- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
slm kızlar nasılsınız ne var ne yok bende netten mobilya bakıyorum
selam canım..ohh bak bakk ne güzel heyecanlar bunlar yaa.ama hiçbişeyi problem etme fazla stres yapma. ben stres yapmaktan tadını çıkaramamıştım, şimdi bi bakıyorum 10 ay geçmiş sanki dün gibi ama[/QUOTE
merhaba canım stres yapamamaya çalışıyorum nişanlım tatbikatta ancak balayını ayarladıkagustosta tutucaz evimizi fln nasipse geçsin günlerde kavuşalım artık
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr ellerim titreyerek yazıyorum hakkari merkeeeeeeeeeeeeeeeeeeezzzzzzz gidiyorum kocamlaaaaaaaaaaaa
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr ellerim titreyerek yazıyorum hakkari merkeeeeeeeeeeeeeeeeeeezzzzzzz gidiyorum kocamlaaaaaaaaaaaa
canım arkadaşlarım dualarınızla oldu çok çok teşekkür ederim destekleriniz ve dualarınız için
oooo hemde masa başında bu daha da süper.seni çok iyi anlıyorum kuzummm
büyük bir yük kalktı üstünden canm, ohhh çok rahatlamışsındır şimdi darısı seneye bana inşallah
özlemciğim hayırlı olsun. kutlarım canım
derincim oğlanmış bebiş hadi bakalım sağlıcakla gelsin ismi de pek güzelmiş
vaveyla arkadaşımızı ben daha önce okumuştum matarani bahsetmişti bana. çok etkilenmiştim ben de allah sabır versin,bütün askerlerimizi de korusun inşallah
Tamam canım,okuldan çıkardım bahsettiğin yeri:)selehaddin eyyubi mahallesindeydi vatan ilköğretim okulu falan vardı. büyük lojman vardı yakınındada
slm kızlar nasılsınız ne var ne yok bende netten mobilya bakıyorum
:)))) Ayyy çok sevindim canımmmm.Süper bi haber bu:)))kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr ellerim titreyerek yazıyorum hakkari merkeeeeeeeeeeeeeeeeeeezzzzzzz gidiyorum kocamlaaaaaaaaaaaa
canım çok sevindim hayırlı olsunn darısı seneye bizim başımıza inş.dualarımız kabul oldu kocişinle gidiceksin ne güzel
kızlaaarrrr inanın kuş gibi titriyoruz şuan sevinçten ölmek üzreyim...hem de il jandarmada masa başında çalışacaaaaaakkkk...sallayın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr
hatunlar napıyosunuzz yahu kimse de yazmıyor
kocam nöbetçi bugün yine sıkılyorum ben tek başıma
sabahlıcaksın desene yine :)ee özlemi gönderdik hepbirlikte seneye de seni göndeririz merak etme...okyanusla sen tayinci olcaksınız dimi...hepiiz doğuya savrulduk giittik olcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?