yabancı gelin arıyaolar canım ogluşunu alan gitmiş ben sevdim kızlar süper valla hepsi birbirinden güsel...........rüyanazcımm yabancı gelini hiç izlemedim güzelmi
canım sen de hg.......ya ben pek iyi değilim kıslar yaa .dün kadın doğuma gittim , genel kontrol için ,tansiyonum düştü ayılp bayıldım ya..yeni evliyim ya ben 7 aylık ilk defa gitmiştim bi daha gitmek istemioooooooooom..sakıncası umarım yoktur bu topikte anlattım ama
meliscim üzülme canım ya etkilendin demek ki........dilekcim ,ben acılı yaşıyorum yeni evli olduğum içino yüzden genel kontrole gittim elle muayene dediklerinden yapıldı malumm..çok kötü oldum güzelim yaa ilk defa böle bişi yaşıyorum hamile değlim ama ,bugün sabahtan beri midem bulanıoo afedersiniz de çıkarıyorum (( dr bana fitil verdi vajinit dedi ...başıma böle bişi geldi işte çok üzgüünüm çoksenağlama
çok geçmiş olsun canım ya benimde rahimde yara olduğunu söyledi doktor bende korkudan gidemiyorum hep erteliyorum ama şikayetlerim yok aslında ihmale gelmeyen bir rahatsızlık ne yapıcam bilemiyorum
geçmiş olsun dilekay a.s.
yabancı gelin arıyaolar canım ogluşunu alan gitmiş ben sevdim kızlar süper valla hepsi birbirinden güsel...........
meliscim üzülme canım ya etkilendin demek ki........
canım sanada geçmiş olsun........
napısunuz yafriler.........
meliscim gecmiş olsun canım ya umarım en kısa zamanda iyileşirsin
artık kadın oldu mu sorunlar üstüste geliyor ya senağlama
daha hamile kal alışıo dr a açmaya insan
hele ilk aylarda sadece vajinalden bakan bunu prensip haline getirmiş dr larda var sonuçta kalp atımı bebiş ve kesesi vajinalde daha net görünüyor
ama ben askeriyeye gidiyorum daha hiç vajinalden bakmadı
sadece ilk düşüğümde küretajdan önce vajinal bakmıştı başka dr
kadın olmak zor hakkaten senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?