Asker Eşleri

slm kızlar nasılsınız ne var ne yok bende netten mobilya bakıyorum

selam canım..ohh bak bakk ne güzel heyecanlar bunlar yaa.ama hiçbişeyi problem etme fazla stres yapma. ben stres yapmaktan tadını çıkaramamıştım, şimdi bi bakıyorum 10 ay geçmiş sanki dün gibi ama

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr ellerim titreyerek yazıyorum hakkari merkeeeeeeeeeeeeeeeeeeezzzzzzz gidiyorum kocamlaaaaaaaaaaaa

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr ellerim titreyerek yazıyorum hakkari merkeeeeeeeeeeeeeeeeeeezzzzzzz gidiyorum kocamlaaaaaaaaaaaa

kuzuuuuuuuuuummmmmmmmmm canm benim ya çooookkkkkkkkkkkk sevindim hep dua ettim. allahım çok güzel yaaaaaaaaaaa:118::118: :118:

kızlaaarrrr inanın kuş gibi titriyoruz şuan sevinçten ölmek üzreyim...hem de il jandarmada masa başında çalışacaaaaaakkkk...sallayın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr

oooo hemde masa başında bu daha da süper.seni çok iyi anlıyorum kuzummm

büyük bir yük kalktı üstünden canm, ohhh çok rahatlamışsındır şimdi darısı seneye bana inşallah

valla hem de ne süperrrr:)) monacığım kuzum şimdi dualarımız seninle olacak....valla kuş gibiyimmm:)))) merak etmeyin kızlar terörü bitirecezz orda

Teşekkür ederiz teyzesi:))) Evet canım ben de çok etkilendim. Allah hepsini korusun...

selehaddin eyyubi mahallesindeydi vatan ilköğretim okulu falan vardı. büyük lojman vardı yakınındada
Tamam canım,okuldan çıkardım bahsettiğin yeri:)

slm kızlar nasılsınız ne var ne yok bende netten mobilya bakıyorum

Selam canım. İyi yapıyosun,uzun uzun bak,içine sinsin alacağın şey:)

:)))) Ayyy çok sevindim canımmmm.Süper bi haber bu:)))

canım çok sevindim hayırlı olsunn darısı seneye bizim başımıza inş. dualarımız kabul oldu kocişinle gidiceksin ne güzel

hatunlar napıyosunuzz yahu kimse de yazmıyor

kocam nöbetçi bugün yine sıkılyorum ben tek başıma

hatunlar napıyosunuzz yahu kimse de yazmıyor

kocam nöbetçi bugün yine sıkılyorum ben tek başıma

sabahlıcaksın desene yine :)ee özlemi gönderdik hepbirlikte seneye de seni göndeririz merak etme...okyanusla sen tayinci olcaksınız dimi...hepiiz doğuya savrulduk giittik olcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…