Asker Eşleri

benim eşim de jandarma üstegmen zaten tahminim de de yanılmamışım bu kadar cok tayin gördüğünüze göre kesin eşin jandarmadır dedim yanılmamışım:)

ee doguda nereleri istiyorsunuz bu sene berbat yerler acılmış eger eşin subaysa değil mi:?

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım doğuya gidecek arkadaşlar allah yardımcınız olsunbizde seneye inşallah bu sene bekledik ama yok 5 sene oldu burdayız yine tayin yok anlıcanız seneyede bizde stres olur herhalde doğu için

ooo süper ya bizim de 5 sene kalabileceğimiz bir yer olsa daha ne isterim en fazla 4 sene genelde keyfini çıkar dilekcim batının valla bana sivastan ötesi dogu diyordum ama batı görevi die nereler var valla şaşrdım ya:1no2:

deniz kenarları 5 yıl diyolardı ama bizim çıkmadı 5 yılı dolduran gidiyodu eşim biraz üzüldü doğuda gideceğimiz yer çok kötü olabilir diyo ben sevindim bu yıl çıkmamasına ablamın oğlunun sünneti var çünkü hemde memleket yakın çünkü çok alışmıştım ben hiç doğuya gitmedim orda nasıl yaşayacağım bilemiyorum gidince seneye göreceğiz artık allah herkesin yardımcısı olsun

Eşim Jandarma Astsubay. Biz şu an Mardin deyiz. 2 sene sonra büyük ihtimalle Adıyaman ı isteyeceğiz. Ondan sonra tekrar doğu ( Ne yapalım oğlumuzun okul durumunu hesaplıyoruz eğitimine batıda başlamasını istiyoruz. Bazen düşünüyorum mantıklı buluyorum bunu , bazen de içimden üzülüyorum uzun bir süre daha doğu tarafındayız .. Hayırlısı olsun değil mi

hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar allah hayırlı insanlarla karsılastırsın eşlerimizin ve tüm askerlerimizin yardımcısı olsun
valla bize deniz kenarı cıksada anca komando cıkar gibime gelio ordada rahat edemeyiz ama cok dua ediyorum hayırlı bir yer cıksın die evlendik buraya geldik görev yogunlugu berbat ayda 10 gün iniyor subay sayısı az oldugu için bu kadar sıkıntılı burası burdan rahat bir yere gitmek istiyorum artık doguda nereler acık baktınızmı arkadasşar kac yıllıklar

Ben Bilecik teyimmmm....Yani eğitim birliği..:1shok:
Eşim jandarma.. Bu sene bıze doğu yolu göründü ve bizde nerelerı yazsak dıye bakıyoruz...

Ben Bilecik teyimmmm....Yani eğitim birliği..:1shok:
Eşim jandarma.. Bu sene bıze doğu yolu göründü ve bizde nerelerı yazsak dıye bakıyoruz...

merabalarbiz bilecikten tunceliye gittik eşimde eğitim birliğinde çalıştı bilecikteyken her şeyin hayırlısı olsun:teselli:

başçauş muhtemel çıktı katiye dönüp dönmeyeceğini bekliyoruzŞeniz

merabalar bende geçici görevle mardinde çalıştım ozamanlar öğretmen evinde kalmıştım midyat nusaybin gezmiştikyerimseniben

merabalarbiz bilecikten tunceliye gittik eşimde eğitim birliğinde çalıştı bilecikteyken her şeyin hayırlısı olsun:teselli:

Günaydınlar hanımlar...a.s.
eşimde tuncelıden bilecik'e tayin olmuştu..şimdi ardahan ıgdır elazıg dıyyoruz bakalım..Dediğin gibi herseyın hayırlısı..

Nevşehir ve Sinop yaşamak için çok güzel bir yer diğerleri için bişey diyemicem görmediğim için ama önemli olanlardan biri de görev olarak nasıl yerler olduğu çünkü günlük yaşantının çoğu kısmı çalışma temposuyla geçiyor ve önemli olan pek tabiki huzur

haklısın neslihan allah herkesi iyi insanlarla karsılastırsın ama su görev yerimiz gibi youn olmasın tek isteğim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…