selam kızlar,ben de evimin son toparlamalrını yapmak için dönücem iskenderuna,biliyosunuz bebiş için ankaradaydım yavrum tutunamadıartık dönüşte kısmetse....ev toplayıp,temmuz 1 tatile,temmuz 15 eşim diyarbakırın köyüne ben ankaraya 2 yıllık ayrılık maratonumuz başlayacak,umarım su gibi geçer...bu arada Rabbim de bebişiizi veriri de bize can yoldaşı olur...
heyyy gençlik nerdesiniz...aaa in cin top oynuyor :)
Burdayız cicim...
ne haber bakalım derincim.nasıldı günün
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben bugün çok yoruldum kocişi yakalamışken mutafığı topladık ev taşınmaya hazır sayılır artık,umarım gidebilirim kocişimle
İyilik canımcım. Okulun son demleri,çocuklar gelmiyor artık. Biz de karne,not,geçenler kalanlar uğraşıyoruz. Sende ne var ne yok?
İyi akşamlar canım. Ohh ohh iyi yapmışsın çalıştırmak lazım kocişleriNe zaman belli olacak senin gidip gidemeyeceğin? İnşallah sen de gidebilirsin tatlım inşallah...
çok şükür derincim yaa çok hamarat bir kocam var o yönden hiç sıkıntım yok,ütü yapar,yemek yapar,temizliğe yardım eder sağolsun canım benim. 20 si gibi belli olcak tatlım çok heyecanlıyız valla
hakkınızda hayırısı olsun canım inş. birlikte gidersiniz
çok şükür derincim yaa çok hamarat bir kocam var o yönden hiç sıkıntım yok,ütü yapar,yemek yapar,temizliğe yardım eder sağolsun canım benim. 20 si gibi belli olcak tatlım çok heyecanlıyız valla
sağol kuzum allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın
Maşallah canım ne güzel. Olması gereken de o zaten. Benimkiyle seninkini tanıştırsak Adam elini hiç bi şeye sürmüyor. Hem çalışıyorum hem hamileyim genede Eskiden hiç umursamazdım ama artık trip falan yapıyorum diye bi şeyler yapmaya başladı. Geçen kendiliğinden balkonu yıkamış Bir mucize Bu arada az kalmış hadi iyi haberler alıcaz inşallah
Maşallah canım ne güzel. Olması gereken de o zaten. Benimkiyle seninkini tanıştırsak Adam elini hiç bi şeye sürmüyor. Hem çalışıyorum hem hamileyim genede Eskiden hiç umursamazdım ama artık trip falan yapıyorum diye bi şeyler yapmaya başladı. Geçen kendiliğinden balkonu yıkamış Bir mucize Bu arada az kalmış hadi iyi haberler alıcaz inşallah
biz evlenince benimki nasıl olcak bakalım merak ediyorum umarım yardımcı olur bana :44:
amin canım bizim dogu tayinine daha bir yıl var belki 2 ama şimdiden düşünüyorum kalırsam naparm diye hayırlısı bakalım:26::26:
biz evlenince benimki nasıl olcak bakalım merak ediyorum umarım yardımcı olur bana :44:
olur canım tanıştıralım kesin yola gelir bi kaç arkadaşa aynı taktiği uyguladık sonuç olumluyaa aslında ben ünv de okurken evlendik yani 2 yıl hem öğrencilik hem evlilik sağolsun çok destek oldu..bi de eşim 6 yıl bekar hayatı yaşadı annesi de sağolsun pek anne gibi olmadığı için kendi kendini büyütmüş
canım olumlu düşünmeye çalış, inan negatif düşünceler olumsuzluğu çağırıyor. acaba ne olacak diye düşünme birlikte geçireceğiniz bu 1 ya da 2 yılın tadını çıkar yoksa diğer türlü düşünmekten zamanın nasıl geçtiğini anlayamazsın.
Umarım yardımcı olur canım. İnsan beliyor çünkü.Benimki evlenmeden önce de böyleydi. Söylerdi de zaten ben yapamam hiç bi şey diye,aslında elinden gelse yapacakda hiç becerisi yok
Benimkinin seninkini bozmasından korkuyorumNe güzel inşallah hep böyle devam eder canım. Benimki bekar hayatı yaşamadı pek. Zaten kho'nu bitireli 4 sene oldu. 1 senedir evliyiz,geriye kalan 3 yıldada kayınvalidem hep peşinde gitti. İnanırmısın hala sabahları kahvaltıda ekmeğine yağını balını sürer eline verir kayınvalidem. Çok tembel alıştırmış çok:44: Tek eksisi anneciğimiz
Umarım yardımcı olur canım. İnsan beliyor çünkü.Benimki evlenmeden önce de böyleydi. Söylerdi de zaten ben yapamam hiç bi şey diye,aslında elinden gelse yapacakda hiç becerisi yok
Benimkinin seninkini bozmasından korkuyorumNe güzel inşallah hep böyle devam eder canım. Benimki bekar hayatı yaşamadı pek. Zaten kho'nu bitireli 4 sene oldu. 1 senedir evliyiz,geriye kalan 3 yıldada kayınvalidem hep peşinde gitti. İnanırmısın hala sabahları kahvaltıda ekmeğine yağını balını sürer eline verir kayınvalidem. Çok tembel alıştırmış çok:44: Tek eksisi anneciğimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?