene geline dedim ki diyo kızım kusura bakma yıllardır çekindim ettim oğlumun yanına oturamadım artık yaşlandım bende oğlumun yanına oturucam sevicem onu dedim diyo.birde ağlayarak anlattı bunları.bende dedim ne güzel düşünmüşsün teyzecim sonuçta oğlun sana darılmaz alınmaz ama gelinin kırılır.onunda gelini 1 sene onun yanında kaldı.çocuk gibi baktım ona diyor.canı istesin istemesin her şeyi aldım ne zaman pazara gitsem elimde ona alınmış bir hediyem olurdu diyor.morali yüksek olsun diye elimden geleni yapardım diyor.benim kayınvalidem kayınpederim hep derdiki pazar günleri biz torun için çalışıyoruz.Allah şahit oğlum onların yanındayken 11 aylık oldu bir çikolata bile alamdılar.aldıkları muzdan başka bir şey yoktur onuda her seferinde sölediler.yazıklar olsun onlara verdiğim emeklere ya.
jelyb canım zaten allah ellerine düşürmesin, onların almasını bırak sen kendin alsan gelsen evine çocuğun için bişeyler benimki gibi bi kaynın varsa onu da alır yer
kızlar bilmiyorum amacı neydi ama ben eşime söylicem, dün aynı anda mesela benim erkek kardeşim bizdeydi. ben de gel ablacım seni bi öpeyim dedim, sıktım yanaklarını falan, kardeşim daha 14 yaşında ve çok sevimlidir. eşim öyle bi baktı ki, anladım kıskandığını. benm de sonra ilgimi çekmeye başladı dank etti annesinin yaptığı...aynısını benm babam ya da kardeşim yapsa sen rahatsız olmaz mısın dicem
doğru diyorsun canım.zaten bizim en son kavgamızda çikolata için oldu:)bende cazgırlık yaptım biraz.nasıl babaanne nasıl dedesiniz dedim çocuğa bir çikolata alıp vermiyosunuz biz bakıyoruz diyosunuz dedim.ondan sonra zaten yolladılar beni.işlerine gelmedi.ne kadar dah abaşındalar senin bunlar.
ayyy var mı böyle kayınvalideler yaaa...benim ki geçen sene izne gittiğimizde oğluna öyle bir sarıldı ki ben diyim 5 dk siz deyin 10 dk sanki oğlu almanyadan geliyor geçtim bunu size yemin ederim bırakın bana sarılmayı hoşgeldin bile demedi
canım çok saçma geldi bana...bence açık açık söyle senin annen de yapıyodu de.ben kardeşimi severken attığın bakış çok ayıptı de.hakikaten de çok saçma insan kardeşinden kıskanırmı yaaa...en ifrit olduğum konu...tepkini koy canım
canım bu hafta burdalar,pazar gidecekler. ama temmuzda tekrar uğrayacaklarmış kendileri öyle beyan ettiler ama biz tatilde olabiliriz.bilmiorum bi şekilde savsaklarız heralde diye umuyorum. çünkü bu gelişlerinin amacı zaten eşimle vedalaşmaktı.
özlemcim sarılma olayını da bizimki bi garip yaptı, kapıdan girdiler, eşime kapıda sarılmadı tuttu mutfağa götürdü orda uzun uzun sarıldı. ben de garipsemedim hiç, sonra ben gelince bi daha bana sarıldı. ama dün akşam bi garipti, bana baka baka yapıyordu. eşim yorgunluktan yayılmıştı. tuhafıma gitti. ana sevgisidir belki bilemiorum annem de kardeşimi öyle sevebilir ama karısının yanında yapmaz heralde. babannemden falan da görmedim.
sweetseptember senin bu kaynın başa bela yaa benim nişanlımla aynı yaştalar ama sanki aralarında 10 yaş fark var hareketlerini fln anlatıyorsun lise öğrencisi davranmaz öyleAllah kolaylık versin sana onunla işin zor
canım eşim kıskanmaz da, öyle sevimli bi şekilde kıskanıomuş gibi yapar. kardeşimin bebek gibi suratı vardır zaten oda sürekli mıncıklar. eşime çok benziyor, ikisi de sarışın.onu da kensi çağırdı eve oyun oynamak için. ama o öyle bakınca ben de bi garipsedim annesin yaptığını. aynısını benim babam yapsa absürdülüğü düşünebiliyor musunuz? annelik nasıl bişey ben bilmiorum ama eşinin yanında bacaklarını okşamak garip geldi bana. hadi saçını okşa sırtını sıvazla onu anlarım. ama bazen öyle bi bakıştan tavırdan ufak bi rahatsızlık hissedersiniz ya bi anlık, öyleydi işte.
canım emin ol seni uyuz etmek için yapıyor hiçç bozuntuya verme bilirim o bakışı gözünün içine baka baka yapar...sen hiç istifni bozma gül...hatta eşine de ki git annenin yanına otur hasret giderin felan de.ben uyuz oldukça bizimki daha çok yapıyodu ne zaman ki ben takmadım artık yapmıyo.hemen terk ediyorum odayı.o da hava atamadığı için çatlıyo..
canım emin ol seni uyuz etmek için yapıyor hiçç bozuntuya verme bilirim o bakışı gözünün içine baka baka yapar...sen hiç istifni bozma gül...hatta eşine de ki git annenin yanına otur hasret giderin felan de.ben uyuz oldukça bizimki daha çok yapıyodu ne zaman ki ben takmadım artık yapmıyo.hemen terk ediyorum odayı.o da hava atamadığı için çatlıyo..
belki de ama ne bileyim. çok mu tilki nedir bu kadın. bugün salon halılarımı silecekmiş, ben gerek yok falan dedim ama. diğerlerini yıkatmıştım salonu hiç kullanmadığımız için yıpranmasın diye vermedim halı yıkamacılara. bana çanta falan almış getirmiş, yemeği hazırlamış. yani iyi de davranıyor aslında.:44: ben mi fesatım, eşime söylesem kesin öyle der çünkü. ben çok fenaymışım neler düşünebiliyor muşum benden korkulurmuş
canım bi görsen çok garip ya, bana emir falan verio ışığı açsana,dondurma getirsene, meyve daha yok mu.. ben de dolapta var diyorum hiç kalkmıyorum. kayınpederim bile benden bi bardak su istemez, bişe yediyse tabağını bulaşık makinesine koyar. hiç babasına abisine çekmemiş. ben kocam dışında büyüklerim dışında kimseye hizmet etmek zorunda değilim akşama kadar çalışıyorum zaten. adam tatilde. eşimle de şurda bi haftalığına gelmişlerken sorun yaşamak istemiorum, üzülmesin diye belli etmiyorum hiç bişey. adam bi ay sonra diyarbakıra gidicek bunları düşünecek hali yok diye.
evet öyle kızlar, meydanı boş bırakmıcam ama eşimi de huzursuz etmicem. öyle bi durum ki zaten ben desem ben kötü olurum. bak annem yemek yapıyor temizlik yapıyor sen nasıl böyle düşünüyorsun diyecektir belki de. o yüzden bişey demiyorum ama canımı sıkan bi durum olunca da yatak odama gidiyorum. zaten ev sürekli dağıldığı için toplamakla geçiyor vakit. bu akşam da ailemi çağıracağım, rahat oturamasınlar bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?