Asker Eşleri

aa iyice tozuttum ben:)okyonus dicektim yanlış oldu.güldüm kendime.olsun seninde bebişine geliriz:)

benim düğünüme gelirsiniz ordanda derinin bebişine gideriz 8-9 ekimde çanakkalede 15 ekimde burdurda burdurdaki salonun ismini öğrenince yazıcam gelin buyrun oynarız bol bol

canım hoşgeldin çok üzüldüm umarım bu 2 yıl su gibi geçer bizim için.biz de adanadayız hakkariye çıktı tayin ama eşimin beni götürüp götürmeyeceği belli değil haftaya nokta tayinler açıklanacak umarım gidebilirim.

benim düğünüme gelirsiniz ordanda derinin bebişine gideriz 8-9 ekimde çanakkalede 15 ekimde burdurda burdurdaki salonun ismini öğrenince yazıcam gelin buyrun oynarız bol bol

seneye tayinmizin burdur a çıkmaısnı çok istiyorum ben.eşimde istiyor.burdur olsun lütfn ya.nasıl burdur güzelmi?

ay kıyamam ya üzülmeyin öyle ağlamayın.gidersin inşallah canım.gidemezsende üzülme.ben öğrendiğimde karnım burnumdaydı canım.bak şimdi oğlum 1 yaşında.geçiyor zaman öyle böyle biticek.

Merhaba canım hoşgeldin. Hangi köy acaba merkez köy mü yoksa ilçesine bağlı bir köy mü? Biz de Urfadayız eşim sık sık Diyarbakır'a gidiyor o yüzden sordum. Ama emin ol senin durumunu yaşamış ve yaşayacak olan çok arkadaşımız var. Bu ayrılığı ben de 6 ay kadar yaşadım. Bi de asker eşleri rahat derler imrenerek bakarlar ya pes diyorum ben onlara...Bu arada çok geçmiş olsun canım...

Hadi bekliyorum gelin...Söz ağızdan çıktı

aa iyice tozuttum ben:)okyonus dicektim yanlış oldu.güldüm kendime.olsun seninde bebişine geliriz:)

Tamam aranızda karar verin ama düğünden sonra bebişe mi geleceksiniz,yoksa bebişi alıp düğüne mi gidicez

seneye tayinmizin burdur a çıkmaısnı çok istiyorum ben.eşimde istiyor.burdur olsun lütfn ya.nasıl burdur güzelmi?

benim kayınvalidemler orda doğu tayininden sonra bize orayı istiyoruz 4 yıl sonraki planı bile yapmışız vay be bizee burdur güzel sakin çok kalabalık bir yer değil kafa dinlemek için uygun bence eşin ve seninde anladığım kadarıyla öyle bir yere ihtiyacınız var hayırlısı olsun değerlendirin bence

bebişin karnında olur daha 3 ay sonra düğün daha doğmamış olur dimi :)

ay inşallah canım.ben böyle sakin olsun ama canım çok sıkıldığında elimin altında şöle güzel bir avm olsun yada gzel bir pazar günü eşimle çocuğumla pikniğimi yapabileyim kimse kimseye karışmasın öyle bir yer hayal ediyorum.burdur da o yüzden cazip geliyor hep bana.muğla ve burdur bu ikisinden biri olur inşallah.aydın da güzel.bakalım.bize nereyi uygun görecekler.gerçi doğudan sonra istediğin yere tayinin çıkması daha büyük oluyo diye duydum.

evet nişanlımda demişti doğudan sonra istediğin yer daha rahat çıkıyormuş tercih dışı bir yer olmuyor en azından doğu tayininde öğle değilmiş tercih dışıda oluyormuş hayırlısı olsun hakkınızda tatlım bu arada burdurda afm yok diye biliyorum :26:

Son düzenleme:

canım bu sorunun cevabını en ii ben verebilirim sana biz şuan burdurdayız geçen sene karstan geldik buraya allahtan çalışıyorum çalışmasam sıkıntıdan patlarım mutlaka burda avm falan yok beklentilerinin çok altında bi şehir avm için 50 km ötede ısparta var yada 120 km ilerde antalya seçim sana kalmış sakinliğne bişey diyemem bak çok sakin biyer kimse kimseye karışmaz insanlarıda gayet modernler buda antalyaya yakınlığından sanırım aşmışlar ayrıca pahalı bi şehir çok fiyatlar almış başını gidiyo eğitimi güzel diye duydum çocuğun vardır galiba ilkokuldan dersaneye gidiyo çocuklar 1.sınıftan hiç abartmıyorum inan bu bana biraz tuhaf geldi neyse canım hakkınızda hayırlısı artık allah gönlüne göre versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…