Asker Eşleri

Kızlar bu sabah asker eşi olmanın faydasını gördüm.Evden çıktım dolmuşa bindim ekip arabası durdu ve GBT kontrol yapıyorlardı.Herkesin kimlik bilgilerinin girilmesi ve tek tek bakılması uzun sürcekti.Askeri kimlik hızır gibi yetişti.Rımdım rımdım yoluma devam hihoyyyt

Kızlar asker eşleri ile ilgili açılan topikler neden silinmişti.Merak ettim.Yeniyim ya .Sakıncası yoksa kapatılmayacak şekilde yazın

Banada olmuştu bır kere yaa.. :1shok:
Bırde herkesın ıcınde tesekkur edıp,özur dılemıstı adam...:lepi:

kızlar tayin için batıda nereleri isteyeceksiniz eşimle habire buna kafa yoruyoruz inanın bay geldi artık mart 2 sonmuş tercihler için

kütahya
aydın
bolu
sinop
kırşehir
nevsehir
manisa
tercihlerinden hangilerini yapsak bilemiyoruz
hoş ne yaparsak yapalım onlar istediği yere verecekler
jandarma olupta eğitim birliğinde görev yapan varmı

:uhm:

naren merabalar ben nevşehirliyim daha öncede tuncelide çalıştık elazığdan geçipmemlekete gidiyorduk nevşehirdeki memur kesimi memnun biliyorsun askeriyenin çalışma şartları farklı eşim eğitim birliğindede çalıştı ama çok büyük olaylar olmuyor nevşehirde çıkarsada rahat edersiniz turistik bir yer

ilçelerine ulaşım iyi heryere 15-20 dak ulaşılıyor siz nerelisiniz elazığda benim kuzenimde yüzbaşı olarak çalıştı dieride palu da polislik yaptı

evet canım haklısın eğitim birlikleri öyleymiş
nevsehir de jakem acık siz ordamı calıştınız canım

ayrose bu arada 5 aylık hamileyim allahın izniyle tam tayin dönemine denk geliyor dogumum bir sakınca cıkmazsa dua edin olur mu?:1hug:

aa bilecikte nerde görev yaptınız burdan bi arkadasım söğüt eğitime gitti sağdıcımızda bozhüyükte onlarda doguya tayinci bu arada

allah bağışlasın canım senin yavrunuda valla 4o bile cıkmayacak yazık cok üzülüyorum ama yapacak başka bişeyim yok eşin jandarma mı bu kadar cok tayin gördüğünüze göre merak ettim

canım biz bilecik merkezde çalıştık bozüyükdede ben geçiçi görevle çalıştım evet eşim jandarma seninki ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…