Asker Eşleri

selam kızlar ne kahvaltısı akşam oluyo eeeeee nasılsınız bakalım ancak işim bitti biraz dinleniyorum

hehe sen git gez dolaş deniz kenarı çarşı pazar bide işim yeni bitti de bilmesem neyse sositosositosositososito:roflol::roflol::roflol:

Evetttt,yenı evlıyım:asigim:Eşim haftasonlarıda mesai yapıo kuzum,bı oturup basbasa kahvaltı yapamıyoz desem dogrudur senağlama

haklısın canım ama zamanla alışırsın allh yardımcın olsun sen en iyisi bi bebek yap uğraş dur :ecrin_bebek::1hug::1hug:

haklısın canım ama zamanla alışırsın allh yardımcın olsun sen en iyisi bi bebek yap uğraş dur :ecrin_bebek::1hug::1hug:

Cokısterım bebişim olsun ama bu sene tayıncıyız doğuya..Karnım burnumda esya tasıma derdşne düşmek istemem dogrusu:1no2: yoksa ne guzel olurdu yumuk yumuk yanaklı mis kokulu bebiş:asigim:

hehe sen git gez dolaş deniz kenarı çarşı pazar bide işim yeni bitti de bilmesem neyse sositosositosositososito:roflol::roflol::roflol:

tamam kız yarım bıraktımya hava çarptı galiba gelince devam temizliğe ne yapacan yarında misafir of of çok işim var

Cokısterım bebişim olsun ama bu sene tayıncıyız doğuya..Karnım burnumda esya tasıma derdşne düşmek istemem dogrusu:1no2: yoksa ne guzel olurdu yumuk yumuk yanaklı mis kokulu bebiş:asigim:

allh gönlüne göre versin canım doğru neyse oraya gidince düşün arkadaş olur sana sen nerdesin şu an :uhm:jandarmamı sınıfı eşinin

hı bize yakınsın yani canım bizde erdekdeyiz jandarma eşim adanalıyakkkkkkkkkkkk

bilecik merkezdemisin geçen yıkl gelmiştik pek beğenmedim çünkü fazla büyük değildi bizde edirneliyizzzzzzzzzzzzzzzzz

of ya çıkıyom otur otur boynum acıdı gidim yemek yapmaya mutfağa beni bekliyo mutfak görüşürüz had kendinize ii bakın

kız yapmadınmı daha gelecek adam sen daha oturuyosun hadi git yap yemeğini benimkide yanıyomş az daha biraz fazla geziniyodum

bilecik merkezdemisin geçen yıkl gelmiştik pek beğenmedim çünkü fazla büyük değildi bizde edirneliyizzzzzzzzzzzzzzzzz

evet canım bılecık mkzdeyım... Bende begenmıyorum ama umarım aramam burayı :1shok:
Gecekten küçük bır yer,batının doğusu dıyorlar...Ben sımdılık kacıyorum canımcım devam ederız yıne,kursa gıdıomda yetısmem lazım arabaya :))) optum senı...a.s. Mıyasecım senıde...a.s.

klava:klava:cadılar neden beyenmiyorsunuz benim memlekeimi bol yeşillik havası güzel küçüçük lülülülülülü memleketimizin her köşesi bir cenet çevreyi bilmediğiniz için size güzel gelmemiştir:çok üzgünüm:yasakkelime

Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookeylülcüm bişey demedikki sadece küçük bi yer dedim ız bi dövmedin kaldı ha ooyyyyyy:mymeka::1hug::1hug:

:sm_confused::sm_confused::uhm:cokacimcoookkahvaltıya gelmiştim ama oda yok hazırlanmamaış özebus_41 ortalıkta yok uykucu mirmirmirmirnotunu düşük verecem sen görürüsün:dilcikar::dilcikar::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…