- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
aaa benim nişanlımın aileside burdurlu çok yakın antalyaya ekimde düğünden sonra antalyaya balayıına gidicez antalya sideye güzelmi gideceğimiz yer biliyormusun tatlım
nasılsınız bakalım giremiyorum bir kaç gündür eşim evdeydi şimdi gitti iki gün olmayacak dün oglumun kırkını çıkardık delikanlı oldu artık:)))
canım hayırlı olsunnn bı yastıkta kocayınnn :))
sıde bılmezmıyımmm bence gıdılmesı gereken bı yer cok guzel pısman olmassın ama alanya yada kemer daha guzelllll rezerve yapmadıysanız tavsıye ederım
amin canım teşekkürler
ya malesef rezervasyon yapıldı ücreti bile ödendi seneye otarafa gideriz
oyle canım hayırlısı olsunnn artıkk :))
nerde oturacaksınız gorev yerınız neresıı
nişanlım geliboluda şuan evlendiğimizde bir yıl ordayız seneye doğu tayini var sanırımseneye çıkmama durumuda varmış belli değil inş. eş götürülen yer çıkar bende gidebilirim
Merhaba kızlar nasılsınız?zayıflıcam diye aç kalma çalışmalarım sonunda sonuç verdi.akşam 8 e 5 tansiyonla acilde buldum kendimi.doktor yemek ye dedi yedim ancak 1 saat sonra 9 a 5 oldu.iğne bile yapamadı korkudan.aman kzılar benim gibi zayıflıcam diye sağlığınızla oynamayın buda bana ders olsun.
ayy canım ne yaptın sen! aç kalarak zayıflanır mı sağlından olacakmışssın valla.. diyet yada spor denesen..çok gçmiş olsun..
saol canım ya.ama ben spor yapmayı hiç sevmiyorum kidiyetteyim zaten.ama emzirdiğim için heralde vücudum güçsüz düştü.çok fena olum ay hala hastayım.ayağa kalkınca başım dönüyo.kimbilir tansiyon nerelerde. her gören ne kadar zayıflamışsın diyor ben aynaya baktıkça ay ne kadar şişmanım diyorum.ay 45 olsam ay yok yok hatta 44 olsam .yoksa bende hastalıkmı başlıyor (
saol canım ya.ama ben spor yapmayı hiç sevmiyorum kidiyetteyim zaten.ama emzirdiğim için heralde vücudum güçsüz düştü.çok fena olum ay hala hastayım.ayağa kalkınca başım dönüyo.kimbilir tansiyon nerelerde. her gören ne kadar zayıflamışsın diyor ben aynaya baktıkça ay ne kadar şişmanım diyorum.ay 45 olsam ay yok yok hatta 44 olsam .yoksa bende hastalıkmı başlıyor (
44 müüü çok az değil mi yaaa ooo
yok sen de bu takıntı olmuş! bak kızdım sana şimdi45 kg musun..inanamıyorum! boyun ne kadar..gerçi ne kadar olursa olsun epey zayıfsın sanırım.. allah sağlık versin sana akıl fikir :)
Merhaba kızlar nasılsınız?zayıflıcam diye aç kalma çalışmalarım sonunda sonuç verdi.akşam 8 e 5 tansiyonla acilde buldum kendimi.doktor yemek ye dedi yedim ancak 1 saat sonra 9 a 5 oldu.iğne bile yapamadı korkudan.aman kzılar benim gibi zayıflıcam diye sağlığınızla oynamayın buda bana ders olsun.
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bak bebişin var hem annesin onun için hem baba yapma artık diyet fln emziren anneler zten kilo veriyor :26:
yok canım ben 44 kilo değilim 52 yim:)takıntı oldu bende.
canım ben 45 kilo değilim 52 yim şu anda.boyumda 155.bebek olana kadar hep çok zayıf ve zarıf duruyordum.doğumda 30 kilo alınca bende resmen k,lo fobi olmaya başladı.yani evlenmeden önce 45 kiloydum ama kötü değildi malum boy kısa.zaten forumda diyet başırı öykülerinde resimlerim var kendi konumda.bakarsan aslında hiçte zayıf olmadığımı görürsün(
ay canım sen de ya30 kilo almışssın çoğu gitmiş..bu telaş niye :) ben de 20 kg almıştım hepsi gitti..gerçi biraz benim çabuk gitti ama
zamanla gider kilolar..bebeğin küçük zaten..acele etme beni dinle
canım sende göbüş kaldımı.bana herkes bebeğin yürümeye başlayınca gidiyo dediler.bakalım bu hafta yürümeye başladık.hatta koşmaya başladı benimki:)bende arkasında tabi.
ufaklık yürüyorsa kilo gidecek garanti..bu arada baktım fotona abartıyorsun
ben de hafif göbüş vardı :) ama geçen hafta pilatese başladım o da gitti..artık korsesiz giyiyorum pantalonunumu fırtlamıyor dışarı :) o gidince platesi de bıraktım .. boy 1.75 kilo 55 .. birkaç günlük serüvendi ama devam edicem spor iyi bişey..kzımdan zaman kalırsa
handan ablam senmısın tanıyamadımmmm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?