Asker Eşleri

oo hoşgeldin bacım,küçük ibomun anasıay evet ya allah size sabır versin yanıyodur kesin orası bol su iç derincim,ellerindeki ve ayaklarındaki şişliğide kontrol et

Embriyomuzun anası Bi de seninkide ibo oluyomuş Yaa küçük ibo olmak kolaymı? Urfanın sıcağına dayanacak. İçiyorum canım içiyorum. Sende de şişlik oluyormu?

adana kendini göstermeye başladısıak bugun birde klimayı temizletip kaldırttım kaldım vantülatöre ama hayretmiyorki bu(

Embriyomuzun anası Bi de seninkide ibo oluyomuş Yaa küçük ibo olmak kolaymı? Urfanın sıcağına dayanacak. İçiyorum canım içiyorum. Sende de şişlik oluyormu?

yok bende olmuyo hiç ama işe başlayınca kesin olur çünkü oturduğumda ayakkalrımı sallıyorum ya o zaman kesin şişer,ama ben günde en az dört litre su içiyorum,ödemi sökmemize birebir...

yok bende olmuyo hiç ama işe başlayınca kesin olur çünkü oturduğumda ayakkalrımı sallıyorum ya o zaman kesin şişer,ama ben günde en az dört litre su içiyorum,ödemi sökmemize birebir...

kız tuvaletten çıkılmaz 4 litre su anaaa ben zorlaa içiyorum ama hiç 4 litre içmedim

sonra yine ankara olsun inşallah

evet inşllh canım yaa...sıra geliyor 1.veya 3. bölgelere zaten...eşim izmir diyo ama yok ben istemem malum kızlarına ben bile hastayım

özlem ben napam klimasız kaldım bacım

monorosa nasıl gidiyor diyet kaç kilo verdin bakammm

iyi gidio arada bozmak suretiyle 5 kilo verdim

sormasıcaktan yine kilo vermeye başladım..kızlar gerçekten sinir bozucu...yemeyince kilo veriliyo ama zorla yemek yenmiyor gerçekten

ay nasıl yemek yenmiyo bende onu bilmiyorum işte,bir insan sabah açlıktan uyanırmı yaaa yok böyle bişey...karı koca acıkınca sinirleniyoruz bebek gibiyiz yemin ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…