ben kaçayım kızlar misafirim gelecek temizlik yapayım mamaları hazırladım bir kısırım kaldı poğaçamda pişiyo temizlikten sonra hazırım bu arada sizleride beklerim buyrun gelin misafirler gittikten sonra görüşürüz
:1hug::1hug:
oy oyyyy o ne kahvaltı aman allhım ya özürün kabul oldu şeker prenseslere layık oh ne güzel hadi yiyelim tşr ederim canım cokacimcoookcokacimcoookhihoyyyt:içelim::teytey::dance:
iyi gezmeler arkadaşlar ozebuş evt canım bir yanım eskişehir bir yanım bilecik ben sadece takılmıştım önemli değil eskişehir olsun bilecik olsun yaşanması kıolay şehirler küçük memur şehri diğer şehirlere ulaşım kaloy canın sağolsun canımcım takma kafana benimkisi sadece bir özlem kaç yıl olmuş ayrılalı diyar diyar gezeriz bir parça eşyan nerde canın orda ne karsı ne mardini ne artvini kaldı dolaşmadık yine göynüm doğdum yerde
iyi gezmeler arkadaşlar ozebuş evt canım bir yanım eskişehir bir yanım bilecik ben sadece takılmıştım önemli değil eskişehir olsun bilecik olsun yaşanması kıolay şehirler küçük memur şehri diğer şehirlere ulaşım kaloy canın sağolsun canımcım takma kafana benimkisi sadece bir özlem kaç yıl olmuş ayrılalı diyar diyar gezeriz bir parça eşyan nerde canın orda ne karsı ne mardini ne artvini kaldı dolaşmadık yine göynüm doğdum yerde
slm canım aynısı bizdede var adamı göremiyoz varmı yokmu belli değil 10 geçti hala denetleme ler hazırlıklar bitmedi valla çocuklara üzülüyom ben alıştımda allh hepimize yardım etsin :Saruboceq::Saruboceq::1hug::1hug:
günaydın şekerler ben döndüm ...evimi özlemişim valla.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?