Canım gelinlik için gelebilirseniz İstanbul-Fatih e gidin birgün, harika gelinlikler var, çeşit çok fazla. Birsürü moda evi var.
Yaniden evlensem herşey farklı olurdu sanki...
ahh canım bayağı bir iş bekliyor seni ama emin ol çok güzel heyecanlar bunlar...bazen stres yaptığım için çok pişman oluyorum
bnde çok stres oluyorum ister istemez yaasonradan üzülüyorum canım ama elimde değil keşke engel olabilsem kendime
gunaydın hatunlarr ben geldımmmmmm
nasılsınız umarım hepınız ıyısınızdırr benden sonra bı cok arkadas gelmıs hosgeldınız kızlarrrr
handan ablamı goremedım bulamadınm ya nıkını degıstırmıstı ama hatırlayamadım duy benı handan ablacımmmmmm
bızde ıyıyız sukurrr arad pasamla devam edıyoruzz :)) sızler nasılsınzız
merhaba canım günaydın hoşgeldin iyiyim sen nasılsın
slm kızlarrrrrrrr bende geldimmmm....
handan ablam senmısın tanıyamadımmmm yaa
slm kızlarrrrrrrr bende geldimmmm....
hyr değilim handan ablayı ben tanımıyorum cnm
iyiyim hemde çok iyiyim bu gün eşimin doğum günü.veeeeeeeeeeeeeeeee en önemlisi bebek yapmaya karar verdimmmmmmmmmm.........c.tesi doktora gittikten sonra fikrim kesinleşicek.....hemen olsun,doğsun bir an önce istiyorummmmmmm...............
sizler nasılsınız...
iyiyim hemde çok iyiyim bu gün eşimin doğum günü.veeeeeeeeeeeeeeeee en önemlisi bebek yapmaya karar verdimmmmmmmmmm.........c.tesi doktora gittikten sonra fikrim kesinleşicek.....hemen olsun,doğsun bir an önce istiyorummmmmmm...............
sizler nasılsınız...
hayırlısı olsun tatlım Allah gönlünüze göre versinn
(((( cıddımısınnn
handsan ablam topıgı bırakmazdı hıcccc bende uzun suredır gıremedımmm,
sen nerden canım
hımm benım esımde kırklarelılı :)) ben antalyalıyım ama afyondayızz 3 senedır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?