ayy o ne ya nasıl mıncıklar! bak sinirlerim asabım bozuldu yine:95: eşin bişey demezse canım bize söyle onu parça pinçik mıncık edelim:97:
hoşgeldin canım
selam canım, sağol desteğiniz içinzaten biraz önce eşime sinirlendim, işten erken çıkmış kardeşine laptop almaya gitmişler, kim aldı sen vermedin dimi diye sorunca beni tersledi. kardeşi abi para ver diyip duruyodu, şakasınaymış o. ben öyle şaka istemiyorum dedim. bi de bizimki saf saf bekliyomuş bilgisayarın kurulumu yapılcakmış, kardeşi bunu bırakıp arkadaşıyla buluşmaya gitmiş. kullanılıyorsun dedim eşime sadece, aferin otur bekle dedim. hemen savunmaya geçti tabi.
selam canım, sağol desteğiniz içinzaten biraz önce eşime sinirlendim, işten erken çıkmış kardeşine laptop almaya gitmişler, kim aldı sen vermedin dimi diye sorunca beni tersledi. kardeşi abi para ver diyip duruyodu, şakasınaymış o. ben öyle şaka istemiyorum dedim. bi de bizimki saf saf bekliyomuş bilgisayarın kurulumu yapılcakmış, kardeşi bunu bırakıp arkadaşıyla buluşmaya gitmiş. kullanılıyorsun dedim eşime sadece, aferin otur bekle dedim. hemen savunmaya geçti tabi.
ayşeceylin de burda olurdu hep nerdekine
hoşbuldum canım..
duyduğuma göre eskişehir de yaşıyor mussun:82: memleketimdir de..özledim
ya walla hayret bişey yani! yuva için kazanılan para yuva dışı harcanır ya aklım almaz..üstelik saf yerine koyarlar insanı ses çıkarmadıça..ya canım eşinle sakin bir şekilde bu destek werme mevzularını konuştunmu hiç..
ben ilk evlendiğimiz zamanlarda tavrımı koydum! yeğenleri arayıp arayıp para istiyor yok kontor bilmem ne resti çektim sen evlendin dedim! açık açık söyle dedim söyledi walla
ahh bilmem mihaftasonları orda yaşıyorum vaveyla:)çok seviyorum aslında orayıikendim gibi insanları görebiliyorum caddelerinde çünkü...ne giyersen giy bakan yok karışan yok,gece 12 de adalarda gez herkes dışarda...yılbaşında sokaktaydık biz elimizde şişelerle harikaydı...sen nerdeydin?
evet benim de geldi aklıma en son ev topluyorum felan demişti taşındı mı acaba:44::44:
canım sen nerdeydin? çalışıyo musun?
cevabınla ne alaka oldu ama
bu arada sweetcim kızmakta haklısın..ne diyeyim
ahh bilmem mimodern şehrim benim..ben batman da küçük bir köydeyim:97:
siz hafta içi nerde yaşıyorsunuz:)
parasını vermemiş allahtan, önceden tartışmıştık bu konuyu ama hala sıkıştırıyordu eşimi biliyorum. onunla laptop bakmaya gideceği yer benim iş yerime çok yakın, öğlen arasındaydım, bi yemeğe çıkarabilirdi beni. söyledim bunu da zaten. gecikirmiş de beklememi istememiş de. insanı eşinden soğutur bu aileleri yemin ediyorum.
ben hafta içi kütahyadayım orda çalışıyorum,eşiyle tayin olamayanlar kervanındayım malesef
süper alakalı olmuş :))
ben batmandayım canım..çalışmıyorum iki üniversite mezunu kadrolu ev hanımıyım:86:
süper alakalı olmuş :))
ben batmandayım canım..çalışmıyorum iki üniversite mezunu kadrolu ev hanımıyım:86:
parasını vermemiş allahtan, önceden tartışmıştık bu konuyu ama hala sıkıştırıyordu eşimi biliyorum. onunla laptop bakmaya gideceği yer benim iş yerime çok yakın, öğlen arasındaydım, bi yemeğe çıkarabilirdi beni. söyledim bunu da zaten. gecikirmiş de beklememi istememiş de. insanı eşinden soğutur bu aileleri yemin ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?