Asker Eşleri

Tayin gerçekten zor.
Eşler için olduğu kadar bizim içinde.
Sık okul değiştiriyoruz,bazılarını mezun etmeden tayin çıkıyor.
Bazı yerlerden biz ayrılmak istemiyoruz
Bazı yerlerden kurtulmak için gün sayıyoruz.
Tuhaf yani...
Sağlık olsun
Alıştık artıkkaydirigubbakcemile5

modern çingene diolar ya hani bizim için haklı millet valla göçebe bi hayat bizimki ama hayırlısı olsun allah eşlerimizi basımızdan eksik etmesinde :Saruboceq:

Narencim ben izmirliyim ,ege bölgesini bilirim mesela Manisa çok güzel bi yerdir hem istediğin zaman izmir e de gelirsiniz dolaşmaya eşinle yanii ...sonra Aydın çok güzel Kütahya çok soğuk ve lütfen alınma olmasın biraz adetlerine düşkündür kaldırabilirsen ne ala diyeyim ..eşim ise kırıkkaleli kırşehir de biraz değişük bi yer,,,,,,,ama bence ailen nerdeyse oraya yakın olanı seç derim..bizim de 3 yıl sonra şarkımız var bakalımmmmmm hayırlısıııııı

inşallah melişcim ya hayırlı bir yer gelsin valla bu elazığ bizim ilk şark görevimizdi ve birinci tercihimizdi geldi keşke burdan gidişte de ilk tercih gelse aydın süper olurdu dediğin gibi ama allah hayırlı sını versin hepimiz için inşallah

aminnnnn...eşim havacı benim doğuda her yer var çıkabilir yane...inşallah Allah bize en güzel hayırlısıylaa yer nasip eder tatlım..bu arada bebek mi bekliyorsun sen?:CüvCüv:

aydın cok gzl.üstelik sebze-meyve yönünden cok zengin ve de ucuz.ama yazın o sıcağını kaldırabilecekmisiniz.40ların aşaasına inmez oralarda sıcaklık.ova orası.sıcaklık diğer yerlere göre bi gariplaelaelaelaelae

evet melişcim bebek bekliyoruz:ecrin_bebek:
canım 5 aylık suan allahın izniyle tam tayin dönemine denk geliyor dogum:uhm:

valla sıcak mıcak idare ederiz yeterki cıksın canım ya şöle rahat bir yer olsun dediğiniz gibi evlendim evleneli kocamı taş catlasa 9 ay görmüşümdür
1sene 9 aylık evliyiz bir senesi daglarda gecti zavallının
inşallah ii bir yer cıkar hepimize:Saruboceq:

Son düzenleme:

amiiin:Saruboceq: bende 5 aylık hamileydim tayin cıktığında:çok üzgünüm: evi tasımadık.eşim burda bekar evinde kaldı ben izmirde kendi evimizde.15 gnde bir gelirdi.amaaaannn ne günlerdi yaa:1no2:
hakkınızda hayırlısı:1hug:

ay canım benim ,Allah analı babalı büyütsün tatlım..ben de 7 aylık evliyim ama benim eşim havacı personelci oyüzden pek gitmiyor ama işte nöbeti her hafta var ve sürekli mesaide kalıyor ,ama çok şükür ki her akşam eve geleceğini biliyorum ..Allah yar ve yardımcınız olsun ,dağlara gitseydii kafayı yerdim ben yaaa çok üzülürdüm inan....tabii bu benim inşallah sen alışmışsındır canım..bazen eşim radar çıkabilir diyor şarkta anamm tırsıyorum aklıma geldikçe...napalım yine de buna şükür dimiiii ...hayırlısı...:Saruboceq:

melişcim alışmak zorunda kalınxca öylşe bir alışıyorki insan naparsın mecburiyet herseyi yaptırıyor insana

büyük şehir doğ büyük sehirde büyü büyük şehir de çalış bi de bakmışsın evlenince sözüm meclisten dışarı itin öldüğü yerdesin kaderimmiş cekerim diorum:içelim:cok arabesk oldu be:))bu arada sizde yeni evl,i sayılırsınız hayırlı olsun allahımm hep mutlu ve huzurlu günler versin inşallah ama havacılar rahattır canım fazla kasma yani yerimseniben

bu arada celen 35 ,bebeğin çok tatlı maşallah.........ben de izmirliyim ve izmirdeyim 3 yıl daha
ne güzelŞenizbende izmirliyim ve ordan ayrılmak kötü koydu bana:çok üzgünüm: bi daha teee emeklilikte de:a015: allahım sana cemreden daha güzel bebişler versin :Saruboceq: çifter çifter:jeyyar:delikafadulden

narencim resimlere yaptığın içten samimi yorumların için cok tskr ederimŞeniza.s.

hanımlar iyi akşamlar , şöyle okuyorum günaydınlar tünaydınlar hal hatır sormalar ne güzel . ben biraz sizin dışınızda kalıyormuşum gibi hissettim .. yerimseniben fazla giremiyorum nete , annemlerdeyim onlarla daha çok vakit geçirmeye çalışıyorum ve tabi benim oğluşum yakamı bırakmıyor . Sizlerde de oluyor mu acaba ; gitme günüm yaklaştıkça hüzünlenmeye başladım . Bir yandan mutluyum eşimi de özledim evimi de , ama arkamda ailemi bırakınca kötü oluyorum . Hani ağlayıp sulu gözlerle vedalaşmıyorum ama işte ..... :çok üzgünüm: 1,5 senedir gurbetteyim sizler alışabildiniz mi ? :teselli:

çok doğrusun canım hayırlısı herkes için , teşekkür ederim bu arada ,efetttt biz rahatız her iki senede bir tayin yok yaniii
ne güzelbende izmirliyim ve ordan ayrılmak kötü koydu bana bi daha teee emeklilikte de allahım sana cemreden daha güzel bebişler versin çifter çifter

evet izmirli olarak havasına , yerlerine ,insanlarına alışmış durumdayız o yüzden biraz zorlanırım diyorum ben de ama napalımm dimi kısmet...biz de belki emeklilik zamanı izmir e yerleşiriz bakalım ozmanlar çocuk falan olursa onların durumlarına da bağlı tabii hayat şartları neyi gerktirir eşim ve ben isityoruz ama eğer Antalya da olursa son tayin yeri orası da olabilirmişşş bakalım.....inşallah tatlım yaa bu arada ben gecikmiş durumdayım eşim de hamilesin sen diyor beni kısdırıyor açıkçası daha hazır hissettmiyorum sanırım kendimi ,ama istiyorum tabiiii ki sağlıklı olsun da tatlım olsun bi bebekkköpüyorum yavrunu

ayyyy ii hadi inşallaahh:1hug: hayırlısı olsuuunn:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…