Asker Eşleri

ne zaman görsem merak ediyodum da yaa şimdi sorayım dedim

iyimiş ne mezunusun bebek durumlarından mı çalışmıyosun benim gibi

sağlık teknikerliği we iktisat mezunuyum
yok ben çalışmayı istemedim..kariyerde gözüm yok ama aslında istesem de engelim war kızım
senin meslek war mı

ya kızlar birşey sorucam size eşi piyade olan varmı? benim nişanlım piyade doğu tayininde piyadeleri karakollaramı veriyorlar eş gidemiyormuş gitsede haftada bir gün belki 15 günde bir eve gidiyormuş öylemi

canım benim eşim piyade değil ama olmamasına rağmen piyade olarak jandarma karakoluna komutan oldu, gidiyor temmuzda. eş götürülemiyor, 3-4 ayda bir anca gelicek eve.

ya kızlar birşey sorucam size eşi piyade olan varmı? benim nişanlım piyade doğu tayininde piyadeleri karakollaramı veriyorlar eş gidemiyormuş gitsede haftada bir gün belki 15 günde bir eve gidiyormuş öylemi

var canımcım..hayır mutlaka karakol değil...şehir ilçe merkezleri de olabiliyo..kısmet ya da torpil bilemiyorum..işte şu gerçek yükün ağır kısmı hep onlarda

canım karakola göre değişir o.. eşim jandarma karakolda görevli evimzi getirdik çok şükür..batmanın da ev götürülemez çok yeri war..bize burası denk geldi

canım benim eşim piyade değil ama olmamasına rağmen piyade olarak jandarma karakoluna komutan oldu, gidiyor temmuzda. eş götürülemiyor, 3-4 ayda bir anca gelicek eve.

beni götüremesse bizde öyle alacağızekimde düğünümüz var yaza tayin olma durumu var çok giden varmış bu yıl birliğinden sıra gelebilirmiş kaakol olabilirmiş bende snin gibi kalıcam sanırım

var canımcım..hayır mutlaka karakol değil...şehir ilçe merkezleri de olabiliyo..kısmet ya da torpil bilemiyorum..işte şu gerçek yükün ağır kısmı hep onlarda

inş. şehir merkezi olur olmasa bile inş. benide götürebilir ama torpille olcak işse kesin bize torpil falan işlemez şans yok

canım karakola göre değişir o.. eşim jandarma karakolda görevli evimzi getirdik çok şükür..batmanın da ev götürülemez çok yeri war..bize burası denk geldi

inş. canım ev götürüür bende giderim hem moral olur ikimizede ama dediğin gibi şans işi birazda

canım inş siz o duruma düşmessiniz ,tayin dairenin ne yapacağı belli olmuyor. mesela eşimin gideceği yere bi devresi daha tayin oldu ama şehir içindeki birliğie, karakola değil. eş götürülebilen biyer ama adam bekar. biz evliyiz ama eş götürülemeyen yere verdiler. allahlarından bulsunlar ne diyim

bekar olanların pek bir düzeni olmuyor ama evlileri eş götürülen bir yere vermek zorundalar nasıl bir sistem bu anlamıyorum ben polis eşi iki arakadaşım var hiç onlarda böyle birsey yaşanmıyormuş ztn dağa karakola hep askerler

kızlar trendyoldan siparişim geldi ve bol geldi elbise ama çok beğendimmmm ya özlemcim sen demiştin bol gelir diye ya off napcam geri iade etmek istemiyorum acaba bir küçük bedeniyle değişim yaparlarmı ki?

valla ben de bu duruma hep isyan etmişimdir neden aile götürülmez yerlere bekarları vermezler diye

kızlar trendyoldan siparişim geldi ve bol geldi elbise ama çok beğendimmmm ya özlemcim sen demiştin bol gelir diye ya off napcam geri iade etmek istemiyorum acaba bir küçük bedeniyle değişim yaparlarmı ki?

kuzu ben sana dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm bol olur diye bi ara bakalım ne diyecekler pek sanmıyorum değişim olacağını ama yine de bi sor bakalım.daraltma imkanın yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…