Asker Eşleri

kaç kilosunuz kullanıyorsunuz arkadaşlar merak ettim resimden hiç te kilolu gibi durmuyorsun pelincim ya

günaydın tatlım. ben 60 kiloyum çok değil beş kilo versem bana yeter.bu hapla yağlarım daha rahat çözülür diye aldım. kullananlar çook memnun bakalım bende memnun kalırmıyım.

merhaba hanımlar. çok soğuk ama güzel bir gün.nefes aldığımız her ana şükürler olsun.

kimsecikler yok yine. topiğimiz sessiz sessiz sizleri bekliyor. geliverin gari. sohbet edek accık.huu baculaa.

pelincim öncelikle kızın cok tatlı allah sana bağışlasın inşallah
ve de umarım ilacın herhangi bir yan etkisi yoktur ve istediğin kiloyu verebilirsin hoş 60 bile cok değil bence :)

pelincim öncelikle kızın cok tatlı allah sana bağışlasın inşallah
ve de umarım ilacın herhangi bir yan etkisi yoktur ve istediğin kiloyu verebilirsin hoş 60 bile cok değil bence :)

a.s.sağolasın tatlım.sende inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.ben korktum ilaçtan. dr kontrolünden geçip öle kullanıcam. dün bir tane içtim .tansiyonum düşük belki bi zararı olur diye korktum

naber kızlar bana arkadfaşlar gelcek çigköfte yapacaz..........

tatlım ya ben kilo vermeye çalışıyorum sen iştahımı açıyorsun. bir gün üşenmicem amasyaya gelip kapını çalıcamm.banada banada diye.ne kadar şanslı arkadaşların var senin gibi arkadaşa sahipler

rüyanaz bak böyle seyler yazma datlumm kötü oluyorum simdi olsa ne yerdimmmmmmmm

pelincim gecmis olsun sikayetin devam ediyomu halen

kızlar babası bugünnn dısarı cıktıgında oğluma koltuk takımı almıs 1 üçlü 2 tane tekliii görseniz ne sevindi mamasınıda onun üstünde yiyooo tv seyrediyooo çok seker yaa

ardayı uyutunca askımla cd almıs film seyredicezz özlemistim beraber sessiz film seyretmeyi öptüm sekerler sizii artık yarın ğörüsürükkkkk

acaba hangi filim desem romantik olabilirmi acep :jeyyar:

selam bayanlar bende asker eşiyim konyadayız sizler nerelerdesiniz

a.s.tanıtırmısın kendini. aramıza hoşgeldin.ben denizlideyim. çook samimi olduğum bir arkadaşım bu sene konyaya taşındı aynı lojmandaydık.yarıyıl tatilinde ziyarete geldi bizleri. çocuk varmı memleketin nere

ardacıma hayırlı uğurlu olsun, güle güle iyi mutlu günlerde kullanmak nasip olsun inşallah.

esmacım hangi filmi seyrediyorsunuz romantikmi?bayılırım eşimle film izlemeye benim çocuklar uyumuyor kız 11 de falan uyuyor o yüzden hiç baş başa keyif yapamıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…