kızlar tayin için batıda nereleri isteyeceksiniz eşimle habire buna kafa yoruyoruz inanın bay geldi artık mart 2 sonmuş tercihler için
kütahya
aydın
bolu
sinop
kırşehir
nevsehir
manisa
tercihlerinden hangilerini yapsak bilemiyoruz
hoş ne yaparsak yapalım onlar istediği yere verecekler
jandarma olupta eğitim birliğinde görev yapan varmı
:uhm:
Ben Bilecik teyimmmm....Yani eğitim birliği..:1shok:
Eşim jandarma.. Bu sene bıze doğu yolu göründü ve bizde nerelerı yazsak dıye bakıyoruz...
benim eşim de jandarma üstegmen zaten tahminim de de yanılmamışım bu kadar cok tayin gördüğünüze göre kesin eşin jandarmadır dedim yanılmamışım:)
ee doguda nereleri istiyorsunuz bu sene berbat yerler acılmış eger eşin subaysa değil mi:?
Eşim Jandarma Astsubay. Biz şu an Mardin deyiz. 2 sene sonra büyük ihtimalle Adıyaman ı isteyeceğiz. Ondan sonra tekrar doğu( Ne yapalım oğlumuzun okul durumunu hesaplıyoruz eğitimine batıda başlamasını istiyoruz. Bazen düşünüyorum mantıklı buluyorum bunu , bazen de içimden üzülüyorum uzun bir süre daha doğu tarafındayız .. Hayırlısı olsun değil mi
merabalarbiz bilecikten tunceliye gittik eşimde eğitim birliğinde çalıştı bilecikteyken her şeyin hayırlısı olsun:teselli:
Nevşehir ve Sinop yaşamak için çok güzel bir yer diğerleri için bişey diyemicem görmediğim için ama önemli olanlardan biri de görev olarak nasıl yerler olduğu çünkü günlük yaşantının çoğu kısmı çalışma temposuyla geçiyor ve önemli olan pek tabiki huzurkızlar tayin için batıda nereleri isteyeceksiniz eşimle habire buna kafa yoruyoruz inanın bay geldi artık mart 2 sonmuş tercihler için
kütahya
aydın
bolu
sinop
kırşehir
nevsehir
manisa
tercihlerinden hangilerini yapsak bilemiyoruz
hoş ne yaparsak yapalım onlar istediği yere verecekler
jandarma olupta eğitim birliğinde görev yapan varmı
:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?