Asker Eşleri

canım bazı insnalar böyle sulu sulu şakalar yapmaktan zevk duyar.eşininde uyarmaması bir garipo.benimkide pasiftir ailesi konusunda ama bu kadar değil.belkide o kadar ben farkında değilim.eşin fark etmemişte olabilir.yanisenin dediğin kadarını.mıncıkladığını filan.belkide sadece eli dokundu filan sanmıştır.onunda art niyeti olsa hoş abisinin yanında yapamz dimi?sen içini ferah tut.dengeziliğinden kaynaklanıyordur bu yaptığıda.ne olucak?

bende birazdan oğluşumla tahlil sonuçlarını alıcam.hala çok ateşli.halsiz.hep uyuyor bu gün.beni korkutmaya başladı.yaraamzlıklarını bile özletti bu gün

evet canım dengesiz tam olarak, ama ben isterdim ki eşim " yengene karşı saygılı davran!" diyebilsin. ben eşimin bunu kaynımın eşine yaptığını hayal bile edemiyorum, kafasını kırarım.

evet canım dengesiz tam olarak, ama ben isterdim ki eşim " yengene karşı saygılı davran!" diyebilsin. ben eşimin bunu kaynımın eşine yaptığını hayal bile edemiyorum, kafasını kırarım.

benimde hiç hoşuma gitmezdi.bir keresinde kaynım hamileyken belime vurmuştu.bir tek o zaman beni koruduğunu gördüm eşimin(yada çocuğunu)

öyle canım ya, batan çok şey var da görmemeye çalışıyorum ama el şakası olunca iş sinirlerim bozuldu artık.

boşver bebişim biraz daha dayan senin de dediğin gibi söylesen eşin sana fesat dicek...hiç onu araya karıştırma bir daha olursa en etkilisi herkesin içinde açıkça hoşlanmıyorum el şakalarından de...bak benim de başıma buna benzer bir olay geçti...benim kaynımda küfürbazın tekidir,bir bekledim iki bekledim ediyor yanımda...daha da yeni evliyiz o zaman 3.sünde eşimde yanımda yok tabi bunlar olurken herkesin içinde sakın bi daha benim yanımda küfürlü konuşmayın dedim ve baş parmağımı gözlerine sokarcasına salladım...kayınpedrim felan da sırıtıyo...neyse ertesi gün de yine benim fitilimi attıran bi olay oldu eşimi çektim kenara.bak dedim sana yansıtmadan halletmek istedim uyardım dedim.günah benden gitti yine tekrarlanıyor dedim.eşimde çekti kaynımı halleti yani ama sert bir şekilde uyardığuı belliydi.bana nefretle baktı çünkü ohhh iyi oldu 2 yıldır yanımda lanlı lunlu bile konuşmazlar

benimde hiç hoşuma gitmezdi.bir keresinde kaynım hamileyken belime vurmuştu.bir tek o zaman beni koruduğunu gördüm eşimin(yada çocuğunu)

of ne salaklar var ya, nasıl vurur beline hamileyken hem de? ne zannediyor bunlar bizi allahtan eşin sahip çıkmış canım, benimki tınmadı bile. ya da bana farkettirmedi. güzel güzel açsam konuyu acaba anlar mı beni?:44:

inşallah canım saat 15 de randevumuz var uyandırmaya kıyamıyorum nasıl tatlı uyuyor ağzı açık:)ölürüm ona ya ona bi şey olmasın hiç bir bebeğe olmasın(çok savunmasızlar.

oy ooyy oyyy kıyamam ya evet be de hep bebeklere bakınca bir acıma hissi oluyor dertlerini anlatamıyorlar sadece ağlıyorlar hiçbişeyden haberleri yok oyy kıyamam

canım ben babamın evinde kaldığım için eşim orda rahat edemeyiz diyor.o yüzden gitmek istiyoruz 1 hafta kadar bodruma.

ben de annemlerde kalıyorum

pööööhhh eşin rahatsız olacağını düşünememiştir o an canım....biz kaynımla gelince ayrılırken merabalaşıp öpüşürüz o kadar...mesafe olmalı bence..şımarık çocuk o işte

ay benimde evim eskişehirdeydi toplanıyoruz ama buraya taşınıyoruz şimdi,keşke önce tanışaydık görüşürdük ne güzel

canıım nereye taşınıyosunuz kütahyaya mı..ayrılacak mısınız eşinle aman madecim aman..eşin nereye sen oraya kuzum..yanii eşin senin gidemeyeceğin bi yere gitmiyodur heralde...bebiş olduktan sonra dediydi dersin

inşallah canım saat 15 de randevumuz var uyandırmaya kıyamıyorum nasıl tatlı uyuyor ağzı açık:)ölürüm ona ya ona bi şey olmasın hiç bir bebeğe olmasın(çok savunmasızlar.

ay kıyamam...çok geçmiş olsun

birtanecim eşim muhtemelen doktoraya gidecek istanbula,bir yıl ders sonrada belki iki yılı yurt dışında okuyacak o yüzden bir yıl daha sıkıcaz dişimizi sonra ben ücretsiz izin alıcam inşallah

ayy o ne ya nasıl mıncıklar! bak sinirlerim asabım bozuldu yine:95: eşin bişey demezse canım bize söyle onu parça pinçik mıncık edelim:97:

birtanecim eşim muhtemelen doktoraya gidecek istanbula,bir yıl ders sonrada belki iki yılı yurt dışında okuyacak o yüzden bir yıl daha sıkıcaz dişimizi sonra ben ücretsiz izin alıcam inşallah

canım benim inşallah..ne de güzel olur hem yurtdışı hem bebişi kendin büyütürsün süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…