Asker Eşleri

Evet bacım bellerinede altın kemer takıyolar. Urfanın ortasında parıl parıl geziyolar Benim velim gelmişti okula bende düğünemi demiştim Doktora gidiyolarmış O yüzden size kiloyla altın takacaz 22 ayar hem de PIRLANTA NEYMİŞ

benim eşim havacı malesef bizim orda hiç tayin yerimiz yok

ayyy gün sayardık şu kadar gün sonra sabah birlikte uyanıcaz diye,odaya girer saatlerce telefonla konuşurduk hey gidi gençlik beee....hele beni gelinlikle gördüğü anı asla unutamıyorum

suan biz aynı durumdayız gün sayıyoruz satlerce konuşuyoruz çok güzel duygular ama bambaşka bizim düğün yazaydı iyiki öne aldık yoksa dayanamıcaktık diyor nişanlım

neden mona ne canını sıktı kime gıcık oldun yine

arada olur bana özi biliosun

süper biryere tayininiz çıkmış ben mersinliyim.il jandarma hakkında bilgim yok.. ama ileri iöo var merkezde tevfik sırrı gür lisesi var yine güzel bir okul. barbaros iöo, çankaya iöo. hepsi güzel okullar...

evet ben 23 ağustos 2008 de evlendim:)çok çabuk geçiyor günler ya

özlem valla ben de öyleyim ama yine kapalı şeyler almıyorumtaşlıcaklar beni ağrıda...

hahay süperbiide ismini derin koydummu üçe katlarsınız artıkkız yazık kocana haber vereydin üsteğmen maaşıyla olcak iş değil bu akşam taksiye çıksın

51dim 49 a inmişim bende ama boyum türk standartlarında olduğundan çok sorun değilbide uzun olup 49 düşünemiyorum

169 boyum zayıf olunca daha uzun görünüyorum düğün için gelinliğin altına sanırım babet alcam nişan fotolarında bile boyum uzun nişanlımdan :44:

ama kesinlikle evlilik aşkı bitiriyor diyenlere diyeceğim tek şey var...evlendikten sonra ben kocama deli gibi aşığıııııııııııııııım

teşekkür ederim monarosa 22 ilgin için meslektaşız galiba sen ne öğretmenisisn ben sını öğrt .

merhaba canm..hayırlı olsun tayin yeriniz...mersin güzel şehir tabi ama ben en çok forumunu birde göksel tantunisini seviyordum...malum adanaya 1 saaat bile değil...ne güzel gidiyorduk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…