oo hoşgeldin bacım,küçük ibomun anasıay evet ya allah size sabır versin yanıyodur kesin orası bol su iç derincim,ellerindeki ve ayaklarındaki şişliğide kontrol et
Embriyomuzun anasıBi de seninkide ibo oluyomuş Yaa küçük ibo olmak kolaymı? Urfanın sıcağına dayanacak. İçiyorum canım içiyorum. Sende de şişlik oluyormu?
adana kendini göstermeye başladısıak bugun birde klimayı temizletip kaldırttım kaldım vantülatöre ama hayretmiyorki bu (
yok bende olmuyo hiç ama işe başlayınca kesin olur çünkü oturduğumda ayakkalrımı sallıyorum ya o zaman kesin şişer,ama ben günde en az dört litre su içiyorum,ödemi sökmemize birebir...
kız tuvaletten çıkılmaz 4 litre su anaaa ben zorlaa içiyorum ama hiç 4 litre içmedim
ağrıda bu mevsimde kazakla oturursun artık seneye matarani
evet türkiyenin nerdeyse en sıcak yerinden en soğuk yerine gidiyoruzşans mı nedir onu bilmiyorum ama birde a lardan gidiyorum hep...ankara adana ağrı
ayyy adana yanıyor valla buharlaşacammm
hakkaride yanıyomuş haberin olsun özi:)
mona iç bacım iç su gibisi yokbakma sen mataraniye o zaten ip gibi
sonra yine ankara olsun inşallah
hadi be ciddimisin kim dedi
evet inşllh canım yaa...sıra geliyor 1.veya 3. bölgelere zaten...eşim izmir diyo ama yok ben istemem malum kızlarına ben bile hastayım
özlem ben napam klimasız kaldım bacım
monorosa nasıl gidiyor diyet kaç kilo verdin bakammm
kız özi alemsin ha güneydoğu anadolu orası çöel yakın:)
yaa bacım ben bilmiyom ki nerde haritaya bakınca gördüm
sormasıcaktan yine kilo vermeye başladım..kızlar gerçekten sinir bozucu...yemeyince kilo veriliyo ama zorla yemek yenmiyor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?