valla artık heryerde tehdit var ama bence bu soruyu eşlerini dağa gönderenlere sormasaydın daha iyi olurdu,allah sağa salim kavuştursun diyelim
evet canım iyi fikir, ben de evden çıkmıcam iş dışında zaten kociş yokken napıyımspor salonuna yazılıyım dedim eşim yokken, izin vermedi beyfendi, kıskançlığı tuttu.
merhaba... konuya alakasız bi giriş yapıcam ama.. kusuurma bakmazsınz umarım :44::44: benm erkek arkadaşım hakkari yüksekovaya atandı öğretmen olarak... tedirginim nasıl ki oralar? öğretmenlere yönelik bi tehdit var mı acaba???fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirm:44::44::44:
merhaba... konuya alakasız bi giriş yapıcam ama.. kusuurma bakmazsınz umarım :44::44: benm erkek arkadaşım hakkari yüksekovaya atandı öğretmen olarak... tedirginim nasıl ki oralar? öğretmenlere yönelik bi tehdit var mı acaba???fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirm:44::44::44:
pefff kociş gitti
yanlış bi şey dediysem kusura bakmayın.. sadece fikir almak istemştim hakkaride olduunuzu görünce.. oraları bilmiyoruz nasıl yerler .. teşekkürler yine de..
pefff kociş gitti
pefff kociş gitti
off gitmeseler olmaz zaten, bi otursalar
kızlar behzat ç. nin çekildiği salon bizim evlendiğimiz düğün salonu yaa
reklama girmiş hemen bakıciğimbizi çağırmadın sweet:)
teşekkür ederim ayesercim, düşün düşün nereye kadar
canım bi yıl önce kk da olsaydım çağırmaz mıydım yaaw
oraları bilmiyomusun?hiç şehit haberi dinlemiyosun sanırım?yada kurşunlanan lojmandan haberin yok?balkonda şehit düşen pınardan da?öğretmenlere yönelik bi tehdit yok merak etme kelle koltukta gezen asker var oralarda,eşi sağasalim dönsün diye bekleyen asker eşleri var....
canım bi yıl önce kk da olsaydım çağırmaz mıydım yaaw
Ben de bir yandan geleceği günübir yandan da tekrar gideceği günü sayıyorum.
yok canım bu hareketleri algılayan bi alet, elinde bi kumandayla tenis falan oynuyosun. ekranda seni temsil eden bi karakter çıkıyo. spor yapıyoruz, kürek falan çekiyoruz, baya yoruyor insanı. step tahtası falan var ondan da alıcam forma giriyim saldım iyice
bütün askerlerimize her zaman duacıyız.. neden bi art niyet çıkardınız ki bundanbenm de eniştem asker doğuda.. Allah hepsini korusun.. sadece ortam olarak nasıl hakkari nası bi yer şehir olarak vs. anlamında sormuştum. neyse yanlış anlaşıldım belli ki..iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?