Asker Eşleri

burda böyle eşlerinizi anlattıkça ben dahada merak ediyorum acaba benimki bana yardım edicekmi tatbikattalar tele bakamıyor zten çamurun içindeler şimdi soramam tatbikat bir bitsin gelsin yanıma ben uygun bir dille sorcam

günaydın canım hadi gözün aydın kavuşuyorsun eşine ne güzel

hoşgeldin aramıza tatlım benim nişanlımın anneside çocukkn fln hiç ilgilenmemiş kendide anlatıyor zten bayada düşkün şimdi 14 yaşında ayrılmış oğlundan lise ünv. göreve başlamış tatillerde görüşüyorlar anlamıyorum bende bu sevgiyi

ben sorma derim.yapmam derse evlenincede yardım etmesini istediğinde ben sana demiştim iş yapamam die.bence baştan alıştır...:)

nasılsınız bakalım giremiyorum bir kaç gündür eşim evdeydi şimdi gitti iki gün olmayacak dün oglumun kırkını çıkardık delikanlı oldu artık:)))

Canımmm iyiyiz bizler sen nasılsın? Ben de düşündüm geçen serpil uğramıyor pek diye.Ayy ne güzel büyümüş oğluş Darısı bize olsun inşallah

bende iyiyim tatlım nasıldı bugün okul

İyyiydi canım,karne,not,mühür,imza onları hallettik bugün her şey bitti. En güzel zamanları bunlar okulun Sabah kahvaltımızı yapıyoruz pasta börek Akşamları bi şeyler hazırlıyorum ertesi gün okula götürmek için eşim de "oHH güne gider gibi ne güzel" diye yorumlarda buluınuyor Biz de bir iki hafta nefes alıyoruz böylece.

afiyet olsun tatile çıkıyorsunuz artık bu hafta kapanıyor okullar nekadar tatiliniz var okullar tekrar açıldığında bebişin doğumuda yaklaşıcak ne güzel cinseyet nezaman belli olacak içime erkek doğuyor hayırlısı bakalım

Evet canım tatil geliyor ama biz öğretmenler 1 temmuza kadar okuldayız seminer var. Eşim izninin çoğunu doğumda kullanacak canım. 10 gün kadar 15 temmuzda alıcak. 1 hafta Çeşme'ye gidicez. Dönüşte de ben Ankara'ya gidip 1 ay kalayım diyorum ama eşim istemiyor Annemler kayınvalidemler bastırıyor iki yandan ama eşim oralı bile değil. Aslında ben de onu bırakıp gitmek istemiyorum ama burası o tarihte çok sıcak oluyor. Klimasız duramıyosun Klima da insanıı mahvediyor:44: Belirsiz anlayacağın. Doğum 15 aralık canım. Okul açıldığında 2 ay gidicem doğuma 1 ay kala ayrılcam inşallah. Sonrasıda izinler raporlar seneye eylüle kadar okulda olmayacağım,bebiş de 9 aylık oluyor o zamana kadar Banada erkek olacak gibi geliyor tatlım. 2 hafta sonra öğrenebilcez inşallah

bir hafta birlikte tatil yapçaksınız biraz olsun kafa dağıtırsınız canım çok sıcak olursa rahatsız olursun haimileler sıcaktan daha çabuk ve çok etkileniyor ablamdan biliyorum klimada çarpıyor zor bir durum dayanamıyacak gidi olursan gidersen sağlığın için eşinde razı gelir 15 gün diye gider bir ay kalırsın biraz kayınvalidende biraz annende kayınvaliden baya yardımcı oluyordu sana yanlış hatırlamıyorsam iyi anlaşıyordunuz hem sevinir gittin diye

slm canım bayadır uğramıyorsun buraya görmüyorum seni merak ettim alışverişemi çıkmıştın

misafirlerim vardı canm üniversiteden 2 arkadaşım geldi onları gezdirdim biraz e alışveriş de yaptık tabi
hacı nerdesin sen yaaa
misafirim vardı hacı ya.. artık döndüm sahalara özlemişim valla:97:

Son düzenleme:

Evet tatlım en azından 1 hafta kafa dağıtmak iyi gelecek Zaten be acıtasyon yapıp giderim Ankara'ya Ama ben de onu bırakmak istemiyorum işte sorun orada:44: Evet sıcakta hamileyken daha beter oluyorsun.Gidersem biraz annemlerde biraz kayınvalidemlerde takılırım artık Kayınvalidem çok yardımcı olur bana her konuda sağolsun,zaten ben gidemezsem Ankara'ya o gelecek. Çok cici bambaşka bi insandır Annem onun kadar uzun gelemiyor,10 gün geldi gitti,abimin çocuğuna bakıyor,abimle yengem Amerika'da master yapıyolar.Çocuğu yapıp bırakıp gittiler:44: Ama kayınvalidem boşta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…