Asker Eşleri

evet bizim daha düğün olmadan biz doğuya gidip döndük bile üstelik daha batıda bir ayada 2 yılımız var hayel kurmakta güzel ama

slm bayanlar bende asker eşiyim batmanda oturuyoruz. bir oğlum var. 2.5 yaşında bu sayfayı yeni fark ettim yoksa kadınlar klübünün müdaviniyimdir.2009 annelerine takılıyorumdur. arada buraya uğrar sizede yazarım. kendinize iyi bakın hayırlı günler hepinize.bu arada tayıncı olanların yerleri hayırlı olsun.

hoşgeldin canım aramıza paylaşımlarını bekleriz bu arada allah bağışlasın oğluşunu

slm kızlar..keyifler iyidir inş..geçmişi okuyayım dedim bitiremedim:44:
ablamlardayız iki gündür biz de Buğrayla..değişiklik oldu kalıcaz biraz daha bakalım...onların da tayin durumları var yani tayin değil de şehir değiştirme diyelim...burda sıkılmamama sebepti ablam ve yeğenlerim..off onlar da gidince seneye hiç geçmez napalım artık belki eylül ekim gibi antalyaya gideriz zaten kayınvalidem mutlaka eylülde bekliyoruz hep orda kaldın diyo...bakalım
haftaya eşim gelince oğlumun ordaki yatağını istiycez..bakalım bana ya da torunlarına bişe yollıycaklar mı düşünüp:26:
eşim illa tatil diye tutturdu..ikna ettim..oğlum pek bi yaramaz..hiçbişe anlamayız, seneye inşş acısını çıkarıp çok daha güzel yerlere gideriz

çok öptm herkesi görüşürüz

seneye tatilin acısını çıkartırsınız canım ablanlar gider sende gittikleri yerde ziyeret edersin onları üzülme herşey gönlünce olsun

slm.nasılsınız.bende asker eşiyim.yeni fark ettim böyle bir sayfanızın olduğunu.tayinimiz çıktı ev toparlıyorduk.eminim sizlere,sizlerin tecrübelerine çok ihtiyacım olucak.görüşmek üzere

slm.nasılsınız.bende asker eşiyim.yeni fark ettim böyle bir sayfanızın olduğunu.tayinimiz çıktı ev toparlıyorduk.eminim sizlere,sizlerin tecrübelerine çok ihtiyacım olucak.görüşmek üzere

hayırlı olsun yeni tayin yeriniz sanırım eşinizle gidebiliyorsunuz ileride darısı bizim başımıza

hayırlı olsun yeni tayin yeriniz sanırım eşinizle gidebiliyorsunuz ileride darısı bizim başımıza

ewet eşimle gidebiliyorum.amin allah kimseyi ayırmasın.zaten daha çok yeni evliyiz 6 ay oldu.nöbetteyken bile özlüyorum.allah ayrı kalanlar için tekrarını nasip etmesin.sizin eşiniz nerede...

ewet eşimle gidebiliyorum.amin allah kimseyi ayırmasın.zaten daha çok yeni evliyiz 6 ay oldu.nöbetteyken bile özlüyorum.allah ayrı kalanlar için tekrarını nasip etmesin.sizin eşiniz nerede...

çanakkale geliboluda .
ben nişanlıyım ekimde düğünümüz var bir ay oldu nişanlanalı düğün seneyeydi öne aldık seneye tayin durumu var doğu tayini yeni evli olcaz eş götürülemeyen yer olur 2 yıl ayrı kalcaz diye ekimde olcak kısmetse

tayin çıkar gidemezsem 8 aylık evli olcaz bizde inş. gidebilirim Allah ayrımasın kimseyi eşinizle gitmenize çok sevindim darısı burdaki herkezin başına inş.

Son düzenleme:

ewet ayrı kalmak çok zor.inşallah sende ayrı kalmazsın,kimse kalmasın ya.bu arada allah mutlu mesud etsin şimdiden.

bebeğin çokmu küçük canım.benimde eşim tatiil diyo bende istemiorum oğlum çok yaramaz.hayatta bana rahat vermicek.ama başkada çağremiz yok gibi

selam kızlar,ben de evimin son toparlamalrını yapmak için dönücem iskenderuna,biliyosunuz bebiş için ankaradaydım yavrum tutunamadı artık dönüşte kısmetse....ev toplayıp,temmuz 1 tatile,temmuz 15 eşim diyarbakırın köyüne ben ankaraya 2 yıllık ayrılık maratonumuz başlayacak,umarım su gibi geçer...bu arada Rabbim de bebişiizi veriri de bize can yoldaşı olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…