Asker Eşleri

felsefe grubu canım

Kızlar inşallah iyi bi yerlere atanırsınız...Dualerım hep sizlerle...Ben de az uğraşmadım... son sınıftayken Babam atanamazsan düğünde yok nişan da dedi. Ben o azimle nasıl çalışmışsam artık evlenebilmek içinO zaman çok kızmıştım babama ama şimdi dua ediyorum

senin bölümün neydi canım

kızlarrr komşumla bugün sabah saatlerinde çok trajik bir konuşma yapmak zorunda kaldım..yoksa anlayacağı yoktu kadının, ben komşuluk ilişkilerinden hoşlanmıyorum eşim de rahatsız oluyor bu durumdan lütfen habersiz bana gelme dedim,müsait olunca görüşürüz falan dedim.benden bu kadar rahatsız olduğunu bilmiodum birdaha gelmem dedi çekti gitti. üff napıyım ya valla dayanılacak gibi değildi ama içimden bir ses bu dargınlığın uzun sürmeyeceğini söylüyor:104:

hahahahahah derin yaaa çok güldüm sırf evlenebilmek için ben de ünv kazanmıştım ne koca sevdalısıymışız yaaa

kuzu çok iyi etmişsin boşver görürsen selam biile verme tavrını koy

bende evlenebilmek için okulu uzatmamak için azimle çalıştım 60 kilşiden 10 kişi mezun olduk düşününşimdi bana atan eşini getiricez yarın deseler azimle gene yaparım heralde demekki ucunda koca olmasa gerek

benim babam da demişti aynı şeyi ama farklı sorunlar yaşadık biz son sınıfta olmadı malesef...biz de ikna ettik, eşim ikna konusunda daha etkili oldu çünkü çok seviyor ailem onu.. :103:
inşalla canm ya çok saol güzel dileklerin için:103:

hahahha evet ucuna kocayı koysunlar ben tekrar ünv okurum

senin bölümün neydi canım

hahahahahah derin yaaa çok güldüm sırf evlenebilmek için ben de ünv kazanmıştım ne koca sevdalısıymışız yaaa

Sen de bendensin desene koca meraklıları Babam şok üstüne şok yaşamıştı,hem erkek arkadaşım olduğunu öğrendi hem de evlenmek için deli gibi ders çalıştığımı gördü pek içerlemişti. Şimdi de eşimi çok seviyor aferin kızım diyor

Canım benimkide çalışmam atanamam dolayısıyla evlilik uzar diye düşündü ama kızının koca azmini bilmiyordu

öfff eşim izne gelicekti haftaya şimdi temmuza sarkmış o kadarda hazırlamıştım kendimi gelicek tatil yaparız filan diye bitsin artık ya yeteeeeerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…