Asker Eşleri

yeğenimiz için istesin burdan ağacıyla göndereyim

Merhaba canım, nasılsın? Atanmıştın sen öyle hatırlıyorum, nasıl gidiyor, memnun musun?
Handan ablanın yeni ismi HanımKelesimiGetir oldu. Ama artık bu başlığa yazmıyor Sanırım üzüldüğü bazı şeyler oldu,

Oğlun kaç yaşında canım?

Geçmiş olsun canım ya, diyetisyene gitmeden diyet yapmak çok tehlikeli. Diyetisyen gözetiminde başlarsın iyi hissedince.

Heleki emzirirken diyet yapmam tatlım. Ben de emziriyorum o yüzden hiç diyet işine girmedim. Vücudundan haz etmiyorsan , ne yapıp edip barışık olmaya çalış.

merhaba hanımlar...

dünden beri müthiş üzgünüm..içim içimi kemiriyor....
üçlü test yaptırmıştık bebekler için.21 ve 18 normal çıktı ama NTD çok yüksek çıktı (((((
doktorum acil detaylı ultrason istedi.yarın bu saat naltı buçukta yaptıracagım.korkuyorum...

minik meleklerim ntd li olabilir..offf..
sonuç ne olursa olsun vazgeçmeyeceğim ama yavrularımdan...herşeyi bi kenara bırakıp...

Canım benim panikleme lütfen, umarım birşey çıkmaz. Ne anlama geliyor bu yükseklik?

selam...herkesler iyidir umarım...ben de bi yandan fatmagül..bi yandan bi bakayım dediydim
çok öptm herkeşleri...sevgiler

kelebekçim lütfen hemen moralini bozma..bu testler yanlış çıkabiliyo çok duydum ben...içini ferah tut

selam kızlar nasılsınız?? ben çok ama çok heyecanlıyım il içiler pazartesiden sonra açıklanacak ne olur dua edin de kocişimle gideyim öpüyorum hepinizi...

selam kızlar nasılsınız?? ben çok ama çok heyecanlıyım il içiler pazartesiden sonra açıklanacak ne olur dua edin de kocişimle gideyim öpüyorum hepinizi...

sabırsızlıkla beklicem canım çünkü senin için dua edicem.inşallah gidiceksin eşinle birlikte.

sabırsızlıkla beklicem canım çünkü senin için dua edicem.inşallah gidiceksin eşinle birlikte.

canımmm çok çok sağol allah razı olsun...sen naptın verdin mi bi karar? hani annenlerde kalma konusunda abin evlenecekti yeni gelin gelecekti konuştun mu eşinle?

canım oglum 4.5 yasında kardes ıstıyo artık okulda arkadaslarının kardesını gorunce :))

evet buldum ne olduda handan abla gıttı yokda hayatta gıtmezdı bu topıktennn

Ayyy ne fenayım dimi:))) Bu arada yedim kirazları canım,kulaklarımada taktım önüme aldım koca kaseyi yedim:)))

afiyet olsun canım bu arada ben kiraz festivaline gidemedim akşam komşumun kızı rahatsızlanmış :26:
ama akşam aldım kiraz hepsinide afiyetle yedim bu akşam gidicez nasipse pazar gece nilüfer konseri var nişanlımdan izin kopardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…