evet canım herkes öyle diyor portakal ağaçları falan olduğunu söylüyorlarrr tatile gittiğimiz düşüneceğiz inş canımız sıkılmazzz eşim burda iç güvenlik yapıyordu şuanda görevde hala(((umarımeşim rahat eder ve yanımızda olur oğlumunda benimde bua arada aceleci bir oğlumuz var 7 aylık dğdu şuan11 haftalık normalde 3 haftalık olması gerekiyordu:)))))aceleci oğlumu büyüteceğimm artık bendeeee öyle işte canımmmm çok teşekkürlerrrr
iyi akşamlar hanımlar nasılsınız?
hoşgeldin canm
Harıkasın canım, afiyet bal şeker olsun.Aynen bizde de küçük bir kız vardı herşeyi pembe olan Ben pek bişey yapamamıştım, sadece salıncakta sallandım, ip top hiç atlayıp zıplayamadım. Bir de çok fena yandığımı hatırlıyorum :82:
Bizim versdiyonumuz olmayın ama siz. Bizde ayrılık var, sizde olmasın...
Bişey itiraf edeyim, benim eşim de yakar top oynarken sevmediğim öğretmen arkadaşları vuruyorduBen oynayamadım, yerime....
iyi akşamlar hanımlar nasılsınız?
Erkekse hemen gösterir.
Hoş geldin canım. oğlun nasıl düzeldi mi?
Aynen canım ipe topa ben de hiç girmedim. Bizim erkek hocalar maç yaptı benim kocam da onlarla tabiBi de 2-3 grup olup 101 oynadık o da eğlenceliydi, bayanlara erkeklerdi biz aldık tabiki Müdür gelseydi ona yapacaktı bi şeyler maç esnasında, onun da planları vardı allahtan gelmedi,huzurumuz yerindeydi Aslında benim de gıcık olduğumun bi bayan var okulda o eşimle pek ilgilendi benle doğru düzgün konuşmaz eşime sorular sordu espiriler falan yaptı şaşkınlıkla izledim
Hoş geldin canım. oğlun nasıl düzeldi mi?
Heyecanla bekliyoruz tatlım. Seninki hemen gösterdi herhalde
ateşi düşt canım Allaha şükür ama antibiyotiklerden sanırım ishal oldu.keuyfi yerindeydi bu gün maşallah.benimde doktor bakınca ilk pipisini gösterdi oğlun demişti:)erkekler utanmıo gösteriyolar canım:)
Ohh çok iyi...Aman iyi olsun canım.ateşi düşt canım Allaha şükür ama antibiyotiklerden sanırım ishal oldu.keuyfi yerindeydi bu gün maşallah.benimde doktor bakınca ilk pipisini gösterdi oğlun demişti:)erkekler utanmıo gösteriyolar canım:)
Gösterdi gösterdi...
Tatlım alıntı yapmayla ilgili,
Alıntı yapacağın mesajların altındali "alıntı ile cevapla" butonunun yanındaki "+ butonlarına tıkla, biriktir mesajlarını sonra da en alttaki "KONUYA CEVAP VER!" e tıkla, cevabını yaz yolla....
ay ne olmuş değişmiş yine bişiler :2:
naber kızlar..iyi geceler..
ben biraz düşünceliyim üzüntülüyüm..yarın seçim ıvır zıvırına görevli eşim..gideceği yer uzak kötü bölge..aklım onda kalacak..yarını hayırlısı ile bir atlatsak
günaydın hanımlaroy kullanmaya gideceğiz şimdi.umarım ülkemiz için iyi olan olur.siz napıyorsunuz bakalım
slm...canım sıkkın bugün çok...hani bazen ötelediğiniz duygular dan diye yüzünüze yüzünüze çarpar ya, işte öyleyim..........sebepler bilindik işte.....ama şükretmeliyim..benden kötü durumdakileri düşünüp sevinmeliyim dimi...çok sıkıldım bu cümleyi kendime sürekli telkin etmekten...............
aman şu suratlar da eklenmiyo(
neyse seçim sonuçları da bozdu kafamı...
öptm herkesleri görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?