- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
kuzu üzülme yaaa söz vermiştir sonuçta belli grupları ve günleri var yarın pazar acısını çıkartırsın sen hemde fazlasıyla
al bendende o kadar benimkide haftada bi gün maç var der onada karışmasan olmaz diye sitem eder hep yaaa evet alışverişi ayrı tutalım bende bugün gittim paracıkları harcadım geldim ohhhh rahatladım
aynenn valla tatlım,ohh ayakkabılar,kozmetikler ..gezdim gezdim,harcadım harcadım bugün..süper deşarj oldum ne yalan söyleyimm..:) haftada 1 maçı var,bi de nöbetten çıkıp koşa koşa balığa gider,ben de trip yapınca;aman sevgilim sen dee derr..ah erkekler,garipler..ama çok seviyorum işte..
akşam gelsin çıkartcam ee yarın da boş durmam artık
hahahaha benim de yarın için hayııınnn planlarım var
valla benim eşim nöbetçi bugün rahat rahat gezdim dolaştım onunla biyer gezilmiyo zaten pzt de izne ayrılıyo hayırlısıyla allahtan benimki balığa gitmiyo hayat işte ne garip onlarsızda olmuyo ki
ben eşimden 1 aydır ayrıyım tüp bebek sebebiyle,bu gece gidiyorum evime kısmetse 1 hafta 10 gün sonra tatile gidicez son ra 2 yıl ayrılık eş götürülmez karakoldan dolayı1 ay doyayım kocama bol bol...hayat işte be tatlım,Allah başımızdan eksik etmesin onları...
Günaydın canım,uyandım doğru mutfağa koştum,nasıl acıkmışızzzEşimin uyanmasını bekliyorum bakıyorum buralara Sen nasılsın?
afiyet olsun tatlım bende şimdi kahvaltı ettimbugün ablama gidicem istanbula yarın fln biraz gezices yarın gece dönücem naişanlımda tatbikatta normalde haftasonları hemen gelirdi alışmıştım şu tatbikatı bir atlatsın zten 22 haziranda doğum günü hiç evde geçiremeiş hep arazidelermiş öyle denk geliyor baya moralide bozuk böyle çok zor evlenelim hiç ayrılmıycam yanından diyor
ben de konuya dalıp gocemi söööliiiim
benimki önemli milli maçlar ya da gs derbileri dışında hiiiç maç izlemez, o da denk gelirsek izler yaneee...maça da gitmez...yani öğrencilikte giderlermiş ama evlendiğimizden beri hiç gitmedi...canım kocam benim
kızlar selamnasılsınız..
selam fıstık iyilik işte adanada son haftasonları yaşıyoruz senden ne haberrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?