yaa pekte benim hayal ettiğim gibi değilmişüstelik pahalı olmasıda bir dezavantaj benim için.zaten bebek için yeterince masraf yapıyoruz.çalışmadığım içinde çok sıkılırım heralde.ben öyle eşim yokken atlayım arabaya oğluşumla gezip tozalım filan istiyorum.o zaman pek benim tarzım bir yer değil.zaten oğlum küçük okula başlaması için 6 sene daha var.muhtemelen biz tekrar doğudayken okula başlıcak.öyle olursada ben batıda kalıp orda eğitimine devam edicem.aha bende okyonus gibi 5-6 sene sonrasının planını yapmaya başladım:))
slm bayanlar bende asker eşiyim batmanda oturuyoruz. bir oğlum var. 2.5 yaşında bu sayfayı yeni fark ettim yoksa kadınlar klübünün müdaviniyimdir.2009 annelerine takılıyorumdur. arada buraya uğrar sizede yazarım. kendinize iyi bakın hayırlı günler hepinize.bu arada tayıncı olanların yerleri hayırlı olsun.
slm kızlar..keyifler iyidir inş..geçmişi okuyayım dedim bitiremedim:44:
ablamlardayız iki gündür biz de Buğrayla..değişiklik oldu kalıcaz biraz daha bakalım...onların da tayin durumları varyani tayin değil de şehir değiştirme diyelim...burda sıkılmamama sebepti ablam ve yeğenlerim..off onlar da gidince seneye hiç geçmez napalım artık belki eylül ekim gibi antalyaya gideriz zaten kayınvalidem mutlaka eylülde bekliyoruz hep orda kaldın diyo...bakalım
haftaya eşim gelince oğlumun ordaki yatağını istiycez..bakalım bana ya da torunlarına bişe yollıycaklar mı düşünüp:26:
eşim illa tatil diye tutturdu..ikna ettim..oğlum pek bi yaramaz..hiçbişe anlamayız, seneye inşş acısını çıkarıp çok daha güzel yerlere gideriz
çok öptm herkesi görüşürüz
merhabalar, nasılsınız?
merhabalar, nasılsınız?
slm.nasılsınız.bende asker eşiyim.yeni fark ettim böyle bir sayfanızın olduğunu.tayinimiz çıktı ev toparlıyorduk.eminim sizlere,sizlerin tecrübelerine çok ihtiyacım olucak.görüşmek üzere
hayırlı olsun yeni tayin yeriniz sanırım eşinizle gidebiliyorsunuz ileride darısı bizim başımıza
ewet eşimle gidebiliyorum.amin allah kimseyi ayırmasın.zaten daha çok yeni evliyiz 6 ay oldu.nöbetteyken bile özlüyorum.allah ayrı kalanlar için tekrarını nasip etmesin.sizin eşiniz nerede...
çanakkale geliboluda .
ben nişanlıyım ekimde düğünümüz var bir ay oldu nişanlanalı düğün seneyeydi öne aldık seneye tayin durumu var doğu tayini yeni evli olcaz eş götürülemeyen yer olur 2 yıl ayrı kalcaz diye ekimde olcak kısmetse
tayin çıkar gidemezsem 8 aylık evli olcaz bizde inş. gidebilirim Allah ayrımasın kimseyieşinizle gitmenize çok sevindim darısı burdaki herkezin başına inş.
ewet ayrı kalmak çok zor.inşallah sende ayrı kalmazsın,kimse kalmasın ya.bu arada allah mutlu mesud etsin şimdiden.
slm kızlar..keyifler iyidir inş..geçmişi okuyayım dedim bitiremedim:44:
ablamlardayız iki gündür biz de Buğrayla..değişiklik oldu kalıcaz biraz daha bakalım...onların da tayin durumları varyani tayin değil de şehir değiştirme diyelim...burda sıkılmamama sebepti ablam ve yeğenlerim..off onlar da gidince seneye hiç geçmez napalım artık belki eylül ekim gibi antalyaya gideriz zaten kayınvalidem mutlaka eylülde bekliyoruz hep orda kaldın diyo...bakalım
haftaya eşim gelince oğlumun ordaki yatağını istiycez..bakalım bana ya da torunlarına bişe yollıycaklar mı düşünüp:26:
eşim illa tatil diye tutturdu..ikna ettim..oğlum pek bi yaramaz..hiçbişe anlamayız, seneye inşş acısını çıkarıp çok daha güzel yerlere gideriz
çok öptm herkesi görüşürüz
Selam kızlar,nasılsınız? Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?