hatunlar napıyosunuzz yahu kimse de yazmıyor
kocam nöbetçi bugün yine sıkılyorum ben tek başıma
sabahlıcaksın desene yine :)ee özlemi gönderdik hepbirlikte seneye de seni göndeririz merak etme...okyanusla sen tayinci olcaksınız dimi...hepiiz doğuya savrulduk giittik olcez
ben hep buralardayım cnm nişanlımda tatbikatta izinler iptal ordanda anakaraya kursa gidicek agustos başına kadar yokyarın doğum günü ama arazide
slm kızlar cuma günü yeni evime taşındım ancak bugün tam anlamyla yerleşebildik daha ufak tefek şeyler var sizle nasılsınız
aynen öyle:)) evet canm seneye biz de doğu yolcusuyuz...
slm kızlar cuma günü yeni evime taşındım ancak bugün tam anlamyla yerleşebildik daha ufak tefek şeyler var sizle nasılsınız
gidip hyırlısıyla dönerkende burada yazışırız inşllh:))amma uzaklara gittim heheheama dün gübü ben bu foruma ilk geldiğimde nişanlıydım...3 sene oldu kocaman
çok zor ya taşınmak öldük kaç gündür annecim geldi benimde yoksa bu kadar kısa zamanda yerleşemezdim,eşimde yok tek başıma 1 ayı bulurdu herhaldeiyiyiz canım darısı bizlere:Sgözüme okadar büyüyorki gitmek yerleşmek:S
işte bizim eşlerimizin meslek grubu böyle canm eşime de kurs çıkmıştı düğün 2 ay sonraya alınmıştı falan.. ne yapalım katlanacağız artık.. doğum gününü de gelince kutlarsınız...
evet canım.başka bir nickti uzun bir aradan sonra döndüm ama uzun bir geçmişimiz var:)okyanus gibi heyecan doluyduk...şöylemi yapsak şunu mu alsak diyeinşallah canm :)evet ya senin uzun bir geçmişin var kk'yla
çok zor ya taşınmak öldük kaç gündür annecim geldi benimde yoksa bu kadar kısa zamanda yerleşemezdim,eşimde yok tek başıma 1 ayı bulurdu herhalde
evet canım.başka bir nickti uzun bir aradan sonra döndüm ama uzun bir geçmişimiz var:)okyanus gibi heyecan doluyduk...şöylemi yapsak şunu mu alsak diyeözellikle madeofhonerla ben aynı dönemlerde evlendiğimiz için burası çok özel gerçekten:)sizlerlede 3-5 sene sonra geçmişi konuşup ay be deriz inşallh ama gülümseyerek:)
ne güzel paylaşımlar oluyor dimi ya:) ben çok mutluyum bu topicle tanıştığım için, benzer hayatları yaşayan insanların paylaşımları da bir başka güzel oluyor.
beraber tayin mutluluğu yaşıyoruz, beraber üzülüyoruz, beraber evlilik hazırlıkları yapıyoruz..
umarım canım, hatta inşallah gerçek hayatta da yollarımız kesişir bir gün
evet canım.başka bir nickti uzun bir aradan sonra döndüm ama uzun bir geçmişimiz var:)okyanus gibi heyecan doluyduk...şöylemi yapsak şunu mu alsak diyeözellikle madeofhonerla ben aynı dönemlerde evlendiğimiz için burası çok özel gerçekten:)sizlerlede 3-5 sene sonra geçmişi konuşup ay be deriz inşallh ama gülümseyerek:)
ne güzel paylaşımlar oluyor dimi ya:) ben çok mutluyum bu topicle tanıştığım için, benzer hayatları yaşayan insanların paylaşımları da bir başka güzel oluyor.
beraber tayin mutluluğu yaşıyoruz, beraber üzülüyoruz, beraber evlilik hazırlıkları m.yapıyoruz..
umarım canım, hatta inşallah gerçek hayatta da yollarımız kesişir bir gün
kesinlikle canım diğer insanların gerçekten anlamsı zor bizleri...mesela okul arkadaşlarım sağolsunlar çokda yakın oluklarım var ama aynı şeyleri yaşamıyoruz ki...bir yere kadar oluyorbir gün inşallh karşılasırız canım.gitmeden özlemi zaten yakalayacağım...kaçak kız bir ayarlayamadı aaaa:82:
İyi akşamlar kızlar,benim eşim de nöbetçisıcakla uğraşıyorum
İyi akşamlar kızlar,benim eşim de nöbetçisıcakla uğraşıyorum
hrkezin eşi yok yanında aynı kaderlerimiz
selam tatlım:)urfa deyince annemler geliyor aklıma.dedemde askermiş benm.urfada 6 yıl kalmışlar..annem cengiz topel ilkokulunda okumuş birxüre.geçen sene bize gelirlerken urfaya uğradılar..oturdukları lojmanlar hala kullanılıyormuş.çok şaşırdım çok eskidir..tabi neresi olduğunu bilmiyorum..yanında okul varmış sen bilirsin belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?