Evet tatlım en azından 1 hafta kafa dağıtmak iyi gelecekZaten be acıtasyon yapıp giderim Ankara'ya Ama ben de onu bırakmak istemiyorum işte sorun orada:44: Evet sıcakta hamileyken daha beter oluyorsun.Gidersem biraz annemlerde biraz kayınvalidemlerde takılırım artık Kayınvalidem çok yardımcı olur bana her konuda sağolsun,zaten ben gidemezsem Ankara'ya o gelecek. Çok cici bambaşka bi insandır Annem onun kadar uzun gelemiyor,10 gün geldi gitti,abimin çocuğuna bakıyor,abimle yengem Amerika'da master yapıyolar.Çocuğu yapıp bırakıp gittiler:44: Ama kayınvalidem boşta
Selam canım hoşgeldin
hoşbulduk canm:) tatil yaklaştı artık ne güzel
kızlar ben kaçıyorum yemek yapcam görüşürüz sonra yine
merhaba kızlar...yemek yap ev sil toz al yeni oturdum((
sizden ne haber bakalım..keyifler yerinde mi:)
evet yoruldummerhaba canım baya yorulmuşsun bende her gün iş çıkışı ev temizlicm diye gidiyorum eve ama bende tık yok hergünkü erteleme sebebim çok batmamış ortalık yrn yaparım
iyiyiz canım sen nasılsın asıl?selam bayanlar nasılsınız?sweet ten haberiniz varmı.ne zamandır görünmüyor?
evet yoruldumoff off şu iş yapan eşler varya öyle özeniyorum ki okuldan gel yemek yap sofra hazırla kaldır çay yap artık bitiyorum bazen...sağolsun eşim güzel oturma becerisine sahip zaten evin herbiryanı toplu ne temzilik yapasım var ne bişe ama tozlanmış heryer:)
iyiyiz canım sen nasılsın asıl?
benimde demin aklıma geldi gerçekten nerelerde acaba :S
iyiyiz canım sen nasılsın asıl?
benimde demin aklıma geldi gerçekten nerelerde acaba :S
sweet eşiyle tatile çıkıcaktı haftasonu kayınvalideleri dönceketi onlarda taile çıkıcaktı öyle biliyorum ben alışveriş yapmıştı en son eşi doğuya gidicek az kaldı zaman diye tatile gitmeyi planlıyorlardı
iyiyim canım ama kırgınlık var üstümde biraz.burnuşum akıyo başım ağrıyo.bütün gece çocuk emziricem diye üşütüyorum
yaaa aman aman bende kayınvalidesi tutup kolundan götürdümü yoksa dedim:)benimde eşim gelicek bu hafta sonu inşallah.ha bire iptal ediyolar gerçi.inşallah bi aksilik çıkmaz bu defa
Kızlar Sweet eşiyle tatildeKayınvalideyi gönderince onlarda gideceklerdi Şu an eminim bizi düşünmüyordur
bencede düşünmüyordur bizigeldiğinde yazar gelişmeleri
sağol kuzum allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın
nasılsınız bakalım giremiyorum bir kaç gündür eşim evdeydi şimdi gitti iki gün olmayacak dün oglumun kırkını çıkardık delikanlı oldu artık:)))
Kızlar Sweet eşiyle tatildeKayınvalideyi gönderince onlarda gideceklerdi Şu an eminim bizi düşünmüyordur
yaa nerelerdesin sendenasılsınız kızlar ben çok yorgun ve bitiğim dün eşyaların bir kısmı gitti kalanlar da yarın gidecek ve bitecek inş.işim bitmiyor az kaldı diyorum ama bitmiyo,eşyaların tamamı gidene kadar da bitmeyecek
Ben de 14 Temmuzda iki hafyalığına kayıplara karışabilirimBir aydan az kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?