slm...canım sıkkın bugün çok...hani bazen ötelediğiniz duygular dan diye yüzünüze yüzünüze çarpar ya, işte öyleyim..........sebepler bilindik işte.....ama şükretmeliyim..benden kötü durumdakileri düşünüp sevinmeliyim dimi...çok sıkıldım bu cümleyi kendime sürekli telkin etmekten...............
aman şu suratlar da eklenmiyo(
neyse seçim sonuçları da bozdu kafamı...
öptm herkesleri görüşürüz
selam canım hayırdır sorun ne
canım sorun nee hayırdır:26:
saolun kızlar..işte evimin ve eşimin olmayışı ve peşi sıra gelen sebepler..............
geçecek bitecek bugünler inşallah
saolun kızlar..işte evimin ve eşimin olmayışı ve peşi sıra gelen sebepler..............
geçecek bitecek bugünler inşallah
İyi akşamlar kızlar nasılsın?
iyi akşamlar kızlar..seçimler bitti siyaset konuşmayayım diyorum ama sinirim bozuldu :S
herneyse umarım türkiye için iyi olur herşey.adanada fena halde yağmur yağıyor..içim daraldı akşam akşam...bunalım mıyım neyim...
kuzu aynen yaaa resmen bardaktan boşalıyor gibi korkmaya başladım yaaa:26::26: haziranın ortasındayız ve adanadayız:44::44::44::44:
selam canım iyidir sen nasılsın?
O sinir bozukluğu bizde de mevcut canım...Urfa bile serin bugüniyi akşamlar kızlar..seçimler bitti siyaset konuşmayayım diyorum ama sinirim bozuldu :S
herneyse umarım türkiye için iyi olur herşey.adanada fena halde yağmur yağıyor..içim daraldı akşam akşam...bunalım mıyım neyim...
iyi akşamlar canım moralim bozuk nişanlım gitti bi kç saat önce yrn tatbikata gidiyorlar uzun bir ayrılık bizi bekliyorartık pazar günü ayrılıkları bitsin istiyorum yanında olmak istiyorum
adanada son 17 günümhayırlısı tabbide üzülüyorum..ağrı dağın eteğinde uçan güvercin olcam.evin halide içimi karartıyor.perdeleri dahi çıkardım.gazeteler var çok komik durumdayız
hahahaha gazete mi:))) lojmanları beklemicekmisiniz neden erkenden gidiyosunuz
selam kızlar nasılsınız? moralim çok bozuk ya su seçim sonuçlarından dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?