kızlar cümbür cemaat oturuyoruz evde, elimde laptopum dinlemiyormuş gibi yapıyorum kayınvalideyi,
eşime diyor ki tayin oldu ya yıkanacakları varsa yıkarmış o, ben sanki bilmiodum yıkamayı. herşeyini yıkadım ütüledim kaldırdım eşimin. dolabına da bakmıştır kesin, belli hepsinin yıkandığı. sinir oluyorum her lafa ya
aloha güzeller
hoşgeldin canm neyin var?:44:
bişeyim yok güzellik simgeyi beğendim ondan koydum
kızlar cümbür cemaat oturuyoruz evde, elimde laptopum dinlemiyormuş gibi yapıyorum kayınvalideyi,
eşime diyor ki tayin oldu ya yıkanacakları varsa yıkarmış o, ben sanki bilmiodum yıkamayı. herşeyini yıkadım ütüledim kaldırdım eşimin. dolabına da bakmıştır kesin, belli hepsinin yıkandığı. sinir oluyorum her lafa ya
gerçekten mi ama biz merkezde değiliz yani şuan kendisi imranlıda eş durumundan başka bir ilçeye geçecek bakalım bu ayın sonunda belli olur herhalde çok heycanlııyım inşallah iyi biryer gelir
canım sen de kayınvalidenlerde kaldın anlaşılan..eviniz depoda mı sizin de
yok saolsunlar benimkiler o konuda çok iyilerdi...her sabah akşam sorarlardı bi ihtiyacın var mı ne getirelim alalım diye..oğluma bez falan almıştı kayınbabam..hatta çok komik, üzerinde pudralı yazıyo diye zavallım bebişler için sanmış dove deodorant bile almıştı oğlumaher sabah kayınbabam bana meyve tabağı hazırlardı tek tek soyup dilimleyip:97: kadıncağız gerçekten bardağımı bile kaldırtmadı bana, bebek olmadan gitmelerimizde de öyleydi..mutfaktan çıkmazdı garibim...zaten her gitmemizde mutlaka bir kaç parça hediyem hazır olurdu..ya da gelmelerinde falan filan.ay ben de birden ne övdüm onlar hee ama işte samimi olamadım hiç..hep mesafe var aramızda..rahat olamadım..bilmiyorum benden mi onlardan mı kaynaklanıyo:96: biz gidince de ilk bana sarılır gayganam:26: hep beni pohpohlar herşeyimi metheder, anlatır, övünür yani ne bileyim kızıyorum ama aslında fena insanlar değiller galiba:78: ben işte yapmadıkları şeyler için sinir oluyorum....çok mu şey bekliyorum acaba bilemiyorum:78:
tatlım seçim varya o yüzden hep yoğun çalışıyorlar baksana izinler bile iptal oluyor
Aman amann laflara bak sanki sen yapmıyorsun...Kaç gün kaldı canım gitmelerine şafak kaç?
kızlar ya benimde bebiş hasta.akşam çok ateşlendi sabah aldım acile götürdüm.şimdide çocuk doktoruna götürücem.üşüttü galiba.havalaa hiç güven yok.bebekle tatile giden varmı aranızda ya.ben ilk defa bebekle tatile çıkıcam korkuyorum valla
kızlar ya benimde bebiş hasta.akşam çok ateşlendi sabah aldım acile götürdüm.şimdide çocuk doktoruna götürücem.üşüttü galiba.havalaa hiç güven yok.bebekle tatile giden varmı aranızda ya.ben ilk defa bebekle tatile çıkıcam korkuyorum valla
heeey selam millet günaydınnöğrenciler yok boş boş oturuyoruz şimdi sık gelemiyorum ben bu aralar umarım sorun yokturrr
günaydın şekerler herkese...handan ablacım nerdesin kuzummmm
geçmiş olsun canım önemli bişe değildir inşş canını sıkma...yok ben tatile çıkmadım ama oğlum doğduğundan beri epey seyahat etti:) eşim de tatile gidelim diyo ama ben güvenemiyorum, benimki yıkar ortalığı bişe anlamayız diyorum...inşş güzel geçer nereye gidiyosunuz?
selam canım..yok herkes iyi..izinler iptal sadeceoh tatile giriyosun hadi hayırlı olsun canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?