a.s. canım hoşgeldin kaçmıyoz bu sefer...sen niye böyle geç giriyon hep
slm canım nişanlılık iyi çok şükür nişanlım tatbikatta arazide hazırlıklar durdu o yüzden :44: pazartesi evi tutucaz sanırım sonra ankaraya kursa gidicek agustos başı yapıcaz hazırlıkları 2 ayda tamamlıycaz inş. güzel telaşlar ama ayrıı şehirlerde olmak çok kötü
inş. eşin sağ sağlim tamamlar görevini gelir Allah yardımcınız olsun inş. bidaha ayrılık yaşamazsınız sizin içinde zor bir dönem bşlıycak sabırlı olucaz herzaman bu meslekte bunu öğrenmeye başladım yavaş yavaş
slm canım nişanlılık iyi çok şükür nişanlım tatbikatta arazide hazırlıklar durdu o yüzden :44: pazartesi evi tutucaz sanırım sonra ankaraya kursa gidicek agustos başı yapıcaz hazırlıkları 2 ayda tamamlıycaz inş. güzel telaşlar ama ayrıı şehirlerde olmak çok kötü
inş. eşin sağ sağlim tamamlar görevini gelir Allah yardımcınız olsun inş. bidaha ayrılık yaşamazsınız sizin içinde zor bir dönem bşlıycak sabırlı olucaz herzaman bu meslekte bunu öğrenmeye başladım yavaş yavaş
ay okyonuscum ne olcak ne bitcek senden daha iyi biliorum valla:) bir de 106 gün kaldı dimi kavuşmaya
evet tatlım 12 den sonra 105 günya çok moralim bozk ama yaaaa haftasonu gelicekti arazida sorun çıkmış gelemiyor :84:
evet tatlım 12 den sonra 105 günya çok moralim bozk ama yaaaa haftasonu gelicekti arazida sorun çıkmış gelemiyor :84:
gelir gelir alışman lazım öle senin sandığın gibi dzinin dibinde oturamaz paşan:)
evlen de gör bakalım neler oluyor:)
bana ablalık yapın ikinizdenden küçüğüm teselli edin beni lütfen
bana ablalık yapın ikinizdenden küçüğüm teselli edin beni lütfen
Cicim 106 gün yok muydu? Ben 106 gün var sanıyordumNasıl ezbelemişsek Ne olmuş bacım arazideee
Cicim 106 gün yok muydu? Ben 106 gün var sanıyordumNasıl ezbelemişsek Ne olmuş bacım arazideee
kime diosun anlamadık ki:)?
sen ve özleme didimderinde büyük bnden onada didim :)
kızz okyanus ne ablası bize mi dedin :)
aaaa ben bişeymi kaçırdım noldu derin bişe mi olmuş arazide
evet hepiniz 88 li değilmisiniz ben 89 luyum büyüksünüz benden hemide evlisiniz ben daha evlilik arifesindeyim yardımlarınıza ve fikirlerinize çok ihtiyacım var
Arazi olcam ben şimdi özlemim onu diyorumÇekme yapıyo
okyonusa maşallah bacım sen de şeceremizi çıkarmışsınBen hangi ayda doğdum Herr türlü deneyemimizden faydalanabilirsin
evet hepiniz 88 li değilmisiniz ben 89 luyum büyüksünüz benden hemide evlisiniz ben daha evlilik arifesindeyim yardımlarınıza ve fikirlerinize çok ihtiyacım var
öyle biliyorum yaşlarınızı yanlışmı :44: deneyimlerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?