bizim evde çocuklarda tatil ya onlarla beraber yapıyoz sende gel kız kıyammm galiba yeni evlisin::uhm:teselli:kaydirigubbakcemile
selam kızlar ne kahvaltısı akşam oluyo eeeeee nasılsınız bakalım ancak işim bitti biraz dinleniyorum
Evetttt,yenı evlıyım:asigim:Eşim haftasonlarıda mesai yapıo kuzum,bı oturup basbasa kahvaltı yapamıyoz desem dogrudur senağlama
haklısın canım ama zamanla alışırsın allh yardımcın olsun sen en iyisi bi bebek yap uğraş dur :ecrin_bebek::1hug::1hug:
hehe sen git gez dolaş deniz kenarı çarşı pazar bide işim yeni bitti de bilmesem neyse sositosositosositososito:roflol::roflol::roflol:
Cokısterım bebişim olsun ama bu sene tayıncıyız doğuya..Karnım burnumda esya tasıma derdşne düşmek istemem dogrusu:1no2: yoksa ne guzel olurdu yumuk yumuk yanaklı mis kokulu bebiş:asigim:
kızlar ya benim neden resimleri göstermiyo
allh gönlüne göre versin canım doğru neyse oraya gidince düşün arkadaş olur sana sen nerdesin şu an :uhm:jandarmamı sınıfı eşinin
bilecik merkezdemisin geçen yıkl gelmiştik pek beğenmedim çünkü fazla büyük değildi bizde edirneliyizzzzzzzzzzzzzzzzz
evet canım bılecık mkzdeyım... Bende begenmıyorum ama umarım aramam burayı :1shok:
Gecekten küçük bır yer,batının doğusu dıyorlar...Ben sımdılık kacıyorum canımcım devam ederız yıne,kursa gıdıomda yetısmem lazım arabaya :))) optum senı...a.s. Mıyasecım senıde...a.s.
klava: klava:cadılar neden beyenmiyorsunuz benim memlekeimi bol yeşillik havası güzel küçüçük lülülülülülü memleketimizin her köşesi bir cenet çevreyi bilmediğiniz için size güzel gelmemiştir:çok üzgünüm:yasakkelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?