Asker Eşleri

NAREN05 tatlım memleketin eskişehirmi.hamilelik nasıl gidiyor mide bulantıların varmı.

yok pelincim ben aslen yozgatlıyım dogma büyüme ankaralıyım hatta sana bahsetmiştim babam cayrhanda çalışıodu tki de bende nallıhanda okumustum anadolu lisesini...

bulantılar gecti iştah acıldı :):asigim:

ama çok kilo almadıminşallah böle dengeli devam eder fotolarıma baksana koydum profildeki albüme nasıl olmuşum fikirlerini bekliorum

narencim ben yatar canım sana ii geceler datlu rüyalar.bebikine ii bak.nasipse yarın görüşürüz

rüyanazcımm yabancı gelini hiç izlemedim güzelmi
yabancı gelin arıyaolar canım ogluşunu alan gitmiş ben sevdim kızlar süper valla hepsi birbirinden güsel...........

meliscim üzülme canım ya etkilendin demek ki........
çok geçmiş olsun canım ya benimde rahimde yara olduğunu söyledi doktor bende korkudan gidemiyorum hep erteliyorum ama şikayetlerim yok aslında ihmale gelmeyen bir rahatsızlık ne yapıcam bilemiyorum

canım sanada geçmiş olsun........
napısunuz yafriler.........

günaydın sevene sevmeyene gülene gülmeyene gününüz güllerden güzel olsun hayırlı cümalar dlerim herkesin duası kabul olsun

çok sağol canım ya

sağol canım benim çok haklısın yaa

selam kızlar nasılsınız bende birazdan hazırlanıp miyaseye gideceğim geldikten sonra görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…