Asker Eşleri

valla artık heryerde tehdit var ama bence bu soruyu eşlerini dağa gönderenlere sormasaydın daha iyi olurdu,allah sağa salim kavuştursun diyelim

yanlış bi şey dediysem kusura bakmayın.. sadece fikir almak istemştim hakkaride olduunuzu görünce.. oraları bilmiyoruz nasıl yerler .. teşekkürler yine de..

evet canım iyi fikir, ben de evden çıkmıcam iş dışında zaten kociş yokken napıyım spor salonuna yazılıyım dedim eşim yokken, izin vermedi beyfendi, kıskançlığı tuttu.

iyi yapmışsın sıkılmazsın iyi olur spor salonu banada yasak sanki yicekler bizi

sen tedirginsen bizler ne yapalım arkadaşım. bu topicte sorman hoş olmadı bence...

Son düzenleme:

canım balkona bile çıkmamız yasak tehditi geçtim....ama öğretmenler için bilmiyorum

yanlış bi şey dediysem kusura bakmayın.. sadece fikir almak istemştim hakkaride olduunuzu görünce.. oraları bilmiyoruz nasıl yerler .. teşekkürler yine de..

oraları bilmiyomusun?hiç şehit haberi dinlemiyosun sanırım?yada kurşunlanan lojmandan haberin yok?balkonda şehit düşen pınardan da?öğretmenlere yönelik bi tehdit yok merak etme kelle koltukta gezen asker var oralarda,eşi sağasalim dönsün diye bekleyen asker eşleri var....

made ağlattın beni

bütün askerlerimize her zaman duacıyız.. neden bi art niyet çıkardınız ki bundan benm de eniştem asker doğuda.. Allah hepsini korusun.. sadece ortam olarak nasıl hakkari nası bi yer şehir olarak vs. anlamında sormuştum. neyse yanlış anlaşıldım belli ki..iyi akşamlar

Canım burda herkes fotoğrafını koydu bi seni göremedik, merak ediyorum seni

dağda taşta vatanı için canını kanını ortaya koymuş evi yurdu dağlar karakollar olmuş askerler polisler her an kötü bir hbr gelicek diye yüreği ağzında bekleyen eşler var merak etme sevgiline birşey olmaz vatanı koruyan asker polisler olduğu sürece....

güzelim hiç kimse art niyet aramadı ama sen de takdir edersin ki bu konuda çok hassasız...bam telimize bastın yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…