Canım benim panikleme lütfen, umarım birşey çıkmaz. Ne anlama geliyor bu yükseklik?
kelebekçim lütfen hemen moralini bozma..bu testler yanlış çıkabiliyo çok duydum ben...içini ferah tut
inş..Allahmm yaa...inş sağlıklı olur bebeklerimm
NTD nöral tüp defekti denilen bi hastalık..bebeğin omuriligini saran tüpün vir kısmının kapanmamış olması demek anlamına geliyor..bu kısım vücüdün dışında kalıyor...en hafifi felçli,kendi ihtiyaçlarını yerine getiremeyecek derecede ömrü boyunca yardıma ihtiyaç duyacak olması anlamına geliyor..yüzde 10 zeka geriligi..yüzde 60 ögrenme güçlüğü...ve daha bir sürü şey...bu hastalıgın en hafifi.....daha kötüsünü ne anlatmaya gücüm yeter ne düşünmeye....
inşş yaa yanlışlık çıkar..inşş...bugun ayrıntılı ultrasona girecegim bbelli olacak herşey.......
umarım akşama hayırlı haberlerle gelirim..
Allahmm çok korkuyorummmm....
canımmm çok çok sağol allah razı olsun...sen naptın verdin mi bi karar? hani annenlerde kalma konusunda abin evlenecekti yeni gelin gelecekti konuştun mu eşinle?
günaydın kızlar nasılsınızz
günaydııınn canımcım sen nasılsın?
NTD nöral tüp defekti denilen bi hastalık..bebeğin omuriligini saran tüpün vir kısmının kapanmamış olması demek anlamına geliyor..bu kısım vücüdün dışında kalıyor...en hafifi felçli,kendi ihtiyaçlarını yerine getiremeyecek derecede ömrü boyunca yardıma ihtiyaç duyacak olması anlamına geliyor..yüzde 10 zeka geriligi..yüzde 60 ögrenme güçlüğü...ve daha bir sürü şey...bu hastalıgın en hafifi.....daha kötüsünü ne anlatmaya gücüm yeter ne düşünmeye....
inşş yaa yanlışlık çıkar..inşş...bugun ayrıntılı ultrasona girecegim bbelli olacak herşey.......
Kızlar merhaba nasılsınız? Karneleri verdik geldikÖğrencilerim ağladı durdu yaz tatilinde beni özleyeceklermiş o yüzden Zor susturdum Lojmanda karşı daireye komşu geliyor,onlara bi çay saati yapayım dinlensinler
canım göster misafirperver kişiliğinikaynaşırsın belki iyi olur gelip gidersiniz benim burda bir komşum var apartmanımda yetiyor artıyor bana az olsun öz olsun başkada komşum yok zten
Gösterdim geldim cicimTabi komşuluk çok önemli tatlım.Ne güzel yeter bir tane sana Daha önceki komşumda çok iyiydi ama onlar tayin oldu, yerine yenileri geldi. Bakalım inşallah iyi anlaşırız Gayet cici bi bayandı ev hanımıymış, ben de kışa bol bol evde olacağım için
eşin nöbetlerde olduğu zaman fln bir ihtiyacın olduğuda yardımcı olurlar sana ne güzel inş. iyi biridir iyi anlaşırsınızbenimde karşı apartmanıma bir asker eşi taşınmış komşumdan duydum hiç görmedim zamanım olursa tanışmak istiyorum
komşunun çocugu fln varmı canım merak ettim kç yaşında
Tabi tanış iyi olur tatlımEvet canım destek oluruz inşallah birbirimize. deneyimlerinden de faydalanırım sanırım,bir tane kızı var 4 yaşında Kendisi de 27 yaşındaymış,4-5 yaş var aramızda iyi yani anlaşırız
selam bayanlar:)ne güzel komşularınızdan bahsetmişsiniz...benim burada hiç komşum olmadı...taşınırken kimse ne bir hoşgeldin dedi nede öyle çay getirdi:)yaşları bayağı var kocaman kocaman çocukları var benim şansıma artık umarım gittiğim yerde iyi komşucuklarım olur..
yaşlarınızda yakınmış küçükmüş çocugu ama ne güzel eşiyle gelmiş inş. bizde öyle eşimizle gidebiliriz ayrılmak zorunda kalmayız
selam bayanlar:)ne güzel komşularınızdan bahsetmişsiniz...benim burada hiç komşum olmadı...taşınırken kimse ne bir hoşgeldin dedi nede öyle çay getirdi:)yaşları bayağı var kocaman kocaman çocukları var benim şansıma artık umarım gittiğim yerde iyi komşucuklarım olur..
kesinlikle öyle komşu eminim çok önemli ama işte ben de o eksikliği okuldan bir arkadaşımla giderdim.arkadaş denmez kardeşim o benim:)inş. canım bir komşun bile olsa okadar faydası oluyor ki ben buraya komşu olmasa alışamazdım çok faydası dokundu bana annem sanki
İnşallah canım. Burası çok güzel bir yer. Urfa'nın merkezinde büyük bi kışla. Çok fazla lojman var,kimse birbirini tanımıyor ayrı bi semt gibiZaten Urfa çok çok güzel bi şehir. Rahatca ailecek yaşanabilecek bir yer.
Selam canım. İnşallah daha iyi insanlarla karşılaşırsın. İnsan bekliyor dimi,bi kahvenin,çayın yapan için bi külfeti yoktur ama yapılan için değeri büyüktür. Ben çayımı kekimi,böreğimi yaptım kapıyı çaldımÇok makbule geçti onlar için de eşyalar üst üste sıcak bi yandan tam zamanında gitmişim...Bana da yapmıışlardı sağolsunlar. Şimdi onlar gittiler ben de bıraktıları yerden devam ediyorum:)))
İnşallah canım. Burası çok güzel bir yer. Urfa'nın merkezinde büyük bi kışla. Çok fazla lojman var,kimse birbirini tanımıyor ayrı bi semt gibiZaten Urfa çok çok güzel bi şehir. Rahatca ailecek yaşanabilecek bir yer.
Selam canım. İnşallah daha iyi insanlarla karşılaşırsın. İnsan bekliyor dimi,bi kahvenin,çayın yapan için bi külfeti yoktur ama yapılan için değeri büyüktür. Ben çayımı kekimi,böreğimi yaptım kapıyı çaldımÇok makbule geçti onlar için de eşyalar üst üste sıcak bi yandan tam zamanında gitmişim...Bana da yapmıışlardı sağolsunlar. Şimdi onlar gittiler ben de bıraktıları yerden devam ediyorum:)))
Aaaaa urfada mısınız???anılarım depreşti houyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?