Asker Eşleri

Ah canım kolay gelsin,çok yorucu bi dönem senin için.

Ben de 14 Temmuzda iki hafyalığına kayıplara karışabilirim Bir aydan az kaldı.

Vayyy Kocişin geliyor dimii? Bir hafta az olur bence Geri sayım başladı desene canım

Ah canım kolay gelsin,çok yorucu bi dönem senin için.

Vayyy Kocişin geliyor dimii? Bir hafta az olur bence Geri sayım başladı desene canım

bende nasipse ekimde kayıplara karışıcam çanakkalede 8- 9ekim kına gecesi düğün 15 ekim burdurda düğün 17si ve 21 i antalya sidede bal ayı

o 2 düğün arasıda geliboluda evimizdeyiz

selam kızlarrr .. bugün kocam erken geldi birazcık diye sevnirken bi baktım yemekten sonra uyuyakalmış adam okadar yorgun ki yazık kıyamam ben ona

bende nasipse ekimde kayıplara karışıcam çanakkalede 8- 9ekim kına gecesi düğün 15 ekim burdurda düğün 17si ve 21 i antalya sidede bal ayı

o 2 düğün arasıda geliboluda evimizdeyiz

Seninki tam kayıplık canım İki düğün arasıda baya varmış Hazırlıklar nasıl gidiyor peki? Gelinlik,eşyalar falan?

selam kızlarrr .. bugün kocam erken geldi birazcık diye sevnirken bi baktım yemekten sonra uyuyakalmış adam okadar yorgun ki yazık kıyamam ben ona

Tipik asker eşleri modu canım Bazen benimkide uyur koltukta,uykusuda çok ağırdır artık işin yoksa onu ordan kaldır Bazen üstünü örterim orda uyusun diye,sabah bakarım kalkmışş gelmiş yatağa

evet:) benim kocam da çok uyur koltukta sonra ben zar zor yatağa gitmeye ikna ederim, sabah kalkınca da bana sorar aşkım ben nasıl geldim yatağa diye ben de aşkım ben kucaklayıp götürdüm çok romantik dimi derim

selam kızlar, eşimle tatile kaçtık, ölüdenizdeyiz şimdi. yarın kaşa geçiyoruz. kayınvalideleri postalayınca hemen kaçtık ankaradan. kaç gündür aklım sizlerde yorumları okuyamadım fırsat bulup, gelemedim de internete. eşime çaktırmadan yazıyorum, umarım hepiniz iyisinizdir, özledim hepinizi kızlaar

Tatlım hoş geldin,evet tahmin ettik sen uğramayınca tatilde bunlar dedik biz de bugün seni andık şimdi kocişiyle birliktedir bizi düşünmüyordur dedik ama yanılmışız Nasıl gidiyor canım,çok güzel değerlendirin her dakikasını Biz de seni özledik

derincim gördüm zaten şimdi merak etmişsiniz beni, çok sağolun
ölüdenizi çok beğendik, çok romantik bi yer. hep yabancı zaten çok az türk var. seçimlerden sonra iyi geldi açıkcası moralimiz bozuktu, kafa dağıttık. yabaqncı bebekleri ne kadar tatlı yaw maşallah hepsi mi sarışın mavi gözlü olur:44:
butik otel ayarladık ets den, şehir merkezinde denize sıfır sayılır. kayınvalidelerden de kurtulmuş olduk. şimdi benim beyaz peynir kocişim yanmasın diye elimde bebek güneş koruyucusuyla dolaşıyorum. bu arada bugün regl oldum, tatil hiç olacak valla, iki gün giremicem denize.3 gün dayanamam atlarım artık sizlerde sorun yok sanırım, tayinin taşınma telaşı başlamış baya baya.hepinize kolay gelsin kızlar, öpüyorum

Ohh çok sevindim canım, gezin,eğlenin. O seçim bizimde canımızı sıktı Regl olman çok fena olmuş:44: Ben de peynir olduğum için o kremleri iyi bilirim Çok çok eğlenin tadını çıkarın bizler içinde gez

evet tahmin edildiği gibi sweet tatilde çıktı:)darıı bizlere artık bol bol dinlensin herkescikler

Uyandırmak tam bir işkence, kıyamıyorum da öyle orda kalmasına, ben de uyuyamıyorum...

Çok sevindim canım, keyfini çıkar bol bol. İyi eğlenceler size...

of tam zamanında gelmiş regl, kırmızı kart gördünüz

Canım gelinlik için gelebilirseniz İstanbul-Fatih e gidin birgün, harika gelinlikler var, çeşit çok fazla. Birsürü moda evi var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…