ne zaman görsem merak ediyodum da yaa şimdi sorayım dedim
iyimişne mezunusun bebek durumlarından mı çalışmıyosun benim gibi
eşim de bana hep diplomalı ev hanımı der hatta getir bari diplomanı çerçeveletip duvara asalım da bari orda bi işe yarasın der
ya kızlar birşey sorucam size eşi piyade olan varmı? benim nişanlım piyade doğu tayininde piyadeleri karakollaramı veriyorlar eş gidemiyormuş gitsede haftada bir gün belki 15 günde bir eve gidiyormuş öylemi
ya kızlar birşey sorucam size eşi piyade olan varmı? benim nişanlım piyade doğu tayininde piyadeleri karakollaramı veriyorlar eş gidemiyormuş gitsede haftada bir gün belki 15 günde bir eve gidiyormuş öylemi
sağlık teknikerliği we iktisat mezunuyum
yok ben çalışmayı istemedim..kariyerde gözüm yokama aslında istesem de engelim war kızım
senin meslek war mı
canım benim eşim piyade değil ama olmamasına rağmen piyade olarak jandarma karakoluna komutan oldu, gidiyor temmuzda. eş götürülemiyor, 3-4 ayda bir anca gelicek eve.
evet varavukatım.....ben istiyorum ama çüçük bebişim var...biraz büyüsün başlıycam inşşş
var canımcım..hayır mutlaka karakol değil...şehir ilçe merkezleri de olabiliyo..kısmet ya da torpil bilemiyorum..işte şu gerçek yükün ağır kısmı hep onlarda
canım karakola göre değişir o.. eşim jandarma karakolda görevli evimzi getirdik çok şükür..batmanın da ev götürülemez çok yeri war..bize burası denk geldi
edebiyat öğretmeniyim
iyiymiş :82:
kızım uyandı ben çıkıyorum hem yemek yapcem görüşmek üzere kızlar
iyiymiş :82:
kızım uyandı ben çıkıyorum hem yemek yapcem görüşmek üzere kızlar
beni götüremesse bizde öyle alacağızekimde düğünümüz var yaza tayin olma durumu var çok giden varmış bu yıl birliğinden sıra gelebilirmiş kaakol olabilirmiş bende snin gibi kalıcam sanırım
canım inş siz o duruma düşmessiniz ,tayin dairenin ne yapacağı belli olmuyor. mesela eşimin gideceği yere bi devresi daha tayin oldu ama şehir içindeki birliğie, karakola değil. eş götürülebilen biyer ama adam bekar. biz evliyiz ama eş götürülemeyen yere verdiler. allahlarından bulsunlar ne diyim
kızlar trendyoldan siparişim geldi ve bol geldi elbise ama çok beğendimmmm ya özlemcim sen demiştin bol gelir diye yaoff napcam geri iade etmek istemiyorum acaba bir küçük bedeniyle değişim yaparlarmı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?