Asker Eşleri

Geçmiş olsun, merak etme zaman aktıkça güzel günler de gelir. Senin durumuna benzer bir durumda olan SweetSeptember var burda.

derin'cim diyarbakır-kulp-hamzalı köyü tayinimiz valla nasıl geeçicek günler çok çok merak ediyorum hele de eşim için daha zor..bence asker eşleri bir askerden daha dirayetli olmmlılar..yaşayarak öğrendim ..bu meslek ailece yapılıyor...Allah canlarını sağ etsin de zaman geçer gider di mi tatlım?

densercim geçmiş olsun canım allah bir daha yaşatmasın,iki yıl göz açıp kapatasıya kadar geçer inşallah...hepimiz hemen hemen aynıyız ve biz burdayız yanındayız

canm hoşgeldin öncelikle. durumun hepimizin başına gelebilecek birşey bütün asker eşlerinin. dirayetli ve sabırlı olmak zorundayız.. çok çok geçmiş olsun bu arada.

Gördüğüm ve hoşuma giden bütün çantaları almak istiyorum bu aralar, nasıl dur diyeceğim kendime. Kendi kendime oluşturduğum savunma da şu: "Her zaman hoşuma giden çanta bulamıyorum ki, bulmuşken alayım."

ayy kızlarrr bi alışveriş yapasım var anlatamam,ama tabak çanak alcam

yapmayın kızlar beni de baştan çıkarmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…