ayy kızlarrr bi alışveriş yapasım var anlatamam,ama tabak çanak alcam
Aslında alınabilir ,of ya, ya uymazsa ayağıma...
model çok güzel canım ama ayağına ya uymazsa bide o varr
selam kızlarnasılsınız..
selam kızlarnasılsınız..
İyidir canım , sen nasılsın?
öğretmen misin?hiç sevmem ütü yapmayı ama mecbur
derin'cim diyarbakır-kulp-hamzalı köyü tayinimizvalla nasıl geeçicek günler çok çok merak ediyorum hele de eşim için daha zor..bence asker eşleri bir askerden daha dirayetli olmmlılar..yaşayarak öğrendim ..bu meslek ailece yapılıyor...Allah canlarını sağ etsin de zaman geçer gider di mi tatlım?
Yok canım salamıyorum malesef. Bilirsin bizim kumaşlar,eşim de sık sık kıyafet değiştiriyor gün içinde çok sıcak burası...Benimde içime sinmiyor ütüsüz salkım saçak şeyler. Bırak nevresimi ben çamaşırlarımızı bile ütülüyorumİlahi derin... Kendini biraz salman lazım, bebek olunca yapamayacaksın belki de bu kadarını... Şimdiden alıştır kendini... Nevresimleri ütüleme mesela:
Ayy sorma canım ben de öyleyim. Geçen aldım çanta ayakkabı. Bugün polo'da dolgu topuk bi ayakkabı beğendim,numarası yoktu çarşamba getirecekler. Hem ayın 15 de çarşamba:)))Gördüğüm ve hoşuma giden bütün çantaları almak istiyorum bu aralar, nasıl dur diyeceğim kendime.Kendi kendime oluşturduğum savunma da şu: "Her zaman hoşuma giden çanta bulamıyorum ki, bulmuşken alayım."
evet canım öğretmenim. Ben de sevmiyorum
Aynen öyle canım. Canları sağ olsun napalım. Sağ salim döner gelir eşin de içini ferah tut. Zman su gibi akıp geçsin sizler için...
Yok canım salamıyorum malesef. Bilirsin bizim kumaşlar,eşim de sık sık kıyafet değiştiriyor gün içinde çok sıcak burası...Benimde içime sinmiyor ütüsüz salkım saçak şeyler. Bırak nevresimi ben çamaşırlarımızı bile ütülüyorum
Ayy sorma canım ben de öyleyim. Geçen aldım çanta ayakkabı. Bugün polo'da dolgu topuk bi ayakkabı beğendim,numarası yoktu çarşamba getirecekler. Hem ayın 15 de çarşamba:)))
Bence sen bir tane daha beğenirsin ayın 15inde.
çıkıyorum kızlar..uyku geldi..görüşmek üzere..iyi geceler:93:
o potansiyel var diyorsun Bi bana bi de bebişeee Bebişi ben taşıdığıma göre bana 2 tane
Süpersin. Ayakkabı çanta almak için ne kadar çok sebebimiz var,bu arada bakalım bebeğine ilk ne alacaksın ya da aldın. Ben daha cinsiyeti belli değilken beyaz saten patik almıştım, bir de rengarenk çizgili çıtçıtlı atlet
canım bu sorunun cevabını en ii ben verebilirim sana biz şuan burdurdayız geçen sene karstan geldik buraya allahtan çalışıyorum çalışmasam sıkıntıdan patlarım mutlaka burda avm falan yok beklentilerinin çok altında bi şehir avm için 50 km ötede ısparta var yada 120 km ilerde antalya seçim sana kalmış sakinliğne bişey diyemem bak çok sakin biyer kimse kimseye karışmaz insanlarıda gayet modernler buda antalyaya yakınlığından sanırım aşmışlar ayrıca pahalı bi şehir çok fiyatlar almış başını gidiyo eğitimi güzel diye duydum çocuğun vardır galiba ilkokuldan dersaneye gidiyo çocuklar 1.sınıftan hiç abartmıyorum inan bu bana biraz tuhaf geldi neyse canım hakkınızda hayırlısı artık allah gönlüne göre versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?