Asker Eşleri

ayy o ne ya nasıl mıncıklar! bak sinirlerim asabım bozuldu yine:95: eşin bişey demezse canım bize söyle onu parça pinçik mıncık edelim:97:

selam canım, sağol desteğiniz için zaten biraz önce eşime sinirlendim, işten erken çıkmış kardeşine laptop almaya gitmişler, kim aldı sen vermedin dimi diye sorunca beni tersledi. kardeşi abi para ver diyip duruyodu, şakasınaymış o. ben öyle şaka istemiyorum dedim. bi de bizimki saf saf bekliyomuş bilgisayarın kurulumu yapılcakmış, kardeşi bunu bırakıp arkadaşıyla buluşmaya gitmiş. kullanılıyorsun dedim eşime sadece, aferin otur bekle dedim. hemen savunmaya geçti tabi.

ya çok sinir bir durum benim kaynım da eşimi çok kullanmaya çalışır bikeresinde eşimi arıyor netten sipariş veriyor kendi kredi kartı numarasını vermek falan da yok internet yokmuş yakınında eşime söylüyor aldırmak istediklerini eşim kendi kredi kartıyla almıştı çok tartışmıştık:95::95:

Son düzenleme:

ya walla hayret bişey yani! yuva için kazanılan para yuva dışı harcanır ya aklım almaz..üstelik saf yerine koyarlar insanı ses çıkarmadıça..ya canım eşinle sakin bir şekilde bu destek werme mevzularını konuştunmu hiç..
ben ilk evlendiğimiz zamanlarda tavrımı koydum! yeğenleri arayıp arayıp para istiyor yok kontor bilmem ne resti çektim sen evlendin dedim! açık açık söyle dedim söyledi walla

hoşbuldum canım..
duyduğuma göre eskişehir de yaşıyor mussun:82: memleketimdir de..özledim

haftasonları orda yaşıyorum vaveyla:)çok seviyorum aslında orayıikendim gibi insanları görebiliyorum caddelerinde çünkü...ne giyersen giy bakan yok karışan yok,gece 12 de adalarda gez herkes dışarda...yılbaşında sokaktaydık biz elimizde şişelerle harikaydı...sen nerdeydin?

canım sen nerdeydin? çalışıyo musun?
cevabınla ne alaka oldu ama

bu arada sweetcim kızmakta haklısın..ne diyeyim

ahh bilmem mi modern şehrim benim..ben batman da küçük bir köydeyim:97:
siz hafta içi nerde yaşıyorsunuz:)

parasını vermemiş allahtan, önceden tartışmıştık bu konuyu ama hala sıkıştırıyordu eşimi biliyorum. onunla laptop bakmaya gideceği yer benim iş yerime çok yakın, öğlen arasındaydım, bi yemeğe çıkarabilirdi beni. söyledim bunu da zaten. gecikirmiş de beklememi istememiş de. insanı eşinden soğutur bu aileleri yemin ediyorum.

kuzucuk lütfen soğutma kendini eşinden öyle düşünme relaaaaaks lütfeeeeeeeennnn şafak 3

ya kızlar birşey sorucam size eşi piyade olan varmı? benim nişanlım piyade doğu tayininde piyadeleri karakollaramı veriyorlar eş gidemiyormuş gitsede haftada bir gün belki 15 günde bir eve gidiyormuş öylemi

aman canımsen eşinle aranızı sağlam tut..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…