Asker Eşleri

selam kızlar cık cık cık size hiç yakıştıramdım sevişken konular da konuşmayı bence bi asker eşine yakışmazzz çünkü asker eşleri sevişmez mataraniciğim bence de bebk fikrini çıkar aklından relax ol benim de stresten kaynaklanıyor çünkü...herşeyin bir zamanı vardır..hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar nasib etsin allahım ben hep böyle dualar ederim

angel başınız sağolsun allah rahmet eylesin... mekanı cennet olsun demeyeciğim çünkü tüm şehitlerimiz rabbimin yanında en yüksek mertebededir... dağdakileri temizleyeceğimize önce meclistekileri temizlesek çok çok daha iyi olacak..

angel başıınız sağolsun...teşekkürler arkadaşlar işte dua etmekten başka bişe gelmiyor elden...bu sıkıntılarla cidden biz erkenden ölüp gidecez..off

angelım ne desem bilemedimallah sabır versin

Matarani,özlem,madeofhonor kızlar çok teşekkür ediyorum.Allah bundan sonra böyle acı göstermesin kimseye inşallah.Matarani inşallah hayırlı zamanda hayırlı bir bebişin olur canım.Özlemcim katılıyorum sana,asıl terör mecliste bundan sonra

bi arkadaşım var sol bi partiye üye bazılarımızın ismini duymadığımız hatta...şu bağımsız adaylar için seçimde onun partiside konsensusa katılmış diyoki bdp lilere inanamazsın o ........i ilah olarak görüyolar o kadar diyo,adam herkes intahar etsin dese edecekler o kadar saplanmışlar diyo,bir şizofrenin ardından hem kend hem başkalarının canı yanıyor ama bunun farkında bile değiller...

birleşmiş milletlere staj için başvurmuştum bilin bakalım beni neden almadılar?doğu yada güneydoğu anadolulu değilim diye

Herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız? Şehidimiz var Üzücü bir gün...
Sweetcim bizim oğlanın espirisi döndü şimdilik takılıyoruz iboş diye İboş falan değil ismi
Made'cim emin ol o g.doğulu olmama yüzünden bizimde başımız ağrıyor burada. O seçim sonrası Diyarbakırdaki sevinç gösterilerini öğrendik de...Sabaha kadar şehri sallamışlar...36 vekil için. Gerçi şimdi 35 ama...

ben kimi kandırıyolar çok merak ediyorum,sözde bölmek istemiyoruz diyolar özerklik,ayrı bayraktan bahsediyolar...ne acıki birlikte mezun olduğum arkadaşlarım kandan para kazanıyorlar orda...kendini farklı bir ülkede gibi hissediyosun demi derincim orda?

üniversiteye gidene kadar hatta ilk yıllar da dahil çok hümanist bir kişiliğim vardı...herşeye herkese sevgiyle yaklaşmanın olumlu sonuçlar doğuracağına inanırdım..ben ankara üniversitesi eğitim fak mezunuyum...okul o kadar karışıktıki cebeci kampüsündeki olayları biliyorsunuzdur.4 nisanda apo denen ş..... in kantinde doğum gününü kutlamalar,duvarlara bilmem ne kürdistanlar falan yazmalar...baktım gitgide bendeki hümanistlik yerini farklı şeylere bırakıyor...öğretmen diye yetiştirilen kişilerden sizin bayrağınız bizim dilimiz gibi sizler bizler ayrımlarını görmek de cabaası...okadar tiksindimki heran bende onlar gibi faşist olabilirim diye korkuyorum...heleki iyice içlerine girince...

Son düzenleme:

ayy al benden de o kadarsen bunları düşünme bacım sen yumuşları ve marioların buluşmasınıdüşün

ayy al benden de o kadarsen bunları düşünme bacım sen yumuşları ve marioların buluşmasınıdüşün

buluşmuyorlar kesin ordada inatlaşıyorlardır...kocacık okadar inatçı biriki ordada inadı tutuyor kesin(hem nası olcekse....deminden beri kızma sana işe dicem falan diyordu...dedim nolur giderayak bilmem ne kursu deme banayok dedi maça gidicem dedi...ayhh içime ferahlik geldi ...işini biliyor yani ..saf saf git canım dedimleylayım ben ya valla ...yumoşlar ne yapsın(

Evet canım,her işleri usulsüz zaten. Devletin her imkanından faydalanıp da bu nankörlüğü yapan başka hiç bir ırk yoktur galiba Benim okulumda hemen her aile yardım alıyor. Kız çocularıne veriliyor her ay,ayrıcada alan var....parayı alamaya gelirler bi tek okula...Dilini anlamıyorsun,kıyafetler bambaşka,kaba kaba insanlar topluluğu...Asla eleştirmiyorum bunları ama niyetlerini bildiğim için sevmiyorum onları...Mesleğime de yansıtmıyorum ama okul dışına çıktığım an hepsi aynı gözümde....Evet canım burası başka bi ülke gibi ama biz hiç cümleyi kullanmıyoruz onların yanında özellikle...

gerçekten de nokta nokta çıkıyor...başka küfür etsektemi öyle çıkar acaba merak ettim de çıkmazsa diiye korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…