- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
kocam yok,naz yapacağım kimse yok:26:
bana yap canm nazını:93:
selam arkadaşlar,beni de iskenderunda son 17 günüm malesefve diyarbakırın köyüne çıktı tayin fakat eş götürülemez bir görev ve 2 yıl..bilmem nasıl geçer koskoca 2 yıl çok üzgün ve şaşkınım üzerine bir de 1 aylık düşük yaşadımm...güzel gnler gelir mi kızlar?
yerim seniiay arada geliyolar işte böyle,hepimiz aynıyız aslında
İyyim ben de. Bugün tatildi,çok iyi geldi...Bol bol ütü yaptım :44:
selam arkadaşlar,beni de iskenderunda son 17 günüm malesefve diyarbakırın köyüne çıktı tayin fakat eş götürülemez bir görev ve 2 yıl..bilmem nasıl geçer koskoca 2 yıl çok üzgün ve şaşkınım üzerine bir de 1 aylık düşük yaşadımm...güzel gnler gelir mi kızlar?
kocam yok,naz yapacağım kimse yok:26:
bilmzemiyim ben hamile olmadığım halde bana sık sık gelirler seninki çok normal yani
bence asker eşlerine daha çok gelip gidiyolar
orası kesin bisürü yemek masa hazırladım mesela ama eşim hala gelemedi
orası kesin bisürü yemek masa hazırladım mesela ama eşim hala gelemedi
gel valla alem yapalım birlikteben geleyim bacım
Senin komşu ne yapıyor?
Gördüğüm ve hoşuma giden bütün çantaları almak istiyorum bu aralar, nasıl dur diyeceğim kendime.Kendi kendime oluşturduğum savunma da şu: "Her zaman hoşuma giden çanta bulamıyorum ki, bulmuşken alayım."
ayy kızlarrr bi alışveriş yapasım var anlatamam,ama tabak çanak alcam
Gördüğüm ve hoşuma giden bütün çantaları almak istiyorum bu aralar, nasıl dur diyeceğim kendime.Kendi kendime oluşturduğum savunma da şu: "Her zaman hoşuma giden çanta bulamıyorum ki, bulmuşken alayım."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?