ayy ordakilerde öyle giyiniyo demiiiii,o altınlar nasıl bacım yaa,pırlanta taksan beğenmezler sanırım,benim fakülteden bi arkdaşım bi aşiretin oğluyla evlenmiştide bayramda elini öptükleri kıza bilezik takıyomuş,vay anam dedim biz beleşe öpüyoruz
kızlar herkese merhaba benim eşim jandarma yeni tayin yerimiz bugün belli oldu çok şükür çok mutluyum mersin il jandarmaya gidiyoruz burda daha önce görev yapan var mı nolur biraz bilgi verirmisiniz lojman tavsiye edermisiniz dışardan ev tutmak daha mı iyiyolur ben öğretmenim hangi okulları tavsiye edersiniz mersin merkezde noluuuur yardım kafam çok karışıkkkk.........
ayyy gün sayardık şu kadar gün sonra sabah birlikte uyanıcaz diye,odaya girer saatlerce telefonla konuşurduk hey gidi gençlik beee....hele beni gelinlikle gördüğü anı asla unutamıyorum
neden mona ne canını sıktı kime gıcık oldun yine
kızlar herkese merhaba benim eşim jandarma yeni tayin yerimiz bugün belli oldu çok şükür çok mutluyum mersin il jandarmaya gidiyoruz burda daha önce görev yapan var mı nolur biraz bilgi verirmisiniz lojman tavsiye edermisiniz dışardan ev tutmak daha mı iyiyolur ben öğretmenim hangi okulları tavsiye edersiniz mersin merkezde noluuuur yardım kafam çok karışıkkkk.........
Evet bacım bellerinede altın kemer takıyolar. Urfanın ortasında parıl parıl geziyolarBenim velim gelmişti okula bende düğünemi demiştim Doktora gidiyolarmış O yüzden size kiloyla altın takacaz 22 ayar hem de PIRLANTA NEYMİŞ
51dim 49 a inmişim bendeama boyum türk standartlarında olduğundan çok sorun değil bide uzun olup 49 düşünemiyorum
ama kesinlikle evlilik aşkı bitiriyor diyenlere diyeceğim tek şey var...evlendikten sonra ben kocama deli gibi aşığıııııııııııııııım
teşekkür ederim monarosa 22 ilgin için meslektaşız galiba sen ne öğretmenisisn ben sını öğrt .
ama kesinlikle evlilik aşkı bitiriyor diyenlere diyeceğim tek şey var...evlendikten sonra ben kocama deli gibi aşığıııııııııııııııım
teşekkür ederim monarosa 22 ilgin için meslektaşız galiba sen ne öğretmenisisn ben sını öğrt .
169 boyum zayıf olunca daha uzun görünüyorumdüğün için gelinliğin altına sanırım babet alcam nişan fotolarında bile boyum uzun nişanlımdan :44:
merhaba canm..hayırlı olsun tayin yeriniz...mersin güzel şehir tabi ama ben en çok forumunu birde göksel tantunisini seviyordum...malum adanaya 1 saaat bile değil...ne güzel gidiyorduk...
canım inşallah atanırsın en kısa zamanda ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?