Asker Eşleri

canım ben de kendime şaşıyorum ama çok fena laf yapıştırıyorum. mesela dün ne oldu, eşimle kardeşi tv de çıkan bi siyasi partinin şarkısını dillerine dolamışlar, ailece sevmediğimiz bi parti diyeyim.
ısrarla her reklamda söylüyorlar. ben de bu konuda biraz hassasım, siyaset bilimcisiyim çünkü. daha önce kendi babam eşimin dayısıyla kavga etmişti yine bu parti taraftarı olduğu için dayıları, babam da lafı sokmuştu. ben de dün " ne oldu siz de dayılarınıza mı çektiniz?"dedim. eşime de dedim ki bunlardan olacaksan seçim dönüşü direk mahkemeye giderim. şakasına söylüyorum tabi herkes aynı kafadan olduğu için takılıyorum. sonra da dedim ki sizi abi kardeş kafalarınızı tokuşturup kapıya koyarım bu gece merdivende uyursunuz dedim. bu laf tabi bi güzel oturdu içlerine. başka bişey diyen olmadı bi daha. artık kim nereye çekti kendi kafasında bilmiyorum.

aman varya artık hin tınlamıyorum ben.istediklerini yapsınlar.düştüler düşücekleri kadar.meğer ben ne sanmışım onları neylermiş.nasılda büyütmüşm zamanında gözümde nasıl önemsemişim.boşver sende rahat ol.benim kalıcak yerim olsunda bir sene gerisi boş.senede bir görüşürüz.zaten onları istemediğimi biliyolar artık.sende takma kafana.gereksiz bunlar.

canım sen de kayınvalidenlerde kaldın anlaşılan..eviniz depoda mı sizin de
yok saolsunlar benimkiler o konuda çok iyilerdi...her sabah akşam sorarlardı bi ihtiyacın var mı ne getirelim alalım diye..oğluma bez falan almıştı kayınbabam..hatta çok komik, üzerinde pudralı yazıyo diye zavallım bebişler için sanmış dove deodorant bile almıştı oğluma her sabah kayınbabam bana meyve tabağı hazırlardı tek tek soyup dilimleyip:97: kadıncağız gerçekten bardağımı bile kaldırtmadı bana, bebek olmadan gitmelerimizde de öyleydi..mutfaktan çıkmazdı garibim...zaten her gitmemizde mutlaka bir kaç parça hediyem hazır olurdu..ya da gelmelerinde falan filan.ay ben de birden ne övdüm onlar hee ama işte samimi olamadım hiç..hep mesafe var aramızda..rahat olamadım..bilmiyorum benden mi onlardan mı kaynaklanıyo:96: biz gidince de ilk bana sarılır gayganam:26: hep beni pohpohlar herşeyimi metheder, anlatır, övünür yani ne bileyim kızıyorum ama aslında fena insanlar değiller galiba:78: ben işte yapmadıkları şeyler için sinir oluyorum....çok mu şey bekliyorum acaba bilemiyorum:78:

canım harbiden garip davranış..benimkinin hiç görmedim o tarz davranışlarını...ama inan laf söylesen hepten huzurunuz kaçar..alttan almak görmezden gelmek böylesi durumlar için daha hayırlı selametli oluyor

selam canım evet iki gündür böyle olduk......canım pardon kaçırmışım siz nerdeydiniz..adana mıydı:44: çalışıyo muydun
eskişehirdeyiz biz canm. çalışmıyorum henüz 2010 mezunuyum ingilizce öğretmeniyim ama atamam olmadı daha..
selam bebiş ben varım aaaaaaaaaa

görmedim kuzum ya hep geliorum tek okuyan benm konuyu

selam bebişim iyidir sen nasılsın? müdürden naber

İyiyim bende kuzum. Müdür tutuşmuştu bugün.Sabah şübe müdürleri okula geldi onlardan sonra hemen beni odasına çağırdı "hocam ben yanlış anlaşıldım kusra bakmayın telafi ederiz hatamızı bana önerileriniz var mı dedi? Siz çok iyi bi öğretmensiniz her zaman takdir ederim bizim okulumuzun şanslarından birisiniz... " yağcı adam...Ben de hiç bi şey istemiyorm hocam,yeterki hakkım olanlara engel olmayın dedim...Kapattım konuyu çıktım odadan...

evet kızlar monarisa ve özlem..genelde siz oluyosunuz burda bu arada selam özlem ve derin.
..gayganamla konuşuyodum da....küstüm biraz hiç aramıyosun..aramalarıma da dönmüyosun dedi...haklı kaç gün aradı cvplamadım..sonra da dönmedim..ve ben hep bunu yapıyorum huyum kurusun ben de hemencik değiştim konuyu

hoşgeldn canm sen nasılsın bebiş nasıl

hoşgeldinnnnnn

İyiyiz tatlım ikimizde...Yarın kontrolümüz var sende ne var ne yok. Çalışabiliyor musun kpss'ye? Sözleşmelileride kadroya alıyorlar...Hem de her hakları saklanarak çok şanslılar vallaEn azından artık böyle bi ayrım kalmıyor...Sen de direk kadrolu atanırsın inşallah

hahahaha pis adam görmüştür dünyanın kaç bucak olduğunu

selam canım benim pc hep açık sayfayı açık bırakıp yapıyorum işlerimi ben aslında yoğuuummm

benim de hep açık pc çoğu zaman başında olmuyorum aman iyi ki benm kayınvalide aramıyor ha bir de açmadığım için bahane üretmek zorunda kalcaktım
ben de iyiyim canm. çalışmıyorum ben bu sene artık seneye çok kararlıyım ama. inşallahhhh aminnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…