Asker Eşleri

al bendende o kadar benimkide haftada bi gün maç var der onada karışmasan olmaz diye sitem eder hep yaaa evet alışverişi ayrı tutalım bende bugün gittim paracıkları harcadım geldim ohhhh rahatladım

aynenn valla tatlım,ohh ayakkabılar,kozmetikler ..gezdim gezdim,harcadım harcadım bugün..süper deşarj oldum ne yalan söyleyimm..:) haftada 1 maçı var,bi de nöbetten çıkıp koşa koşa balığa gider,ben de trip yapınca;aman sevgilim sen dee derr..ah erkekler,garipler..ama çok seviyorum işte..

valla benim eşim nöbetçi bugün rahat rahat gezdim dolaştım onunla biyer gezilmiyo zaten pzt de izne ayrılıyo hayırlısıyla allahtan benimki balığa gitmiyo hayat işte ne garip onlarsızda olmuyo ki

valla benim eşim nöbetçi bugün rahat rahat gezdim dolaştım onunla biyer gezilmiyo zaten pzt de izne ayrılıyo hayırlısıyla allahtan benimki balığa gitmiyo hayat işte ne garip onlarsızda olmuyo ki

ben eşimden 1 aydır ayrıyım tüp bebek sebebiyle,bu gece gidiyorum evime kısmetse 1 hafta 10 gün sonra tatile gidicez son ra 2 yıl ayrılık eş götürülmez karakoldan dolayı 1 ay doyayım kocama bol bol...hayat işte be tatlım,Allah başımızdan eksik etmesin onları...

bende geldikten sonra tüp bebek denicem inşallah ankaradamı yaptırdın

İyi akşamlar kızlar. Ne var ne yok Yemeğe misafirim geldi bugün, üniversiteden arkadaşım ve eşi buraya tayin oldu onlar vardı.İşleri çoktu erken kalktılar. Maçlara ben de gıcık olurum. Bi de benimki maçtan gelince bana maçı anlatır hararetli hararetli Eşimle yaptığım en anlamsız muhabbetlerdir

Yalan söylüyor

Ben maçları seviyorum, çünkü eşim çok sık gitmiyor Giderse de gönlümü alır gider. Canım aşkım, gidince de mutlu oluyor. E ben de tabi...

selam kıslar.....
hala ablamlardayız..Buğra çok sevdi burayı..oyun parkına bayıldı..akşamüstleri inip abilere ablalara bakıyoruz salıncakta sallanıyoruz ana oğul
yarın dönücez inş ve pazartesi de babamız gelecek inşşşşşşşşşşşş yine bir değişiklik olmazsa sadece 5 gün kırpılmış olacak izni 10 günlüğüne geliyo napalım buna da şükür annem şimdiden başladı damadı için yemek hazırlıklarına
herkesler iyidir umarım....

kelebekçim güzel haberlerle dönersin dileğim...

öptm kocaman

ben de konuya dalıp gocemi söööliiiim

benimki önemli milli maçlar ya da gs derbileri dışında hiiiç maç izlemez, o da denk gelirsek izler yaneee...maça da gitmez...yani öğrencilikte giderlermiş ama evlendiğimizden beri hiç gitmedi...canım kocam benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…