inşallah melişcim ya hayırlı bir yer gelsin valla bu elazığ bizim ilk şark görevimizdi ve birinci tercihimizdi geldi keşke burdan gidişte de ilk tercih gelse aydın süper olurdu dediğin gibi ama allah hayırlı sını versin hepimiz için inşallah
inşallah melişcim ya hayırlı bir yer gelsin valla bu elazığ bizim ilk şark görevimizdi ve birinci tercihimizdi geldi keşke burdan gidişte de ilk tercih gelse aydın süper olurdu dediğin gibi ama allah hayırlı sını versin hepimiz için inşallah
evet melişcim bebek bekliyoruz:ecrin_bebek:
canım 5 aylık suan allahın izniyle tam tayin dönemine denk geliyor dogum:uhm:
valla sıcak mıcak idare ederiz yeterki cıksın canım ya şöle rahat bir yer olsun dediğiniz gibi evlendim evleneli kocamı taş catlasa 9 ay görmüşümdür
1sene 9 aylık evliyiz bir senesi daglarda gecti zavallının
inşallah ii bir yer cıkar hepimize:Saruboceq:
evet melişcim bebek bekliyoruz:ecrin_bebek:
canım 5 aylık suan allahın izniyle tam tayin dönemine denk geliyor dogum:uhm:
valla sıcak mıcak idare ederiz yeterki cıksın canım ya şöle rahat bir yer olsun dediğiniz gibi evlendim evleneli kocamı taş catlasa 9 ay görmüşümdür
1sene 9 aylık evliyiz bir senesi daglarda gecti zavallının
inşallah ii bir yer cıkar hepimize:Saruboceq:
ne güzelŞenizbende izmirliyim ve ordan ayrılmak kötü koydu bana:çok üzgünüm: bi daha teee emeklilikte de:a015: allahım sana cemreden daha güzel bebişler versin :Saruboceq: çifter çifter:jeyyar:delikafaduldenbu arada celen 35 ,bebeğin çok tatlı maşallah.........ben de izmirliyim ve izmirdeyim 3 yıl daha
melişcim alışmak zorunda kalınxca öylşe bir alışıyorki insan naparsın mecburiyet herseyi yaptırıyor insana
büyük şehir doğ büyük sehirde büyü büyük şehir de çalış bi de bakmışsın evlenince sözüm meclisten dışarı itin öldüğü yerdesin kaderimmiş cekerim diorum:içelim:cok arabesk oldu be:))bu arada sizde yeni evl,i sayılırsınız hayırlı olsun allahımm hep mutlu ve huzurlu günler versin inşallah ama havacılar rahattır canım fazla kasma yani yerimseniben
melişcim alışmak zorunda kalınxca öylşe bir alışıyorki insan naparsın mecburiyet herseyi yaptırıyor insana
büyük şehir doğ büyük sehirde büyü büyük şehir de çalış bi de bakmışsın evlenince sözüm meclisten dışarı itin öldüğü yerdesin kaderimmiş cekerim diorum:içelim:cok arabesk oldu be:))bu arada sizde yeni evl,i sayılırsınız hayırlı olsun allahımm hep mutlu ve huzurlu günler versin inşallah ama havacılar rahattır canım fazla kasma yani yerimseniben
ne güzelbende izmirliyim ve ordan ayrılmak kötü koydu bana bi daha teee emeklilikte de allahım sana cemreden daha güzel bebişler versin çifter çifter
çok doğrusun canım hayırlısı herkes için , teşekkür ederim bu arada ,efetttt biz rahatız her iki senede bir tayin yok yaniii
evet izmirli olarak havasına , yerlerine ,insanlarına alışmış durumdayız o yüzden biraz zorlanırım diyorum ben de ama napalımm dimi kısmet...biz de belki emeklilik zamanı izmir e yerleşiriz bakalım ozmanlar çocuk falan olursa onların durumlarına da bağlı tabii hayat şartları neyi gerktirir eşim ve ben isityoruz ama eğer Antalya da olursa son tayin yeri orası da olabilirmişşş bakalım.....inşallah tatlım yaa bu arada ben gecikmiş durumdayım eşim de hamilesin sen diyor beni kısdırıyor açıkçası daha hazır hissettmiyorum sanırım kendimi ,ama istiyorum tabiiii ki sağlıklı olsun da tatlım olsun bi bebekkköpüyorum yavrunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?