Asker Eşleri

eylülcüm biraz küçük o yüzden gezmeyede yer yok galiba türbemi ne var oraya gittik başka yer yoktu fazla gezemedik

miyasem günaydın bu ne erken kalkmışsın hayırdır uyku tutmadı galiba bana geleceksin diye

ben kaçayım kızlar misafirim gelecek temizlik yapayım mamaları hazırladım bir kısırım kaldı poğaçamda pişiyo temizlikten sonra hazırım bu arada sizleride beklerim buyrun gelin misafirler gittikten sonra görüşürüz

napim kız adam faturaları elime verdi sabahın köründe çıkamıyom diye denetlemeden dolayı bde sana gelecem e napim anca bitirrim işleri ondan kalktım sositosositosositosositoyardıma ihtiyacın varmı şeker istersen çocukları yollayım :uhm::1hug:

bu gün dilek aya gidecez gelin buyrun hep beraber gidelim arkadaşlar

:1hug::1hug:

oy oyyyy o ne kahvaltı aman allhım ya özürün kabul oldu şeker prenseslere layık oh ne güzel hadi yiyelim tşr ederim canım cokacimcoookcokacimcoookhihoyyyt:içelim::teytey::dance:

Afıyet bal şeker olsun tatlım..Daha ıyısını hazırlmak ısterdım ama kısa zamanda bu kadar oldu kaydirigubbakcemile3
Dilekaycım ev toplamaktan vaktın olmaz gel sende buyur hep beraber yapalım kahvaltıyı...a.s.

iyi gezmeler arkadaşlar ozebuş evt canım bir yanım eskişehir bir yanım bilecik ben sadece takılmıştım önemli değil eskişehir olsun bilecik olsun yaşanması kıolay şehirler küçük memur şehri diğer şehirlere ulaşım kaloy canın sağolsun canımcım takma kafana benimkisi sadece bir özlem kaç yıl olmuş ayrılalı diyar diyar gezeriz bir parça eşyan nerde canın orda ne karsı ne mardini ne artvini kaldı dolaşmadık yine göynüm doğdum yerde

haklısın bacım gez gez dur 15 yıldr geziniyom batman istanbul tunceli balıkesir ama ginede gönlm memleketimde adanamda adanam gene adanam:teytey::hooray::dance::hooray::1hug::1hug:

Tabıkı öle eylulcum..Ben daha hıc gezmedım ama bu sene gıdıcez doguya..Gercı buyuklerımız dogdugun yer deıl doydugun yer demısler ama yınede kendı topragın gıbısı olmuyor maalesef:teselli:a.s.:1hug:

eet ya tatlım benim çocişlerim yok oyüzden sıkıntıdan patlıyorum evdeeeeeee , eee alışmadım daha ben yeni evlyim yaa delikafadulden

iyi akşamlar kızlar neden kimseler yok bugün misafirlerim vardı çok güzel geçti miyasede vardı gülüş çümbüş çok güzeldi

günaydın hanımlarrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…