Asker Eşleri

Ne güzel bu gün okul yok arkadaşlar size.ama çalışmak gibiside yok.annem öğretmen ol öğretmen ol dedi yok anne ya benim öğretme kabiliyetim yok sabrım yok dedim hemşire ol dedi ay anne beni kan tutar dedim.kimyacı oldum beynim bulandı gazdan tozdan:)şimdi geri dönsem kesinlikle öğretmen olmak isterdim.çalışmak istiyorum bende ya(

heeeyyy kimse yok mu topik çok sessiz bu aralar...benim kociş pastalar börekler yapmadığımdan hayıflandı sabah ben de kalktım peynirli poğaça ve portakallı kek yaptım ona sürprizzzz

selam arkadaşlar,beni de iskenderunda son 17 günüm malesef ve diyarbakırın köyüne çıktı tayin fakat eş götürülemez bir görev ve 2 yıl..bilmem nasıl geçer koskoca 2 yıl çok üzgün ve şaşkınım üzerine bir de 1 aylık düşük yaşadımm...güzel gnler gelir mi kızlar?

iyi günler gelir tabi tatlım bu topikte senin gibi olan bir sürü kişi var inş. çok çabuk geçer kavuşursunuz :26: ben henüz öyle bişi yaşamadım 3 ay sonra düğünüm var seneye bizde tayinciyiz büyük ihtimal bakalım ben gidebilecekmiyim daha bir yıl var ama hep bunu düşünüyorum Allah ayırmasın kimseyi

geçmiş olsun canım.sen moralini yüksek tut sağlıklı ol Allah tekrar nasip eder inşallah.canım peki nerde kalmayı düşünüyorsun sen.o dönemleri bizde yaşadık.daha yaşayanlarda var benim gibi.geçicek emin ol.bir süre sonra o şaşkınlık o üzüntü yerini hayatla kavgaya bırakıyor.şahsen bende öyle oldu.o üzüntü o şaşkınlık gitti.tek başıma şimdi hem anneyim hem babayım hem eş.çocuğumu ek başıma büyütmek zorundayım.insnaları tek başıma idare etmek zorundayım.naz yapabileceğim kimsem yok.zor ama geçicek sende burda benim gibi burda seni anlayabilecek insnalarla sıkıntını azda olsa atarsın inşallah.

amin canım benim,umarım eşinden hiçbir zaman ayrılmazsın hep berabe rolursunuz...şimdiden mutluluklar burdan takip ederiz seni

amin canım benim,umarım eşinden hiçbir zaman ayrılmazsın hep berabe rolursunuz...şimdiden mutluluklar burdan takip ederiz seni

teşekkürler canım inş. hiç ayrılmak zorunda kalmayız burdayım hep bende bir gelişme olsun yazıyorum fikir alıyorum çok güzel bir topik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…