Asker Eşleri

niye çalışamayasın canım çalışan var tam hatırlamıyorum ama biri daha var o da kıbrıstan türkiyeye çıkmış tayinleri o da öğretmen
yok cnm orada çalışmaz.oradaki eğitimle Tr nin bağlantısı yok.özel dersanlerde çalışabilir oda 1200 lr veriyorlar kendi vatandaşlarına ise en az 5000 veriyorlar pekte içlerine almıyorlar bir arkadaşım 3-4 ay zor dayandı çokta yoruyorlardı tüm ıvır zıvır işleride üstüne yıkıyorlardı kızın bide az maaş veriyorlardı.

Son düzenleme:
niye çalışamayasın canım çalışan var tam hatırlamıyorum ama biri daha var o da kıbrıstan türkiyeye çıkmış tayinleri o da öğretmen

hoşbulduk arkadaşlarrrr burdaki milli eğitimin kıbrısla anlaşması olmadığı için ücretsiz izin alıp gideceğiz artık kıbrıs güzelyurta çıktı tayinimiz kalkanlı galiba kalacağımız yer tankçı bu arada eşim öyle ama çok tedirginim umarım çok sıkılmayız bu arada Ağrıdan gidiyoruz daha kötü olamaz herhalde:)))

hıııı tamam bebişim yanlış biliyomuşum

selam kızlar ooooo derincim ne güzel eylenmişsini benim kocişte malesef nöbetçi çok sıkıcı bi gün geçiriyorum bebişin cinsiyetini ne zaman öğreneceksin? ne hissediyorsun

Evet canım gayet güzel bi gündü hepimiz için Sanki nöbetleri biz tutuyoruz dimi nasıl sıkılıyoruz
Canım şu an 13. haftadayız. cinsiyet için 16. hafta dedi doktorum,ama daha geç de olabilirmiş, gösteririse eğer 3 hafta sonra öğreneceğiz inşallah Benim içime erkek doğuyor,öyle hissediyorum,eşim de kz diyor gerçi kız istediği için öyle söylüyor Aman sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil fakat insan gene de merak ediyor

ooooo kıbrıs en güzel en yeşil yerine çıkmış tayininiz mis gibi portakal limon ağacı dolu her taraf biraz merkeze uzak ama yine de güzel canım. 2 sene tatilde düşün kendini gez toz mis gibi havasını al tadını çıkar ben şimdi ne keşkeler diyorum.ağrıdan gidiyormuşsunuz bide hiç üzülme, kafanı dinlersin çok sakin çok güvenilir, çok saygılı bir yer kıbrıs.kimse kimsenin umrunda değil istediğin çılgınlığı yap kimse bu ne yapıyo diye dönüp bakmaz,hiç üzülme tadını çıkar 2 sene

evet valla biz de nöbet tutuyoruz kıyamam size çok heyecanlı bi durum ama tabi sağlıklı hayırlı bi evlat olsun öncelikle

evet canım herkes öyle diyor portakal ağaçları falan olduğunu söylüyorlarrr tatile gittiğimiz düşüneceğiz inş canımız sıkılmazzz eşim burda iç güvenlik yapıyordu şuanda görevde hala(((umarımeşim rahat eder ve yanımızda olur oğlumunda benimde bua arada aceleci bir oğlumuz var 7 aylık dğdu şuan11 haftalık normalde 3 haftalık olması gerekiyordu:)))))aceleci oğlumu büyüteceğimm artık bendeeee öyle işte canımmmm çok teşekkürlerrrr

inan çok güzel olmuş sizin için hele oğlun için çok sevindim mis bir ortamda en önemli yaş dilimi annesiyle sakin bir yerde geçirecekgörev yönünden biraz yoğun denetleme vs. fazla oluyor ama iyi insanlarla çalışmak en önemlisi moral bozukluğu olmadığı sürece yoğunda olsa çalışma sisitemi çok etkilemiyor, önemli olan anlayışlı iyi insanlarla çalışmakinş. çok iyi olur sizin için

Harıkasın canım, afiyet bal şeker olsun. Aynen bizde de küçük bir kız vardı herşeyi pembe olan Ben pek bişey yapamamıştım, sadece salıncakta sallandım, ip top hiç atlayıp zıplayamadım. Bir de çok fena yandığımı hatırlıyorum :82:

Bizim versdiyonumuz olmayın ama siz. Bizde ayrılık var, sizde olmasın...

Bişey itiraf edeyim, benim eşim de yakar top oynarken sevmediğim öğretmen arkadaşları vuruyordu Ben oynayamadım, yerime....

Kıbrısta görev yapıp gelen arkadaşlarımız var, çayı çorbası çok fazla oluyormuş...

Erkekse hemen gösterir.

Çocuk var mı tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…