Asker Eşleri

amin inşallah allah herkesin gönlüne göre versin.2 yıl çok kısa bi zaman değil.hem senin için hemde eşin için zor bi durum olsa gerek.allah yardımcınız olsun...2 yılın kazasız belasız geçmesi dileği ile.şimdiden allah kavuştursun...

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben bugün çok yoruldum kocişi yakalamışken mutafığı topladık ev taşınmaya hazır sayılır artık,umarım gidebilirim kocişimle

ne haber bakalım derincim.nasıldı günün

İyilik canımcım. Okulun son demleri,çocuklar gelmiyor artık. Biz de karne,not,geçenler kalanlar uğraşıyoruz. Sende ne var ne yok?

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben bugün çok yoruldum kocişi yakalamışken mutafığı topladık ev taşınmaya hazır sayılır artık,umarım gidebilirim kocişimle

İyi akşamlar canım. Ohh ohh iyi yapmışsın çalıştırmak lazım kocişleri Ne zaman belli olacak senin gidip gidemeyeceğin? İnşallah sen de gidebilirsin tatlım inşallah...

çok şükür derincim yaa çok hamarat bir kocam var o yönden hiç sıkıntım yok,ütü yapar,yemek yapar,temizliğe yardım eder sağolsun canım benim. 20 si gibi belli olcak tatlım çok heyecanlıyız valla

hakkınızda hayırısı olsun canım inş. birlikte gidersiniz

Maşallah canım ne güzel. Olması gereken de o zaten. Benimkiyle seninkini tanıştırsak Adam elini hiç bi şeye sürmüyor. Hem çalışıyorum hem hamileyim genede Eskiden hiç umursamazdım ama artık trip falan yapıyorum diye bi şeyler yapmaya başladı. Geçen kendiliğinden balkonu yıkamış Bir mucize Bu arada az kalmış hadi iyi haberler alıcaz inşallah

biz evlenince benimki nasıl olcak bakalım merak ediyorum umarım yardımcı olur bana :44:

olur canım tanıştıralım kesin yola gelir bi kaç arkadaşa aynı taktiği uyguladık sonuç olumlu yaa aslında ben ünv de okurken evlendik yani 2 yıl hem öğrencilik hem evlilik sağolsun çok destek oldu..bi de eşim 6 yıl bekar hayatı yaşadı annesi de sağolsun pek anne gibi olmadığı için kendi kendini büyütmüş

biz evlenince benimki nasıl olcak bakalım merak ediyorum umarım yardımcı olur bana :44:

canım annem hep bana şunu derdi "nasıl başlarsan öyle gider".haikaten de öyle tabi birazda içinde olmalı insanın ve yine yetişme tarzı çok önemli.ama sen mutlaka sana yardımcı olmasını sağla.işleri ağır biliyorum ama en azından ihtiyacın olduğu zamanlar destek çıkmalı.ama dediğim gibi sakın yılma

amin canım bizim dogu tayinine daha bir yıl var belki 2 ama şimdiden düşünüyorum kalırsam naparm diye hayırlısı bakalım:26::26:

canım olumlu düşünmeye çalış, inan negatif düşünceler olumsuzluğu çağırıyor. acaba ne olacak diye düşünme birlikte geçireceğiniz bu 1 ya da 2 yılın tadını çıkar yoksa diğer türlü düşünmekten zamanın nasıl geçtiğini anlayamazsın.

Umarım yardımcı olur canım. İnsan beliyor çünkü.Benimki evlenmeden önce de böyleydi. Söylerdi de zaten ben yapamam hiç bi şey diye,aslında elinden gelse yapacakda hiç becerisi yok

Benimkinin seninkini bozmasından korkuyorum Ne güzel inşallah hep böyle devam eder canım. Benimki bekar hayatı yaşamadı pek. Zaten kho'nu bitireli 4 sene oldu. 1 senedir evliyiz,geriye kalan 3 yıldada kayınvalidem hep peşinde gitti. İnanırmısın hala sabahları kahvaltıda ekmeğine yağını balını sürer eline verir kayınvalidem. Çok tembel alıştırmış çok:44: Tek eksisi anneciğimiz

haklısın canım şimdi zten düğünle gelinlik eşya mobilya ile mesgul kafam bakalım sonrada bulurum bişi

oooooo ozaman işin zor derinciğim allah yardımcın olsun..benim kardeşim de öyle, annem pek nazlı yetiştirdi, evde tek kalsın bi lokma pişirip yemez aç kalır...yetiştirme tarzı gerçekten çok önemli

benimki mezun olalıda 2 yıl oluyor ev işine fln bya alıştı temizlik yemek uğraşıyor arada nöbet tatbikat kurstan zaman buldukça hep diyor aşkım elini ılık sudan çıkarmıcam hiç kek pasta yap yeter diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…