Asker Eşleri

canım sorun nee hayırdır:26:

saolun kızlar..işte evimin ve eşimin olmayışı ve peşi sıra gelen sebepler..............
geçecek bitecek bugünler inşallah

insan doluyor bazen haklısın canım ama sabret bak az kaldı sonra bidaha hiç ayrılmıycan inş. eşinin yanından evinde olacak eşinde yanında olacak

saolun kızlar..işte evimin ve eşimin olmayışı ve peşi sıra gelen sebepler..............
geçecek bitecek bugünler inşallah

az çok tahmin ettim şimdi...bebişine sıkı sarıl bugünler de geçecek, biliyorum söylemesi kolay ama hepimiz en az bir kere tadıyoruz bu ayrılığı

iyi akşamlar kızlar..seçimler bitti siyaset konuşmayayım diyorum ama sinirim bozuldu :S

herneyse umarım türkiye için iyi olur herşey.adanada fena halde yağmur yağıyor..içim daraldı akşam akşam...bunalım mıyım neyim...

kuzu aynen yaaa resmen bardaktan boşalıyor gibi korkmaya başladım yaaa:26::26: haziranın ortasındayız ve adanadayız:44::44::44::44:

selam canım iyidir sen nasılsın?

İyilik canım oturuyorum eşim nöbetçi

O sinir bozukluğu bizde de mevcut canım...Urfa bile serin bugün

iyi akşamlar canım moralim bozuk nişanlım gitti bi kç saat önce yrn tatbikata gidiyorlar uzun bir ayrılık bizi bekliyor artık pazar günü ayrılıkları bitsin istiyorum yanında olmak istiyorum

Ahh kıyamam canım...Az kaldı tatlım en kötü ayrılıklarınız böyle olsun...Birbirinizi özleyin...

adanada son 17 günüm hayırlısı tabbide üzülüyorum..ağrı dağın eteğinde uçan güvercin olcam.evin halide içimi karartıyor.perdeleri dahi çıkardım.gazeteler varçok komik durumdayız

adanada son 17 günüm hayırlısı tabbide üzülüyorum..ağrı dağın eteğinde uçan güvercin olcam.evin halide içimi karartıyor.perdeleri dahi çıkardım.gazeteler varçok komik durumdayız

hahahaha gazete mi:))) lojmanları beklemicekmisiniz neden erkenden gidiyosunuz

hahahaha gazete mi:))) lojmanları beklemicekmisiniz neden erkenden gidiyosunuz

yok canım gitmiyoruz eşim 15 ,nde başlayacakmış orada.bende memleketime gideceğim.ağustosta gelip tayin işlerini bide taşınma işini hallederiz artık.bir sürü iş beni bekliyor...ağrıda yeni yapılan lojmanlar sanırım kış gibi teslim olacakmış.bekleyemeyiz artık...eskilerden olacak sanırım

yarın okul yok yarın okul yok
pazartesi sendromu yaşamayacaımama neden kimse yazmıyor.:S:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…