Asker Eşleri

kuzu ben sana dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm bol olur diye bi ara bakalım ne diyecekler pek sanmıyorum değişim olacağını ama yine de bi sor bakalım.daraltma imkanın yok mu

msj attım bakalık ne diyecekler olmazsa daraltırım artık..

eşim beni almaya gelicekti 5 buçuk gibi, yorulmuş beyfendi kardeşi için beklemekten eve gidiyormuş. koskoca ankarada oyalanıcak yer bulamadı. annesi de gezmeye gitmiş, anahtarı da yok tabi benimkinin. annesinin gittiği misafirliğe gidiyormuş. deli olucam ya

ya kızlar birşey sorucam size eşi piyade olan varmı? benim nişanlım piyade doğu tayininde piyadeleri karakollaramı veriyorlar eş gidemiyormuş gitsede haftada bir gün belki 15 günde bir eve gidiyormuş öylemi

merhaba canım benim eşim piyade 2 yıllık doğu görevini diyarbakırın bir ilçesinde tugayda yaptı beni götüremedi o zaman ama 3 ayda 15 gün izini vardı.sonra batı görevine geldi 4.yılımızdı şimdi tayinimiz çıktı mardin nusaybine hudut görevini yapmaya gidiyoruz orada 3 günde 1 gelecekmiş evine.Bazı arkadaşlarında tayini huduta çıktı eşlerini götüremeyenlerde var aralarında.Yani karışık heryerinki farklı.Allah herkese kolaylık versin inş.....

amin canım inş. bende gidebilirim en önemliside çalışma koşulları güzel olur inş. komutanları fln anlayışlı olur çalışma ortamı iyi olduğunda bari morali iyi oluyor Allah ayırmasın kimseyi eminimki çok zor bir dönemdir yaşayan bilir ben daha yaşamadım Allahta yaşatmasın kimse hep yanında olayım paşamın eşleri uzakta olanlarında çacucak sağ sağlim gelsinler kavuşsunlar:85:

heeey selam millet günaydınnöğrenciler yok boş boş oturuyoruz şimdisık gelemiyorum ben bu aralar umarım sorun yokturrr

Keşke bizimkilerde gelmese canım...Tam kadro okuldalar Bugün son saat beden eğitimiydi dışarı çıkardık ben de öğretmenler odasındayım bütün öğretmenler oturuyoruz. Zil çaldı bi öğrencim koşa koşa geldi ağlıyor "örtmenimmm ödev vermedin" diyor:44:

Canım çok geçmiş olsun...Bu aralar salgın var sanırım. Lojmandan karşı komşumun oğluda ateşlendi 2 gün önce. Eşide nöbetteydi beraber götürdük doktora,salgın olduğunu söyledi...

burda da öyleydi ama iki gündür nasıl sıcak anlatamam saçlarımı kocamınki gibi kestiresim var

Siz bana sorun o sıcağı...Urfa'da dam sezonu açıldı Herkes damlarda yatıyormuş

En sevmediğim insan tipi el şakası yapan, cıvık, şimarık adamlar...Çok saçma yaptığı şey canım. Ama az kaldı sabret bence söyleme eşine zaten kendiside görmüş o sadece senin bu denli rahatsız olduğunu farketmemiştir. Üstelik ne desin kardeşine...Söylerse eğer kardeşi de yanlış anlayabilir hiç hoş olmayabilir. Bir daha denerse söylersin tatlım...

Hayırlı olsun canım, siz yenisiniz galiba

Canım kayınvaldenle ilişkine ,onlar yüzünden, sinir olarak başladığın için bu böyle gidiyor galiba.:44:

Ay ya sinirlerim hopladı benim de, eşinin ne düşündüğünü öğren canım ve ne düşünmesi nasıl davranması gerektiğini öğret ona. Bu da olmaz ki. Kaynını sevmediğini çok ifade ettin, sonuna kadar haklıymışsın.
Bizim okulda da var öyle bir öğretmen o kadar laubali ki, tayin görse de defolup gitse. Hem evli hem de okuldaki bayan öğretmenlerle bazı ortamlarda el ele diz dize. Sürekli de müsade almadan fotoğrafımızı çekiyor. O karelerde ben de bulunuyorum istemeden, pat diye oluyor herşey. Birgün patlayacağım.

İnşallah canım Allah kimseyi ayırmasın diyorum ben 5 yıllık evliyim ve çocuğu tutturamadık gittiii :)) nöbetler yüzünden olsa gerekk :))) Kamyoncular bile ayda bir geliyor nasılş oluyorsa 3 tane 5 tane çocukları var hayret ediyorummm :)))) 2 yıl ayrı kaldık 3 senedir birlikteyiz şimdi yine 3 günde bir gelicek evinee aşılama falan yaptıracaktık oda kaldııı.:97:..Mardinde o 1 günü nasıl tutturacaksak artık oda malum.Askerlerin çocuğu zor oluyor stresten diyorlar adam eve gelemiyorki çocuk olsunnnn

Hadi kardeşi çalışmasa abisi bir güzellik yaptı diyeceğim ama bu kadarı da fazla. Ne gurursuz insanlar var yaaaa...

kızlar trendyoldan siparişim geldi ve bol geldi elbise ama çok beğendimmmm ya özlemcim sen demiştin bol gelir diye ya off napcam geri iade etmek istemiyorum acaba bir küçük bedeniyle değişim yaparlarmı ki?

iade etsen sonra diğerini sipariş versen, olmaz mı?

okkalı bir trip at diyeceğim ama , yakında da ayrılık var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…