Asker Eşleri

Bugün basit ama hoşuma giden bir elbise aldım, ona ayakkabı ve çanta lazım... Çantayı bugün görüğ aşık oldum hatta da... Hotiçte de ayakkabı var tam istediğim bir model ve renk, ama indirimli hali bile pahalı...

ayy kızlarrr bi alışveriş yapasım var anlatamam,ama tabak çanak alcam

o alışveriş yapma isteği benim üzerümden hiç gitmiyor ama haklıyız bir magazada indirim bitiyor birinde başlıyor haliyle istekte hiç bitmiyor bu haftasonu nişanlım burdayken yaptık alışveriş eee bal ayına gitçez tatile gitçez yenilenmek lazım diyorum nişanlımda diyor gitmesekmi bal ayına bukadar yenilenmek kalbime inicek

öğretmen misin?hiç sevmem ütü yapmayı ama mecbur

evet canım öğretmenim. Ben de sevmiyorum

Aynen öyle canım. Canları sağ olsun napalım. Sağ salim döner gelir eşin de içini ferah tut. Zman su gibi akıp geçsin sizler için...

İlahi derin... Kendini biraz salman lazım, bebek olunca yapamayacaksın belki de bu kadarını... Şimdiden alıştır kendini... Nevresimleri ütüleme mesela:
Yok canım salamıyorum malesef. Bilirsin bizim kumaşlar,eşim de sık sık kıyafet değiştiriyor gün içinde çok sıcak burası...Benimde içime sinmiyor ütüsüz salkım saçak şeyler. Bırak nevresimi ben çamaşırlarımızı bile ütülüyorum

Ayy sorma canım ben de öyleyim. Geçen aldım çanta ayakkabı. Bugün polo'da dolgu topuk bi ayakkabı beğendim,numarası yoktu çarşamba getirecekler. Hem ayın 15 de çarşamba:)))

Bence sen bir tane daha beğenirsin ayın 15inde.

o potansiyel var diyorsun Bi bana bi de bebişeee Bebişi ben taşıdığıma göre bana 2 tane

Süpersin. Ayakkabı çanta almak için ne kadar çok sebebimiz var, bu arada bakalım bebeğine ilk ne alacaksın ya da aldın. Ben daha cinsiyeti belli değilken beyaz saten patik almıştım, bir de rengarenk çizgili çıtçıtlı atlet

Ayakkabı and çanta ne denir ki başka Canım henüz hiç bi şey almadık. Ama anneanne ve babaanne ikilisi boş durmuyormuş sanırım Cinsiyet belli olsun olmasın beşik bakmaya başladık aslında, onu alcaz yakın zamanda.
Bu arada iyi geceler canım,ben de yatsam süper olacak...Yarın okul var

yaa pekte benim hayal ettiğim gibi değilmiş üstelik pahalı olmasıda bir dezavantaj benim için.zaten bebek için yeterince masraf yapıyoruz.çalışmadığım içinde çok sıkılırım heralde.ben öyle eşim yokken atlayım arabaya oğluşumla gezip tozalım filan istiyorum.o zaman pek benim tarzım bir yer değil.zaten oğlum küçük okula başlaması için 6 sene daha var.muhtemelen biz tekrar doğudayken okula başlıcak.öyle olursada ben batıda kalıp orda eğitimine devam edicem.aha bende okyonus gibi 5-6 sene sonrasının planını yapmaya başladım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…