Asker Eşleri

ııııııııııyyyyyyyyyyyyyy

Aman amann laflara bak sanki sen yapmıyorsun...Kaç gün kaldı canım gitmelerine şafak kaç?

bana bunları yapsalardı Allah şahit ölene kadar başımın tepesinde gezdirirdim ben onları.mutfaktan çıkamadım.oğlum hastalandı ağar geldi oranın havası sabahlara kadar cayır cayır yandı ben o günlerin sabahında bile kahvaltılarını önüne kadar getirdim ve günde 2 kere ev süpürdüm.temizliklerini yaptım ama her gün dip bucak.ben biraz aabarttım.ben temizledim kaynım ayakkabılarla gezdi çamurladı her gün her gün.bir zamanlar eşimin dayısı bana ,iyi niyetli ol ama saf olma demişti.ben o çizgiyi tutturamadım saflıkla iyi niyet arasındaki.

kızlar ya benimde bebiş hasta.akşam çok ateşlendi sabah aldım acile götürdüm.şimdide çocuk doktoruna götürücem.üşüttü galiba.havalaa hiç güven yok.bebekle tatile giden varmı aranızda ya.ben ilk defa bebekle tatile çıkıcam korkuyorum valla

günaydın kızlar, bugün kayınvalidem yatak odası perdelerimi ütüleyecekmiş, oysa ki temizler ama yatak odasına girecek ya işte komik yaw, ben de yıka dedim ne diyim.

Aman amann laflara bak sanki sen yapmıyorsun...Kaç gün kaldı canım gitmelerine şafak kaç?

canım pazar günü gidiyorlar inşallah, ama temmuzda bi daha uğrayacaklarmış, hatta eşim de gittiğinde benim ailem tatilde olacağı için yalnız kalacakmışım, napacakmışım? baktım ki eşimden tepki yok dayanamadım artık, " ohh dedim sen de git annemler de gitsin ben de evimde kafa dinleyeyim"

jelyb canım geçmiş olsun bebişine inş çabuk iyileşir tatlım üzme kendini

geçmiş olsun tatlım

geçmiş olsun canım önemli bişe değildir inşş canını sıkma...yok ben tatile çıkmadım ama oğlum doğduğundan beri epey seyahat etti:) eşim de tatile gidelim diyo ama ben güvenemiyorum, benimki yıkar ortalığı bişe anlamayız diyorum...inşş güzel geçer nereye gidiyosunuz?

heeey selam millet günaydınnöğrenciler yok boş boş oturuyoruz şimdisık gelemiyorum ben bu aralar umarım sorun yokturrr

canım ben babamın evinde kaldığım için eşim orda rahat edemeyiz diyor.o yüzden gitmek istiyoruz 1 hafta kadar bodruma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…