Allah yardımcın olsun bi tanem.ama üzme kendini fazla.eninde sonunda gidicekler nasıl olsa.mümkün olduğu kadar yüz göz olma.tavrını koy.ben baştan koymadığım için sonradan fesat gelin oldum.çekinsinler biraz senden.benim yapımda yok asık suratla duramıyorum ben.güler yüzlüyüm.öyle oluncada seni rahat sanıyolar.
canım ben de kendime şaşıyorum ama çok fena laf yapıştırıyorum. mesela dün ne oldu, eşimle kardeşi tv de çıkan bi siyasi partinin şarkısını dillerine dolamışlar, ailece sevmediğimiz bi parti diyeyim.
ısrarla her reklamda söylüyorlar. ben de bu konuda biraz hassasım, siyaset bilimcisiyim çünkü. daha önce kendi babam eşimin dayısıyla kavga etmişti yine bu parti taraftarı olduğu için dayıları, babam da lafı sokmuştu. ben de dün " ne oldu siz de dayılarınıza mı çektiniz?"dedim. eşime de dedim ki bunlardan olacaksan seçim dönüşü direk mahkemeye giderim. şakasına söylüyorum tabi herkes aynı kafadan olduğu için takılıyorum. sonra da dedim ki sizi abi kardeş kafalarınızı tokuşturup kapıya koyarım bu gece merdivende uyursunuz dedim. bu laf tabi bi güzel oturdu içlerine. başka bişey diyen olmadı bi daha. artık kim nereye çekti kendi kafasında bilmiyorum.
kızlar bizim bir tanıdık var daha doğrusu kayınvalidemin tanıdığı 3 oğlu var 3 üde asker ve evli.hep derki benim oğlumla gelinlerim geldiklerinde ilk önce gelinime sarılırım gelinimi öperim ki yanlış düşünmesin.sonuçta benim evime geliyor yabancılık hissetmesin diye kapıyı açar hoşgeldiniz kzıım evinize derim diyo.ilk defa geçen sene geline dedim ki diyo kızım kusura bakma yıllardır çekindim ettim oğlumun yanına oturamadım artık yaşlandım bende oğlumun yanına oturucam sevicem onu dedim diyo.birde ağlayarak anlattı bunları.bende dedim ne güzel düşünmüşsün teyzecim sonuçta oğlun sana darılmaz alınmaz ama gelinin kırılır.onunda gelini 1 sene onun yanında kaldı.çocuk gibi baktım ona diyor.canı istesin istemesin her şeyi aldım ne zaman pazara gitsem elimde ona alınmış bir hediyem olurdu diyor.morali yüksek olsun diye elimden geleni yapardım diyor.benim kayınvalidem kayınpederim hep derdiki pazar günleri biz torun için çalışıyoruz.Allah şahit oğlum onların yanındayken 11 aylık oldu bir çikolata bile alamdılar.aldıkları muzdan başka bir şey yoktur onuda her seferinde sölediler.yazıklar olsun onlara verdiğim emeklere ya.
evet öyle kızlar, meydanı boş bırakmıcam ama eşimi de huzursuz etmicem. öyle bi durum ki zaten ben desem ben kötü olurum. bak annem yemek yapıyor temizlik yapıyor sen nasıl böyle düşünüyorsun diyecektir belki de. o yüzden bişey demiyorum ama canımı sıkan bi durum olunca da yatak odama gidiyorum. zaten ev sürekli dağıldığı için toplamakla geçiyor vakit. bu akşam da ailemi çağıracağım, rahat oturamasınlar bakalım.
selam kızlarrrrr heyy neden kimsecikler yokkkk:121::121:
selam kızlarrrrr heyy neden kimsecikler yokkkk:121::121:
eskişehirdeyiz biz canm. çalışmıyorum henüz 2010 mezunuyum ingilizce öğretmeniyim ama atamam olmadı daha..selam canım evet iki gündür böyle olduk......canım pardon kaçırmışım siz nerdeydiniz..adana mıydı:44: çalışıyo muydun
selam bebiş ben varım aaaaaaaaaa
Selam kızlar nasılsınız?
hoşgeldn canm sen nasılsın bebiş nasılSelam kızlar nasılsınız?
bende burdayımmmm:121:
selam bebişim iyidir sen nasılsın? müdürden naber
hoşgeldn canm sen nasılsın bebiş nasıl
hoşgeldinnnnnn
İyiyim bende kuzum. Müdür tutuşmuştu bugün.Sabah şübe müdürleri okula geldi onlardan sonra hemen beni odasına çağırdı "hocam ben yanlış anlaşıldım kusra bakmayın telafi ederiz hatamızı bana önerileriniz var mı dedi? Siz çok iyi bi öğretmensiniz her zaman takdir ederim bizim okulumuzun şanslarından birisiniz... " yağcı adam...Ben de hiç bi şey istemiyorm hocam,yeterki hakkım olanlara engel olmayın dedim...Kapattım konuyu çıktım odadan...
evet kızlar monarisa ve özlem..genelde siz oluyosunuz burdabu arada selam özlem ve derin.
..gayganamla konuşuyodum da....küstüm biraz hiç aramıyosun..aramalarıma da dönmüyosun dedi...haklı kaç gün aradı cvplamadım..sonra da dönmedim..ve ben hep bunu yapıyorum huyum kurusunben de hemencik değiştim konuyu
hahahaha pis adam görmüştür dünyanın kaç bucak olduğunu
bende bi atanabilsem
benim de hep açık pc çoğu zaman başında olmuyorumevet kızlar monarisa ve özlem..genelde siz oluyosunuz burdabu arada selam özlem ve derin.
..gayganamla konuşuyodum da....küstüm biraz hiç aramıyosun..aramalarıma da dönmüyosun dedi...haklı kaç gün aradı cvplamadım..sonra da dönmedim..ve ben hep bunu yapıyorum huyum kurusunben de hemencik değiştim konuyu
İyiyiz tatlım ikimizde...Yarın kontrolümüz varsende ne var ne yok. Çalışabiliyor musun kpss'ye? Sözleşmelileride kadroya alıyorlar...Hem de her hakları saklanarak çok şanslılar valla En azından artık böyle bi ayrım kalmıyor...Sen de direk kadrolu atanırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?