Asker Eşleri

selammm kızlar nasılsınız bu gün?benim kociş yine nöbetçi jelyb10 bebişin hastalanmış geçmiş olsun...tatile gidin yavv bebişte deniz kum güneş görsün

selam kızlar, çook sıcakkk
size bi konuda danışmam lazım arkadaşlar, biliyorum kafanızı çok şişirdim ama, kime sorsam ne yapsam bilemedim:26:
dün akşam ailece otuyorduk, eşimle yan yanaydık. kaynm geldi eşimin öbür tarafına oturdu kolunu da eşimin omzuna attı. ama dibdibe oturduğumuz için kolu bana kadar geldi. bi baktım birisi kolumu mıncıklıyor resmen, bi eşimle şakalaşıyor güya bi de benim koluma dokunuyo. üst kolum yani göğsüme çok yakın. neyse ben o an hemen tepki verdim tabi " o kimin eli ya" dedim sinirle, baktım kaynım. benim dedi tekrar yaptı. eşim de salak salak durdu, hiç bişey demedi. babam da vardı, babamın sinirlendiğini hissettim. bi kaç dk sonra çekti kolunu eşim tuttu indirdi.
ben mi kötü niyetliyim bilmiyorum ama ben el şakasından hoşlanmam. hadi o patavatsız,eşim niye bişe demiyo? niye rahatsız olmuyo? olduysa da belli mi etmiyor anlamadım. ne diyim şimdi ben bu kocama?:26::26:

ayyy çok sinir oldum ne münasabet ya el şakası yapıyor benim de kaynım var çok mesafeliyim, tavrını koy canm hiç yüz göz olma. eşine de bu durumdan rahatsız olduğunu söyle bence..

ayyy çok sinir oldum ne münasabet ya el şakası yapıyor benim de kaynım var çok mesafeliyim, tavrını koy canm hiç yüz göz olma. eşine de bu durumdan rahatsız olduğunu söyle bence..

ben de mesafeliyim canım, öyle yakın bi ilişkimiz yok zaten sevmiyorum kendisini şımarıklıklarından dolayı. konuşmuyorum bile doğru dürüst. bu adam 23 yaşında teğmen ya. ailelerimiz yanında, el şakasını seven bi insan da değilim. eşime söylemek istiyorum ama nasıl söylesem bilemedim kesin yine beni suçlayacak, sen fesatsın sen şöylesin...

pess diyorum,kaynında olsa nasıl el şakası yaparki?ama tepkini göstermekte iyi etmişsin ve bence eşinlede konuşmalısın sweetcim

bebişim nasıl olsa onun kardeşi ya kötü niyetli düşünemez tabi...ama sen eşini uyar...hatta tekrarlanırsa kayınvalidenle konuş

daha önce yazdıklarını da okudum canm kaynın zaten çocuk gibi biri sanırım, şımarık bir tip belli. hani kötü niyetli olduğunu düşünmediğini belli ederek bu tarz sululuklardan hoşlanmıyorum falan diyebilirsin eşine

bebişim nasıl olsa onun kardeşi ya kötü niyetli düşünemez tabi...ama sen eşini uyar...hatta tekrarlanırsa kayınvalidenle konuş

önce eşimle konuşmak istiyorum ama nasıl diyeceğim? kardeşin benim kolumu mıncıkladı sen bişey demedin ben rahatsız oldum demem lazım, ama eşimin tepkisiz kalmasından ya da beni suçlamasından korkuyorum açıkcası. bi dahakine tekrarlarsa zaten "bana el şakası yapma" diye bağıracağım.

yok canım gayet ciddi bir tavırla el şakalrından hoşlanmadığını söyle...ama sweetciğim bekle aslında bir daha olursa konuşursun...az daha dayan be güzelim şimdi sana ne yapsalar batıyordur...

yok canım gayet ciddi bir tavırla el şakalrından hoşlanmadığını söyle...ama sweetciğim bekle aslında bir daha olursa konuşursun...az daha dayan be güzelim şimdi sana ne yapsalar batıyordur...

öyle canım ya, batan çok şey var da görmemeye çalışıyorum ama el şakası olunca iş sinirlerim bozuldu artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…