off sorma arada bir bende bakıyorum vaveylanın yazılarına..hatta eşiyle ilgili yazıları varya içim yanıyor okurken
off sorma arada bir bende bakıyorum vaveylanın yazılarına..hatta eşiyle ilgili yazıları varya içim yanıyor okurken
nerede o başlık canım, merak ettim.
vaveylayla bu topikte tanışmıştık,onlar bizim düğünümüze gelecekti ama nasip olmadı
o günü asla unutmuyorum,matarani beni aradı vaveylanın soyadı neydi diye sordu?sonra tv yi açıyorum dedi bi haber alırsan ara beni dedik kapadıksonra gerçek olmasın diye o kadar çok dua ettimki
gelin almaya geldiler giderken vaveylaya uğradım,o beni teselli etti ağlama diyeallahım kimseye yaşatmasın...
üff ya okadar dua etmiştimki bu bir tesadüftür belki diye canım arkadaşım daha bir hafta önce yeni evinden bahsediyordudün gibi aklımda hiçbirzaman unutmayacağım o kabus gününü...Allah belalarını versin.
Kızlar ne olmuştu ki? :44:Açıkçası merak ettim. Anlatabilmeniz mümkün mü?
derincim vaveylanın eşi şehit olmuştu...manisaya tayin olmuşlardı ve 16 gün kalmıştı izne ayrılmalarına...
çok üzüldüm şu an, söyleyecek hiç bir şey bulamıyorum. Allah sabır versiinn...Caniiler yatacak yerleri yok o leşlerin....
kesinlikle allah hepsinin belasını versin....biz burda gerçekten kardeş gibi olduk,ogün hepimiz yıkıldık inan
aynen acıyı içinde hissetmek varya ogün fazlaasıyla yaşadık bunu...hala vaveylayla telefonda konuşurken diyecek birşey bulamıyorum
iyi geceler hatunlarrr tayinler açıklanmadı bu gün de offf.....derinciğim şehzade geliyormuş tahmin etmiştimmm sağlıkla doğsun,büyüsün... kızlar vaveyla kim ne olmuş bu vaveyla_esk değil değil mi?
vaveyla topiğin eskilerindenmiş canım 2008 de eşi şehit olmuş batı tayini çıkmış gelmesine 16 gün kala tuncelide mayına basarak şehit olmuşyazılarını okudum çok kötü oldum
iyi geceler hatunlarrr tayinler açıklanmadı bu gün de offf.....derinciğim şehzade geliyormuş tahmin etmiştimmm sağlıkla doğsun,büyüsün... kızlar vaveyla kim ne olmuş bu vaveyla_esk değil değil mi?
Belki bugün açıklanır canım. Evet oğlumuz geliyor, sen de erkek hissetmiştin doğru:) Vaveyla başka vaveyla canım. Dünden sonra ben de baktım. Matarani'nin arkadaş listesinde var. Oradan açtoğı konulara baktım,çok zor günler geçirmiş(( Allah kimseye yaşatmasın ((
Ne güzelSevmişmiydiniz Urfa'yı? Biz çok sevdik. Nerdeydio tek lojman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?