oooooo ozaman işin zor derinciğim allah yardımcın olsun..benim kardeşim de öyle, annem pek nazlı yetiştirdi, evde tek kalsın bi lokma pişirip yemez aç kalır...yetiştirme tarzı gerçekten çok önemli
Aynen öyle canım. Geçen kahvaltı hazırlamış sağolsun! Buzdolabını her bölmesini reçel yapmışBu ne diyince de küstü,sana yaranamadım diye:44: Aç kalır benimki de eminim. Allah onun başından beni eksik etmesin
Oooo sen işi biliyorsun şekerimhahahahaha yazık yaa bırak yapsın..yine annemim bi direktifi var "varsın temiz yapmasın,senin istediğin gibi olmasın,sen arkasından bi daha geçersin ama şevkini kırma adamın" valla çok doğru.mesela ben evi süpürürken arkamdan eşim viledalardı ama nasıl viledalamakbi oraya savururdu bi buraya ama o evden çıkınca ya da evdeyken çaktırmadan tekrar yapardım ooohhh mis gibi silmiş aşkım derdim
kocişlere mi sıra geldi şimdik kıslar..hmm..bizimki maşallah hiç bişeye dokunmaz..şimdiye dek yapa yapa bıktım aşkım çok görmee der :76:
Oooo sen işi biliyorsun şekerimBence eşlerden önce biz tanışalım
Senin eşinde benimkindenmiş
valla benim eşimde her konuda yardımcı olur bana sağolsun ama bunda kayınvalideminde katkısı büyük hep iş yaptırmış onlara bana da hep der yardım etsin sana diye sende oda çalışıyorsun derrr sağolsun ikiside çok şanslıyımmmm bennnn bu konudaaa:))))
valla benim eşimde her konuda yardımcı olur bana sağolsun ama bunda kayınvalideminde katkısı büyük hep iş yaptırmış onlara bana da hep der yardım etsin sana diye sende oda çalışıyorsun derrr sağolsun ikiside çok şanslıyımmmm bennnn bu konudaaa:))))
yaa valla benim kayınvalide ne yemek yapmış ne bakmış çocuklarına her işlerini kendileri halletmiş çocukların...şimdi de eşim bana yardım edince resmen kadın sinir krizleri geçiriyor ona ne oluyorsa artık
Benim kayınvalidemde söyler eşime yardım et falan der ama nerde...Ben de çalışıyorum ama
Sanki eskiden kendisi yaparmış gibi kayınvaliden de çok hoş beklentiler içine girmiş Bırak da yapsın dimi,o annesiyse sen de eşisin Hayat müşterek yapmaları lazım
kesin kıskanıyor bence seni ondan hayret birşey ya hayat müşterekyaa valla benim kayınvalide ne yemek yapmış ne bakmış çocuklarına her işlerini kendileri halletmiş çocukların...şimdi de eşim bana yardım edince resmen kadın sinir krizleri geçiriyor ona ne oluyorsa artık
kesin kıskanıyor bence seni ondan hayret birşey ya hayat müşterek
bencede asker eşi olmak zaten başlı başına uzmanlık gerektirecek bir iş birde çalışmak ev işi falan altından kalkmak zor oluyor:))))kendi asker eşi değilse kayınvalidenin seni anlayamaz zatennnçatlasın
bencede asker eşi olmak zaten başlı başına uzmanlık gerektirecek bir iş birde çalışmak ev işi falan altından kalkmak zor oluyor:))))kendi asker eşi değilse kayınvalidenin seni anlayamaz zatennn
amin canım bizim dogu tayinine daha bir yıl var belki 2 ama şimdiden düşünüyorum kalırsam naparm diye hayırlısı bakalım:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?