yarın okul yok yarın okul yok
pazartesi sendromu yaşamayacaımama neden kimse yazmıyor.:S:S
Yarın okul yok muuuuuuu :44:
evet yok arkadaşım..okullarda seçim olduya sayım düzenleme vs nedeniyle tatil
adanada son 17 günümhayırlısı tabbide üzülüyorum..ağrı dağın eteğinde uçan güvercin olcam.evin halide içimi karartıyor.perdeleri dahi çıkardım.gazeteler var:d:dçok komik durumdayız
heeeyyy kimse yok mu topik çok sessiz bu aralar...benim kociş pastalar börekler yapmadığımdan hayıflandı sabah ben de kalktım peynirli poğaça ve portakallı kek yaptım ona sürprizzzz
selam arkadaşlar,beni de iskenderunda son 17 günüm malesefve diyarbakırın köyüne çıktı tayin fakat eş götürülemez bir görev ve 2 yıl..bilmem nasıl geçer koskoca 2 yıl çok üzgün ve şaşkınım üzerine bir de 1 aylık düşük yaşadımm...güzel gnler gelir mi kızlar?
selam arkadaşlar,beni de iskenderunda son 17 günüm malesefve diyarbakırın köyüne çıktı tayin fakat eş götürülemez bir görev ve 2 yıl..bilmem nasıl geçer koskoca 2 yıl çok üzgün ve şaşkınım üzerine bir de 1 aylık düşük yaşadımm...güzel gnler gelir mi kızlar?
iyi günler gelir tabi tatlım bu topikte senin gibi olan bir sürü kişi var inş. çok çabuk geçer kavuşursunuz :26: ben henüz öyle bişi yaşamadım 3 ay sonra düğünüm var seneye bizde tayinciyiz büyük ihtimal bakalım ben gidebilecekmiyim daha bir yıl var ama hep bunu düşünüyorum Allah ayırmasın kimseyi
amin canım benim,umarım eşinden hiçbir zaman ayrılmazsın hep berabe rolursunuz...şimdiden mutluluklar burdan takip ederiz seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?