EveeettSizde mi Urfada kaldınız? Ya da Urfalı mısınız?
Ne güzelbabam emekli olmadan önce son tayin yerimizdi
bizim lojman ayrıydı ama tek apartmandı. gelincikti adıda
Günaydın canım,uyandım doğru mutfağa koştum,nasıl acıkmışızzzEşimin uyanmasını bekliyorum bakıyorum buralara Sen nasılsın?
afiyet olsun tatlım bende şimdi kahvaltı ettimbugün ablama gidicem istanbula yarın fln biraz gezices yarın gece dönücem naişanlımda tatbikatta normalde haftasonları hemen gelirdi alışmıştım şu tatbikatı bir atlatsın zten 22 haziranda doğum günü hiç evde geçiremeiş hep arazidelermiş öyle denk geliyor baya moralide bozuk böyle çok zor evlenelim hiç ayrılmıycam yanından diyor
Sanada afiyet olsun canım. Ohh ne güzel gez tozAlışveriş de yaparsın bi güzel Ama bi yanın buruk desene. Bu seferde doğum gününde arazide saınırm:44: Neyse haftaya gelir o zaman kutlarsınız tatlım. İnşallah evlenince acısını çıkarırsınız
4 temmuzda döncekler ordanda ankara gidicek hakemlik kursu çıkmış geldiğinde nöbeti olur temmuz sonu ancak görüşücez olsun buna şükür düğün yaklaşıyor acısını çıkartırız
Oyy oyy ben yoruldum sen sıraladıkçaEvet zaten sizin düğün programıda baya geniş Aralarda molalar falan:78:
ohhh afiyet olsun hafta sonu benimde hiç yemek yapasım gelmiyo allahtan bugün nöbetçi benimkiselam kızlar nasılsınız ben altın günündeydim pastalar börekler götürdüm valla hiç yemek yapasım yok tıka basa doluyum
ohhh afiyet olsun hafta sonu benimde hiç yemek yapasım gelmiyo allahtan bugün nöbetçi benimki
selam kızlarrrr.. benim moralim bozuk eşimle tartıştık 15 gündür doğru düzgün eve gelmiyordu işlerden dolayı yüzünü göremiyordum bugün de maçları vardı gitme dedim özledim dedim. biraz uğraştı yerine birini bulmaya falan bulamadı gitme derken gittiçok kızdım çooookkkkk
off şu erkekler ve bitmeyen halı saha maçları,evd ekarımla oturayım demezler maçtan sonra nasılsa eve gelcem sabaha kadar beraberiz ya derler:) eşim der ki bana hemen: ama alışverişe çıkalım desem hemen koşarsın..ama napıyım alışveriş buu,bişeye benzemez ki di mi kızlar?
off şu erkekler ve bitmeyen halı saha maçları,evd ekarımla oturayım demezler maçtan sonra nasılsa eve gelcem sabaha kadar beraberiz ya derler:) eşim der ki bana hemen: ama alışverişe çıkalım desem hemen koşarsın..ama napıyım alışveriş buu,bişeye benzemez ki di mi kızlar?
selam kızlarrrr.. benim moralim bozuk eşimle tartıştık 15 gündür doğru düzgün eve gelmiyordu işlerden dolayı yüzünü göremiyordum bugün de maçları vardı gitme dedim özledim dedim. biraz uğraştı yerine birini bulmaya falan bulamadı gitme derken gittiçok kızdım çooookkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?