Asker Eşleri

oooooo ozaman işin zor derinciğim allah yardımcın olsun..benim kardeşim de öyle, annem pek nazlı yetiştirdi, evde tek kalsın bi lokma pişirip yemez aç kalır...yetiştirme tarzı gerçekten çok önemli

Aynen öyle canım. Geçen kahvaltı hazırlamış sağolsun! Buzdolabını her bölmesini reçel yapmış Bu ne diyince de küstü,sana yaranamadım diye:44: Aç kalır benimki de eminim. Allah onun başından beni eksik etmesin

hahahahaha yazık yaa bırak yapsın..yine annemim bi direktifi var "varsın temiz yapmasın,senin istediğin gibi olmasın,sen arkasından bi daha geçersin ama şevkini kırma adamın" valla çok doğru.mesela ben evi süpürürken arkamdan eşim viledalardı ama nasıl viledalamak bi oraya savururdu bi buraya ama o evden çıkınca ya da evdeyken çaktırmadan tekrar yapardım ooohhh mis gibi silmiş aşkım derdim

Oooo sen işi biliyorsun şekerim Bence eşlerden önce biz tanışalım

kocişlere mi sıra geldi şimdik kıslar..hmm..bizimki maşallah hiç bişeye dokunmaz..şimdiye dek yapa yapa bıktım aşkım çok görmee der :76:

Senin eşinde benimkindenmiş

valla benim eşimde her konuda yardımcı olur bana sağolsun ama bunda kayınvalideminde katkısı büyük hep iş yaptırmış onlara bana da hep der yardım etsin sana diye sende oda çalışıyorsun derrr sağolsun ikiside çok şanslıyımmmm bennnn bu konudaaa:))))

yaa valla benim kayınvalide ne yemek yapmış ne bakmış çocuklarına her işlerini kendileri halletmiş çocukların...şimdi de eşim bana yardım edince resmen kadın sinir krizleri geçiriyor ona ne oluyorsa artık

Benim kayınvalidemde söyler eşime yardım et falan der ama nerde...Ben de çalışıyorum ama

Sanki eskiden kendisi yaparmış gibi kayınvaliden de çok hoş beklentiler içine girmiş Bırak da yapsın dimi,o annesiyse sen de eşisin Hayat müşterek yapmaları lazım

aynen canım yaa ben de bunu anlamıyorum işte:44::44::44:

valla eşimi herşeyden çok seviyorum ve çok mutluyum ama şimdiki aklım olsa askerle evlenmezdim öğretmen falan bulurdum kendim gibi ne tatilimiz var ne nöbeti bitiyor ne denetlemesi ne iç güvenliği millet yattığı yerden eşlerimizlze aynı parayı alıyor ya valla deli oluyorummmmmmm

ben asker eşi adayıyım henüz :)
üsteğmen benm sevgilim de. kara havacı helikopter pilotu.
pek okuyamadım ama şu kaynana konusunu görünce hemen yaziim dedim. demek genel konu aynı bu asker eşlerinde die düşündüm.
ben anlayamıyorum sevgilimin annesi de bi garip düşkün oğluna,14 yaşında ayrılmışlar yani ne bileyim ne kadar paylaşım olabilir ki nasıl bi düşkünlük anlamıyorum.

amin canım bizim dogu tayinine daha bir yıl var belki 2 ama şimdiden düşünüyorum kalırsam naparm diye hayırlısı bakalım:26::26:

slm kızlar.günaydın hepinize...dün kocam halıları yıkamıştı.sabah kalktık işe gitmeden tekrar balkona serdik.kocama balkondan el salladım hemen bilgisayarın başına ya ben bu sayfayı çok sevdimmmmm........
bence şimdiden düşünme ayrı kalmak çok zor ya.inşallah kalmazsın.kimse kalmasın ya kocasından ayrı....

valla benim eşimin maşallahı var.temizlik yapar dolap siler.bulaşık yıkar.halı yıkar.yumurta kırmaktan kaburga dolmasına,çiğköftesinden adana kebap yapımına kadar herşeyi yapar.şunu yapalım derim hiç ikiletmez hemen yapar güzelde yapar baştan sarma yapmaz yani.ve en güzel yanıda bi tek haftada 1 gün iş yerinden arkadaşlarıyla halısaha maçına gider onun haricinde kesinlikle tv.de maç izlemez.:)

galiba bu devirdeki ideal eş modeli...

hımmm bu arada kaynanam da yok sayılır...görüşmüyoruz eşim arada telefonla görüşüyor o kadar....

ay kızlar günaydınlar,ben d eyarın evime döncem kısmetse..tüp bebişten dolayı 4-5 haftadır ayrıyız kocişlen,çok çok özledik birbirmizi..ama inanın evin halini merak ediyorum:) gerçi göreve gitmekten pek evde de duramadı kuzum ama..ama vakti olsa yerleri süpürür,bulaşıkları halleder,çamaşırlarını yıkar,asar...hakkını yemeyim yani şimdi..Allahtan eşim anneci değil de,çok rahat ediyoruz hem uzaktalar da ohh:) gidip biletimi alcam,iskenderun'daki son 15 gün için..eşimle 1 ayımız kaldı beraber,şöyle dolu dol ugeçirelim kısmetse,sonra en az 3 ay görüşemeyiz

nasılsınız bakalım giremiyorum bir kaç gündür eşim evdeydi şimdi gitti iki gün olmayacak dün oglumun kırkını çıkardık delikanlı oldu artık:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…