Asker Eşleri

vaveylayla bu topikte tanışmıştık,onlar bizim düğünümüze gelecekti ama nasip olmadı

o günü asla unutmuyorum,matarani beni aradı vaveylanın soyadı neydi diye sordu?sonra tv yi açıyorum dedi bi haber alırsan ara beni dedik kapadıksonra gerçek olmasın diye o kadar çok dua ettimki

gelin almaya geldiler giderken vaveylaya uğradım,o beni teselli etti ağlama diyeallahım kimseye yaşatmasın...

Son düzenleme:

üff ya okadar dua etmiştimki bu bir tesadüftür belki diye madeofhoner başka bir soyad söylesin diye canım arkadaşım daha bir hafta önce yeni evinden bahsediyordudün gibi aklımda hiçbirzaman unutmayacağım o kabus gününü...Allah belalarını versin.

Son düzenleme:

bendeallah bin kat belalarını versin hemde...

tunceli nasıl farklı bi yer şimdi benim için

Son düzenleme:
iyi geceler hatunlarrr tayinler açıklanmadı bu gün de offf.....derinciğim şehzade geliyormuş tahmin etmiştimmm sağlıkla doğsun,büyüsün... kızlar vaveyla kim ne olmuş bu vaveyla_esk değil değil mi?

iyi geceler hatunlarrr tayinler açıklanmadı bu gün de offf.....derinciğim şehzade geliyormuş tahmin etmiştimmm sağlıkla doğsun,büyüsün... kızlar vaveyla kim ne olmuş bu vaveyla_esk değil değil mi?

vaveyla topiğin eskilerindenmiş canım 2008 de eşi şehit olmuş batı tayini çıkmış gelmesine 16 gün kala tuncelide mayına basarak şehit olmuş yazılarını okudum çok kötü oldum

Belki bugün açıklanır canım. Evet oğlumuz geliyor, sen de erkek hissetmiştin doğru:) Vaveyla başka vaveyla canım. Dünden sonra ben de baktım. Matarani'nin arkadaş listesinde var. Oradan açtoğı konulara baktım,çok zor günler geçirmiş(( Allah kimseye yaşatmasın((

büyük ihtimal yarın açıklanacakmış canım cumaya kadar en geç..evet ben de baktım baya göz yaşı döktüm çok üzüldüm...neyse sen bu tür şeyler okuma kötü etkilenirsin...allahım hepsini korusun inşallah çok zor çokk...

derincim oğlanmış bebiş hadi bakalım sağlıcakla gelsin ismi de pek güzelmiş

vaveyla arkadaşımızı ben daha önce okumuştum matarani bahsetmişti bana. çok etkilenmiştim ben de allah sabır versin, bütün askerlerimizi de korusun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…