Asker Eşleri

Merhaba kızlar,

camavurankelebek ben ikiz bebeklere bu tarz testlerin yapılmadığını bir tek amniyoya girdiklerini biliyorum ama yanılıyoda olabilirim,inşallah hiçbirşey çıkmaz caım benim ve sağlıkla bebeklerini kucağına alırsın,biliyorsun bu testler sadece ihtimalleri söylüyo bize olmama durumuda çok yüksek...

Günaydın canım,uyandım doğru mutfağa koştum,nasıl acıkmışızzz Eşimin uyanmasını bekliyorum bakıyorum buralara Sen nasılsın?

afiyet olsun tatlım bende şimdi kahvaltı ettim bugün ablama gidicem istanbula yarın fln biraz gezices yarın gece dönücem naişanlımda tatbikatta normalde haftasonları hemen gelirdi alışmıştım şu tatbikatı bir atlatsın zten 22 haziranda doğum günü hiç evde geçiremeiş hep arazidelermiş öyle denk geliyor baya moralide bozuk böyle çok zor evlenelim hiç ayrılmıycam yanından diyor

Sanada afiyet olsun canım. Ohh ne güzel gez toz Alışveriş de yaparsın bi güzel Ama bi yanın buruk desene. Bu seferde doğum gününde arazide saınırm:44: Neyse haftaya gelir o zaman kutlarsınız tatlım. İnşallah evlenince acısını çıkarırsınız

4 temmuzda döncekler ordanda ankara gidicek hakemlik kursu çıkmış geldiğinde nöbeti olur temmuz sonu ancak görüşücez olsun buna şükür düğün yaklaşıyor acısını çıkartırız

4 temmuzda döncekler ordanda ankara gidicek hakemlik kursu çıkmış geldiğinde nöbeti olur temmuz sonu ancak görüşücez olsun buna şükür düğün yaklaşıyor acısını çıkartırız

Oyy oyy ben yoruldum sen sıraladıkça Evet zaten sizin düğün programıda baya geniş Aralarda molalar falan:78:

selam kızlar nasılsınız ben altın günündeydim pastalar börekler götürdüm valla hiç yemek yapasım yok tıka basa doluyum

selam kızlarrrr.. benim moralim bozuk eşimle tartıştık 15 gündür doğru düzgün eve gelmiyordu işlerden dolayı yüzünü göremiyordum bugün de maçları vardı gitme dedim özledim dedim. biraz uğraştı yerine birini bulmaya falan bulamadı gitme derken gitti çok kızdım çooookkkkk

off şu erkekler ve bitmeyen halı saha maçları,evd ekarımla oturayım demezler maçtan sonra nasılsa eve gelcem sabaha kadar beraberiz ya derler:) eşim der ki bana hemen: ama alışverişe çıkalım desem hemen koşarsın..ama napıyım alışveriş buu,bişeye benzemez ki di mi kızlar?

aynen öyle canm maçtan sonra da bitik bir vaziyette dönerler zaten, bir de yenilirlerse falan üzgün olurlar çek çekebiliyorsan:)

al bendende o kadar benimkide haftada bi gün maç var der onada karışmasan olmaz diye sitem eder hep yaaa evet alışverişi ayrı tutalım bende bugün gittim paracıkları harcadım geldim ohhhh rahatladım

kuzu üzülme yaaa söz vermiştir sonuçta belli grupları ve günleri var yarın pazar acısını çıkartırsın sen hemde fazlasıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…