önce eşimle konuşmak istiyorum ama nasıl diyeceğim? kardeşin benim kolumu mıncıkladı sen bişey demedin ben rahatsız oldum demem lazım, ama eşimin tepkisiz kalmasından ya da beni suçlamasından korkuyorum açıkcası. bi dahakine tekrarlarsa zaten "bana el şakası yapma" diye bağıracağım.
canım bazı insnalar böyle sulu sulu şakalar yapmaktan zevk duyar.eşininde uyarmaması bir garipo.benimkide pasiftir ailesi konusunda ama bu kadar değil.belkide o kadar ben farkında değilim.eşin fark etmemişte olabilir.yanisenin dediğin kadarını.mıncıkladığını filan.belkide sadece eli dokundu filan sanmıştır.onunda art niyeti olsa hoş abisinin yanında yapamz dimi?sen içini ferah tut.dengeziliğinden kaynaklanıyordur bu yaptığıda.ne olucak?
bende birazdan oğluşumla tahlil sonuçlarını alıcam.hala çok ateşli.halsiz.hep uyuyor bu gün.beni korkutmaya başladı.yaraamzlıklarını bile özletti bu gün
evet canım dengesiz tam olarak, ama ben isterdim ki eşim " yengene karşı saygılı davran!" diyebilsin. ben eşimin bunu kaynımın eşine yaptığını hayal bile edemiyorum, kafasını kırarım.
öyle canım ya, batan çok şey var da görmemeye çalışıyorum ama el şakası olunca iş sinirlerim bozuldu artık.
geçmiş olsun canım benim inşallah bişey yoktur
benimde hiç hoşuma gitmezdi.bir keresinde kaynım hamileyken belime vurmuştu.bir tek o zaman beni koruduğunu gördüm eşimin(yada çocuğunu)
lelyb10 canm çok geçmiş olsun umarım önemli birşeyi yoktur...
inşallah canım saat 15 de randevumuz var uyandırmaya kıyamıyorum nasıl tatlı uyuyor ağzı açık:)ölürüm ona ya ona bi şey olmasın hiç bir bebeğe olmasın(çok savunmasızlar.
inşallah canım saat 15 de randevumuz var uyandırmaya kıyamıyorum nasıl tatlı uyuyor ağzı açık:)ölürüm ona ya ona bi şey olmasın hiç bir bebeğe olmasın(çok savunmasızlar.
canım ben babamın evinde kaldığım için eşim orda rahat edemeyiz diyor.o yüzden gitmek istiyoruz 1 hafta kadar bodruma.
selam kızlar, çook sıcakkk
size bi konuda danışmam lazım arkadaşlar, biliyorum kafanızı çok şişirdim ama, kime sorsam ne yapsam bilemedim:26:
dün akşam ailece otuyorduk, eşimle yan yanaydık. kaynm geldi eşimin öbür tarafına oturdu kolunu da eşimin omzuna attı. ama dibdibe oturduğumuz için kolu bana kadar geldi. bi baktım birisi kolumu mıncıklıyor resmen, bi eşimle şakalaşıyor güya bi de benim koluma dokunuyo. üst kolum yani göğsüme çok yakın. neyse ben o an hemen tepki verdim tabi " o kimin eli ya" dedim sinirle, baktım kaynım. benim dedi tekrar yaptı. eşim de salak salak durdu, hiç bişey demedi. babam da vardı, babamın sinirlendiğini hissettim. bi kaç dk sonra çekti kolunu eşim tuttu indirdi.
ben mi kötü niyetliyim bilmiyorum ama ben el şakasından hoşlanmam. hadi o patavatsız,eşim niye bişe demiyo? niye rahatsız olmuyo? olduysa da belli mi etmiyor anlamadım. ne diyim şimdi ben bu kocama?:26::26:
ay benimde evim eskişehirdeydi toplanıyoruz ama buraya taşınıyoruz şimdi,keşke önce tanışaydık görüşürdük ne güzel
önce eşimle konuşmak istiyorum ama nasıl diyeceğim? kardeşin benim kolumu mıncıkladı sen bişey demedin ben rahatsız oldum demem lazım, ama eşimin tepkisiz kalmasından ya da beni suçlamasından korkuyorum açıkcası. bi dahakine tekrarlarsa zaten "bana el şakası yapma" diye bağıracağım.
birtanecim eşim muhtemelen doktoraya gidecek istanbula,bir yıl ders sonrada belki iki yılı yurt dışında okuyacak o yüzden bir yıl daha sıkıcaz dişimizi sonra ben ücretsiz izin alıcam inşallah
selam kızlar bu arada..
canım benim inşallah..ne de güzel olur hem yurtdışı hem bebişi kendin büyütürsün süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?