Asker Eşleri

öfff eşim izne gelicekti haftaya şimdi temmuza sarkmış o kadarda hazırlamıştım kendimi gelicek tatil yaparız filan diye bitsin artık ya yeteeeeerrr

üzülme canm.. malesef bizim eşlerimizin mesleklerinden dolayı plan yapmaya hakkımız yok. düşün yani bizim düğün iptal olmuştu herşey hazırdı 2 ay sonra yapmak zorunda kalmıştık düğünümüzü..

selam kızlar, biz bugün bakanlık olduk, teşkilat yapımız değişti. hadi hayırlısı bakalım. belki ilerde daha rahat tayin olurum eşimle.

öfff eşim izne gelicekti haftaya şimdi temmuza sarkmış o kadarda hazırlamıştım kendimi gelicek tatil yaparız filan diye bitsin artık ya yeteeeeerrr

pancem çok iyi anlıyorum seni, hepimiz en az bi kere bunu yaşamışızdır tatlım, üzme kendini. biticek emin ol, gideceğiniz tatili hayal et, kötü şeyler düşünme. eşlerimiz için de çok zor

sağol canım üzülsekte bişey gelmio elden 1 yıl kaldı onuda atlatsak hayırlısıyla:95:

ooffffff yemeği yaptım sfrayı kurdum kocişi aradım...geç gelecekmiş...ben de yemeğimi yedim,soframı topladım,buraya geldimmm

ahh canım benim allah en kısa zamanda kavuştursun sizi.eş götürülemeyecek yerdemi eşin.sen çalışıyomusun nerde kalıyosun? ayy ne çok soru sordum

evet canım eş götürülmeyecek yerde.ben öğretmenim atanamadım evdeyim o yüzden.ailemle aynı site içinde kalıyorum canım

kızlar cümbür cemaat oturuyoruz evde, elimde laptopum dinlemiyormuş gibi yapıyorum kayınvalideyi,
eşime diyor ki tayin oldu ya yıkanacakları varsa yıkarmış o, ben sanki bilmiodum yıkamayı. herşeyini yıkadım ütüledim kaldırdım eşimin. dolabına da bakmıştır kesin, belli hepsinin yıkandığı. sinir oluyorum her lafa ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…