- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
öfff eşim izne gelicekti haftaya şimdi temmuza sarkmışo kadarda hazırlamıştım kendimi gelicek tatil yaparız filan diye bitsin artık ya yeteeeeerrr
öfff eşim izne gelicekti haftaya şimdi temmuza sarkmışo kadarda hazırlamıştım kendimi gelicek tatil yaparız filan diye bitsin artık ya yeteeeeerrr
selam kızlar, biz bugün bakanlık olduk, teşkilat yapımız değişti. hadi hayırlısı bakalım. belki ilerde daha rahat tayin olurum eşimle.
selam canm..çok sevindim umarım tayin konusunda rahatlık olur senin için..
üzülme canm.. malesef bizim eşlerimizin mesleklerinden dolayı plan yapmaya hakkımız yok. düşün yani bizim düğün iptal olmuştu herşey hazırdı 2 ay sonra yapmak zorunda kalmıştık düğünümüzü..
selam kızlar, biz bugün bakanlık olduk, teşkilat yapımız değişti. hadi hayırlısı bakalım. belki ilerde daha rahat tayin olurum eşimle.
pancem çok iyi anlıyorum seni, hepimiz en az bi kere bunu yaşamışızdır tatlım, üzme kendini. biticek emin ol, gideceğiniz tatili hayal et, kötü şeyler düşünme. eşlerimiz için de çok zor
off ya bebişde düşünüyoduk 1 ay daha ertelendi artık napalım nasip:84:
ooffffff yemeği yaptım sfrayı kurdum kocişi aradım...geç gelecekmiş...ben de yemeğimi yedim,soframı topladım,buraya geldimmm
off ya bebişde düşünüyoduk 1 ay daha ertelendi artık napalım nasip:84:[/QUOTE
hayırlısı canm yaparsınız ya
ben de kaç gündür hep tek yiyorum adam 10da geliyor en erken
canım yaa bizim de tayin hakkariye çıkınca biz de erteledik bebişi...siz ne kadardır ayrısınız eşin nerde görev yapıyor
tatlım seçim varya o yüzden hep yoğun çalışıyorlar baksana izinler bile iptal oluyor
1 yıldır ayrıyız canım eşim şırnakta görev yapıyor.sizin bu yıl mı çıktı tayin
allah kavuştursun canım..biz de adanadayız 3 yıllık evliyiz,bu sene hakkariye çıktı işte tayin...siz kaç yıllık evlisiniz
1 yıldır ayrıyız canım eşim şırnakta görev yapıyor.sizin bu yıl mı çıktı tayin
biz daha 1 yıllık evliyken gitti eşim temmuzda 2 yıl olacak evleneli
allah kavuştursun canm az kalmış gelmesine gözün aydın....
ahh canım benim allah en kısa zamanda kavuştursun sizi.eş götürülemeyecek yerdemi eşin.sen çalışıyomusun nerde kalıyosun? ayy ne çok soru sordum
evet canım eş götürülmeyecek yerde.ben öğretmenim atanamadım evdeyim o yüzden.ailemle aynı site içinde kalıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?