Asker Eşleri

tekirdağda çok sıcak yanıyor hiç su içme isteğide yok bende yemekte yiyemiyorum iyice kurucam nişanlım almıcak beni

Ben burdan bi sana bi de embriyoya göndereyim olmazsa
Okyonus üzülme kız alır o alır

ayy ordakilerde öyle giyiniyo demiiiii,o altınlar nasıl bacım yaa,pırlanta taksan beğenmezler sanırım,benim fakülteden bi arkdaşım bi aşiretin oğluyla evlenmiştide bayramda elini öptükleri kıza bilezik takıyomuş,vay anam dedim biz beleşe öpüyoruz

alcam pullu mullu elbiseler hahahah kız matarani bağır kız duymam mı ben de çıkarım zap dağlarına kato dağlarına

dağ kızlarıben iyice zıvanadan çıktım orda bişe alamıcam diye elime ne geçerse alıyorum iyi mi...sende de varmı böyle psikopatlıklar:S

bende bende bende(ya çok güzel heyecanlarmış beeeşaka gibi 3 sene geçti yavs...şimdi olsa herşeyi daha farklı yaprdım:S

ayyy gün sayardık şu kadar gün sonra sabah birlikte uyanıcaz diye,odaya girer saatlerce telefonla konuşurduk hey gidi gençlik beee....hele beni gelinlikle gördüğü anı asla unutamıyorum

kızlar herkese merhaba benim eşim jandarma yeni tayin yerimiz bugün belli oldu çok şükür çok mutluyum mersin il jandarmaya gidiyoruz burda daha önce görev yapan var mı nolur biraz bilgi verirmisiniz lojman tavsiye edermisiniz dışardan ev tutmak daha mı iyiyolur ben öğretmenim hangi okulları tavsiye edersiniz mersin merkezde noluuuur yardım kafam çok karışıkkkk.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…