Kızlar selamlar nasılsınız?
iyiyim tatlım sen nasılsın üst komşumla kiraz festivaline gidices festival varmış bir göreyim bakalım
Aaa ne güzel Kİraz festivali:) canım kiraz istedi:44: Allahtan ortalıkta var,hemen aldırmalıyım
ay ben unuttum canının çekebileceğini :26: bulamazsan ben gönderirim sana burdan tatlım
Yok canım sorun değil kocişi aradım tam çıkmıştı koş koş kiraz almaya dedimÇok teşekkür ederim canım benim,bulanmaz bi şey olsaydı yakana yapışırdım Zira ben değil yeğeniniz istiyor
yeğenimiz için istesin burdan ağacıyla göndereyim
gunaydın hatunlarr ben geldımmmmmm
nasılsınız umarım hepınız ıyısınızdırr benden sonra bı cok arkadas gelmıs hosgeldınız kızlarrrr
handan ablamı goremedım bulamadınm ya nıkını degıstırmıstı ama hatırlayamadım duy benı handan ablacımmmmmm
bızde ıyıyız sukurrr arad pasamla devam edıyoruzz :)) sızler nasılsınzız
aa canım cok sevındım hadı hayırlısı
bende ıkıncı bebegı yapma calısmalarına basladık bakalım :)) oglum cok ıstıyo kardesım olsun dıye dıye basımdan ayrılmıyo e tabı babamızdaa :)) bende ısteyınce karar verdık bakalım bu ay kalmısımdır ınsallahhh :))
Merhaba kızlar nasılsınız?zayıflıcam diye aç kalma çalışmalarım sonunda sonuç verdi.akşam 8 e 5 tansiyonla acilde buldum kendimi.doktor yemek ye dedi yedim ancak 1 saat sonra 9 a 5 oldu.iğne bile yapamadı korkudan.aman kzılar benim gibi zayıflıcam diye sağlığınızla oynamayın buda bana ders olsun.
saol canım ya.ama ben spor yapmayı hiç sevmiyorum kidiyetteyim zaten.ama emzirdiğim için heralde vücudum güçsüz düştü.çok fena olum ay hala hastayım.ayağa kalkınca başım dönüyo.kimbilir tansiyon nerelerde. her gören ne kadar zayıflamışsın diyor ben aynaya baktıkça ay ne kadar şişmanım diyorum.ay 45 olsam ay yok yok hatta 44 olsam .yoksa bende hastalıkmı başlıyor (
merhaba hanımlar...
dünden beri müthiş üzgünüm..içim içimi kemiriyor....
üçlü test yaptırmıştık bebekler için.21 ve 18 normal çıktı ama NTD çok yüksek çıktı(((((
doktorum acil detaylı ultrason istedi.yarın bu saat naltı buçukta yaptıracagım.korkuyorum...
minik meleklerim ntd li olabilir..offf..
sonuç ne olursa olsun vazgeçmeyeceğim ama yavrularımdan...herşeyi bi kenara bırakıp...
merhaba hanımlar...
dünden beri müthiş üzgünüm..içim içimi kemiriyor....
üçlü test yaptırmıştık bebekler için.21 ve 18 normal çıktı ama NTD çok yüksek çıktı(((((
doktorum acil detaylı ultrason istedi.yarın bu saat naltı buçukta yaptıracagım.korkuyorum...
minik meleklerim ntd li olabilir..offf..
sonuç ne olursa olsun vazgeçmeyeceğim ama yavrularımdan...herşeyi bi kenara bırakıp...
Geçmiş olsun canım ya, diyetisyene gitmeden diyet yapmak çok tehlikeli. Diyetisyen gözetiminde başlarsın iyi hissedince.
selam kızlar nasılsınız?? ben çok ama çok heyecanlıyım il içiler pazartesiden sonra açıklanacak ne olur dua edin de kocişimle gideyim öpüyorum hepinizi...
sabırsızlıkla beklicem canım çünkü senin için dua edicem.inşallah gidiceksin eşinle birlikte.
Ayyy ne fenayım dimi:))) Bu arada yedim kirazları canım,kulaklarımada taktım önüme aldım koca kaseyi yedim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?