Asker Eşleri

Ne güzel işte, çalışmayıp doyasıya ilgilenebileceksin oğlunla. Bence sevinçten uçmalısın...

ya arkadaşlar şu ayrı ayrı alıntıyı yapmayı öğrenemedim bir türlü.ben iyiyim bebişi uyuttum keyif yapıyorum biraz.sizler ne yapıyorsunuz?

selam kızlar annemleri yolladık bugun..aişmişim bir garip oldum...bir ağrı kelimesi okudum sanki...ama daha da kötü olamaz demişsin arkadaşım çok mu kötü bir yer orası

Bizim versdiyonumuz olmayın ama siz. Bizde ayrılık var, sizde olmasın...

Bişey itiraf edeyim, benim eşim de yakar top oynarken sevmediğim öğretmen arkadaşları vuruyordu Ben oynayamadım, yerime....

Aynen canım ipe topa ben de hiç girmedim. Bizim erkek hocalar maç yaptı benim kocam da onlarla tabi Bi de 2-3 grup olup 101 oynadık o da eğlenceliydi, bayanlara erkeklerdi biz aldık tabiki Müdür gelseydi ona yapacaktı bi şeyler maç esnasında, onun da planları vardı allahtan gelmedi,huzurumuz yerindeydi Aslında benim de gıcık olduğumun bi bayan var okulda o eşimle pek ilgilendi benle doğru düzgün konuşmaz eşime sorular sordu espiriler falan yaptı şaşkınlıkla izledim

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız?

Hoş geldin canım. oğlun nasıl düzeldi mi?

Erkekse hemen gösterir.

Heyecanla bekliyoruz tatlım. Seninki hemen gösterdi herhalde

Gösterdi gösterdi...

Tatlım alıntı yapmayla ilgili,
Alıntı yapacağın mesajların altındali "alıntı ile cevapla" butonunun yanındaki "+ butonlarına tıkla, biriktir mesajlarını sonra da en alttaki "KONUYA CEVAP VER!" e tıkla, cevabını yaz yolla....

ay ne olmuş değişmiş yine bişiler :2:

naber kızlar..iyi geceler..
ben biraz düşünceliyim üzüntülüyüm..yarın seçim ıvır zıvırına görevli eşim..gideceği yer uzak kötü bölge..aklım onda kalacak..yarını hayırlısı ile bir atlatsak

ay çok saol canım ya ne iyi oldu.bende nasıl yapıcam diye bir türlü çözemedim :)

canım üzme kendini sağ salim gitsin gelsin inşallah.hiç bir şey olmaz takma kafana dua et bol bol.

günaydın hanımlaroy kullanmaya gideceğiz şimdi.umarım ülkemiz için iyi olan olur.siz napıyorsunuz bakalım

slm...canım sıkkın bugün çok...hani bazen ötelediğiniz duygular dan diye yüzünüze yüzünüze çarpar ya, işte öyleyim..........sebepler bilindik işte.....ama şükretmeliyim..benden kötü durumdakileri düşünüp sevinmeliyim dimi...çok sıkıldım bu cümleyi kendime sürekli telkin etmekten...............

aman şu suratlar da eklenmiyo(

neyse seçim sonuçları da bozdu kafamı...

öptm herkesleri görüşürüz

selam canım hayırdır sorun ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…