- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
kuzu ben sana dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm bol olur diye bi ara bakalım ne diyecekler pek sanmıyorum değişim olacağını ama yine de bi sor bakalım.daraltma imkanın yok mu
ya kızlar birşey sorucam size eşi piyade olan varmı? benim nişanlım piyade doğu tayininde piyadeleri karakollaramı veriyorlar eş gidemiyormuş gitsede haftada bir gün belki 15 günde bir eve gidiyormuş öylemi
merhaba canım benim eşim piyade 2 yıllık doğu görevini diyarbakırın bir ilçesinde tugayda yaptı beni götüremedi o zaman ama 3 ayda 15 gün izini vardı.sonra batı görevine geldi 4.yılımızdı şimdi tayinimiz çıktı mardin nusaybine hudut görevini yapmaya gidiyoruz orada 3 günde 1 gelecekmiş evine.Bazı arkadaşlarında tayini huduta çıktı eşlerini götüremeyenlerde var aralarında.Yani karışık heryerinki farklı.Allah herkese kolaylık versin inş.....
eşim geri dönmüş beni almaya geliyormuş kızlar
heeey selam millet günaydınnöğrenciler yok boş boş oturuyoruz şimdi sık gelemiyorum ben bu aralar umarım sorun yokturrr
kızlar ya benimde bebiş hasta.akşam çok ateşlendi sabah aldım acile götürdüm.şimdide çocuk doktoruna götürücem.üşüttü galiba.havalaa hiç güven yok.bebekle tatile giden varmı aranızda ya.ben ilk defa bebekle tatile çıkıcam korkuyorum valla
burda da öyleydi ama iki gündür nasıl sıcak anlatamam saçlarımı kocamınki gibi kestiresim var
önce eşimle konuşmak istiyorum ama nasıl diyeceğim? kardeşin benim kolumu mıncıkladı sen bişey demedin ben rahatsız oldum demem lazım, ama eşimin tepkisiz kalmasından ya da beni suçlamasından korkuyorum açıkcası. bi dahakine tekrarlarsa zaten "bana el şakası yapma" diye bağıracağım.
tabi tabi sen çalışallah bağşlasın kuzunu kaç aylık
Yanlış oldu 2009 ağustos'da atandım
selam kızlar, biz bugün bakanlık olduk, teşkilat yapımız değişti. hadi hayırlısı bakalım. belki ilerde daha rahat tayin olurum eşimle.
pancem çok iyi anlıyorum seni, hepimiz en az bi kere bunu yaşamışızdır tatlım, üzme kendini. biticek emin ol, gideceğiniz tatili hayal et, kötü şeyler düşünme. eşlerimiz için de çok zor
kızlar cümbür cemaat oturuyoruz evde, elimde laptopum dinlemiyormuş gibi yapıyorum kayınvalideyi,
eşime diyor ki tayin oldu ya yıkanacakları varsa yıkarmış o, ben sanki bilmiodum yıkamayı. herşeyini yıkadım ütüledim kaldırdım eşimin. dolabına da bakmıştır kesin, belli hepsinin yıkandığı. sinir oluyorum her lafa ya
selam kızlar, çook sıcakkk
size bi konuda danışmam lazım arkadaşlar, biliyorum kafanızı çok şişirdim ama, kime sorsam ne yapsam bilemedim:26:
dün akşam ailece otuyorduk, eşimle yan yanaydık. kaynm geldi eşimin öbür tarafına oturdu kolunu da eşimin omzuna attı. ama dibdibe oturduğumuz için kolu bana kadar geldi. bi baktım birisi kolumu mıncıklıyor resmen, bi eşimle şakalaşıyor güya bi de benim koluma dokunuyo. üst kolum yani göğsüme çok yakın. neyse ben o an hemen tepki verdim tabi " o kimin eli ya" dedim sinirle, baktım kaynım. benim dedi tekrar yaptı. eşim de salak salak durdu, hiç bişey demedi. babam da vardı, babamın sinirlendiğini hissettim. bi kaç dk sonra çekti kolunu eşim tuttu indirdi.
ben mi kötü niyetliyim bilmiyorum ama ben el şakasından hoşlanmam. hadi o patavatsız,eşim niye bişe demiyo? niye rahatsız olmuyo? olduysa da belli mi etmiyor anlamadım. ne diyim şimdi ben bu kocama?:26::26:
amin canım inş. bende gidebilirim en önemliside çalışma koşulları güzel olur inş. komutanları fln anlayışlı olur çalışma ortamı iyi olduğunda bari morali iyi oluyor Allah ayırmasın kimseyi eminimki çok zor bir dönemdir yaşayan bilir ben daha yaşamadım Allahta yaşatmasın kimse hep yanında olayım paşamıneşleri uzakta olanlarında çacucak sağ sağlim gelsinler kavuşsunlar:85:
bende birazdan oğluşumla tahlil sonuçlarını alıcam.hala çok ateşli.halsiz.hep uyuyor bu gün.beni korkutmaya başladı.yaraamzlıklarını bile özletti bu gün
selam canım, sağol desteğiniz içinzaten biraz önce eşime sinirlendim, işten erken çıkmış kardeşine laptop almaya gitmişler, kim aldı sen vermedin dimi diye sorunca beni tersledi. kardeşi abi para ver diyip duruyodu, şakasınaymış o. ben öyle şaka istemiyorum dedim. bi de bizimki saf saf bekliyomuş bilgisayarın kurulumu yapılcakmış, kardeşi bunu bırakıp arkadaşıyla buluşmaya gitmiş. kullanılıyorsun dedim eşime sadece, aferin otur bekle dedim. hemen savunmaya geçti tabi.
oyy oğluş iiice kudurdu kucağımda artık laptobu yiycek öptm görşzzzz
kızlar trendyoldan siparişim geldi ve bol geldi elbise ama çok beğendimmmm ya özlemcim sen demiştin bol gelir diye yaoff napcam geri iade etmek istemiyorum acaba bir küçük bedeniyle değişim yaparlarmı ki?
eşim beni almaya gelicekti 5 buçuk gibi, yorulmuş beyfendi kardeşi için beklemekten eve gidiyormuş. koskoca ankarada oyalanıcak yer bulamadı. annesi de gezmeye gitmiş, anahtarı da yok tabi benimkinin. annesinin gittiği misafirliğe gidiyormuş. deli olucam ya
eşim geri dönmüş beni almaya geliyormuş kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?